inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

De derde poster is gratis Aanbieding geldig tot 2024/05/23

Posters voor de badkamer

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2
Versier je badkamer met onze stijlvolle posters. Met posters voor de badkamer van bimago kun je een geweldige sfeer in je eigen huis creëren! Is de badkamer een ongebruikelijke plek voor decoraties? Er kan niets meer mis zijn! Wat dacht je van droogbloemen, mariene motieven of het weelderige groen van planten? Kies een stijlvolle poster voor de badkamer en verras je gasten! In de collectie vind je retro badkamerposters, grappige toiletposters of originele naakten. Verander je badkamer met bimago posters.

Toiletposter

De eentonigheid van tegels kan worden doorbroken in een moderne badkamer. Hierdoor kunnen we andere wanddecoraties plaatsen. Een poster in de badkamer is de perfecte oplossing - het originele ontwerp geeft de kamer een geweldig kleuraccent. Een poster achter een glas in een gedecoreerde lijst is ook een decoratie die niet wordt beschadigd door het uitstromen van vocht, daarom wordt het aanbevolen voor badkamers en toiletten. Er zijn nogal wat ontwerpen gewijd naar badkamers en iedereen zal zeker iets voor zichzelf vinden. Minimalistische posters, grappige inscripties, billboards in retrostijl zullen zeker perfect zijn voor deze kamer. Decoraties met een waterthema, met afbeeldingen van de zee, onderwaterwezens of schepen, maken het badkamerarrangement harmonieus af. Bekijk de posters voor de badkamer in de bimago shop.

lees meer beschrijving verbergen

Poster badkamer in het raamwerk

Posters zijn een geweldige manier om kleur toe te voegen aan een interieur. Als de indeling van uw toilet u te somber lijkt, is het de moeite waard om er een interessante wanddecoratie van te maken. Een poster met vegetatie en bloemen zal het interieur zeker verlevendigen. Patronen met prachtige natuurlandschappen passen ook perfect in dit interieur. Voor mensen die van de glamourstijl houden, raden we posters aan met een gouden en zilveren lijst. Zo'n ornament zal een geweldige aanvulling zijn op een arrangement in deze stijl. Ons aanbod omvat ook posters in Scandinavische stijl - zwart-wit, minimalistische decoraties zullen een perfecte decoratie zijn voor badkamers en toiletten.

Grappige posters voor de badkamer

In de badkamer kunnen we ons posters met inscripties veroorloven, zowel motiverend als met een vleugje humor. Dergelijke patronen zullen niet alleen de badkamer versieren, maar ook ons ​​humeur aan het begin van de dag verbeteren. Grappige pandaposter of een grappige inscriptie "Geen pijn geen winst" past zeker perfect in de stijl van de badkamer. In ons aanbod vind je nog veel meer posters om je humeur te verbeteren. Niet alleen de inscripties, maar ook schattige dieren of adembenemende landschappen zullen je motiveren om een ​​geslaagde dag te beginnen. Posters over dit onderwerp worden ook aanbevolen als decoratie van toiletten in kantoren en openbare plaatsen zoals restaurants, pubs of winkelcentra. Een dergelijke decoratie zal een eenvoudige en goedkope manier zijn om het interieur te diversifiëren.

Retro badkamerposters

Retroposters zijn al jaren niet uit de mode. Door het universele karakter zijn dergelijke decoraties aan te bevelen voor vrijwel elk type interieur. Ook in de badkamer zal een poster in retrostijl met succes een kamer versieren. Ontwerpen in monochrome of sepia-kleuren kunnen worden gecombineerd met badkamers in zowel donkere als lichte kleuren. In het bimago aanbod vind je posters voor retro badkamers met inscripties, bloemen of architectuur. Het decoratieve karakter kan benadrukt worden met een elegante lijst in zwart, wit, zilver of goudkleur. Zo'n opstelling geeft onze badkamer een uniek karakter.