inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 59€ Loyaliteitsprogramma

Kamerschermen voor een schoonheidssalon

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2

Schermen voor een schoonheidssalon

Een van de meest gewenste waarden van schoonheidssalonklanten is privacy. Als we te maken hebben met een groot gebied zonder de mogelijkheid om scheidingswanden te plaatsen, is het in dit geval het beste om een ​​scherm voor een schoonheidssalon te controleren. Het scherm voor een schoonheidssalon is licht en zeer eenvoudig in elkaar te zetten, zodat u het gemakkelijk naar de gewenste plek kunt verplaatsen. Een scherm voor een schoonheidssalon is in twee varianten te bestellen: bestaande uit drie of vijf delen.

lees meer beschrijving verbergen

Schermen voor massagesalons

Een scherm voor een massagesalon is een geweldig idee om twee delen van een kamer snel en goedkoop te scheiden, bijvoorbeeld een massagebed vanuit de achterkamer of een patiëntenruimte. Belangrijk is dat de bimago store een massagesalon-scherm in verschillende stijlen aanbiedt, zodat iedereen een product kan vinden dat past bij het interieur van de kamer. Een goed idee is bijvoorbeeld een scherm dat verwijst naar de Japanse cultuur, die beroemd is om zijn kalmerende en kalmerende energie, ja zeer wenselijk in een massagesalon.

Schermen voor de kapsalon

Evenzo is het in een kapsalon vaak nodig om de ruimte af te scheiden waar de cliënt zich voorbereidt op een knipbeurt, haar bezittingen achterlaat of ontspant tijdens het wassen van haar haar. In zo'n situatie werkt een scherm voor een kapsalon net zo goed. Afhankelijk van de andere elementen van het decor of muurdecoraties zoals posters met bloemen, kun je een scherm voor een kapsalon met een floraal motief of dit imitatie marmer. Ongeacht welk patroon u kiest, u krijgt een interessant decoratief element en uw klanten krijgen de gewenste privacy.