inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Schilderen op nummer medium

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Schilderen op nummer met gemiddelde moeilijkheidsgraad is een voorstel voor mensen die al een beetje gewend zijn aan een penseel of goed ontwikkelde handmatige vaardigheden vertonen. Met kleurboeken met een gemiddelde moeilijkheidsgraad kun je vaardigheden opdoen die nodig zijn voor meer gecompliceerde kleurboeken. Bimago schilderijen op nummer staan vol met landschappen, bloemmotieven en intrigerende karakters. Een beetje tijd en concentratie is voldoende om een ​​werk te creëren dat een geweldig interieurdecoratie zal zijn.

Schilderen op nummer - gemiddelde moeilijkheidsgraad

Je hebt de ziel van een kunstenaar en wilt schilderen proberen, maar dat doe je niet weet je precies wat je moet beginnen? Of misschien hou je van DIY en ben je op zoek naar een nieuwe manier om je passie te uiten? Dan is schilderen op nummer met gemiddelde moeilijkheidsgraad een perfect voorstel voor jou. Op bimago vindt u een breed scala aan schilderijen, klaar om door uzelf te worden ingekleurd met de acrylverf en penselen die in de set zitten.Vanwege het feit dat het canvas is opgedeeld in fragmenten met corresponderende nummers aan de kleuren van specifieke verven, is er geen fout tijdens het werk en het eindresultaat zal zeker prachtig zijn. Het enige dat u nodig heeft, is veel precisie en maximale focus op uw werk.

Schilderijen op nummer - gemiddeld

Kits voor schilderen met nummers gemarkeerd als "gemiddeld" zijn perfect voor mensen die enige ervaring hebben met het werken met een penseel of die goed ontwikkelde handvaardigheden hebben. In het geval van deze moeilijkheidsgraad is het schilderij opgedeeld in vrij kleine elementen, maar er zijn er niet zoveel als in kleurboeken voor gevorderde spelers. U kunt dus gemakkelijk uw hand trainen voor complexere taken. Als het gaat om het onderwerp van afbeeldingen die op nummer moeten worden geschilderd, biedt bimago een heel breed scala aan suggesties. Liefhebbers van landschappen, portretten en bloemmotieven zullen iets voor zichzelf vinden, evenals mensen die de meest beroemde kunstwerken willen schilderen. Er zijn ook middelgrote kleurboeken die met succes kunnen worden gepresenteerd aan iets oudere kinderen, inclusief tieners die hun creatieve passies ontwikkelen.