inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Schilderen op nummer abstractie

Filters

Filters

Kleur

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Als je graag betekenissen en orde vindt in chaos, vormen van dingen in onwerkelijkheid en het bekende in het onbekende, dan zijn abstracte schilderijen voor zelfschildering van bimago speciaal voor jou gemaakt! Dompel jezelf onder in de abstracte wereld van kleurrijke vlekken, sappige kleuren en vloeiende vormen en laat je creativiteit de vrije loop. Beheers de kunst van abstractie en schilder zoals Pollock, Kandinsky, Rothko of de Kooning. Schilderen op nummer abstract is een elegante toevoeging aan elk modern interieur.

Abstracte schilderen op nummer

Houd je van kunst en zou je jezelf thuis en je auteurschap willen ophangen? Wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Schilderen op nummer is een geweldige manier om uw vrije tijd op een creatieve en ontspannen manier door te brengen. Het vullen van afzonderlijke velden met de juiste kleur heeft een ontstressend effect en stelt u ook in staat te ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen. De abstractie geschilderd door cijfers stelt je in staat de wereld van de verbeelding binnen te gaan en iets unieks te creëren. Onbepaalde vormen en gekke composities zullen vooral in de smaak vallen bij liefhebbers van hedendaagse kunst. Het hele plaatje is opgedeeld in eenvoudige fragmenten, waardoor het niet te moeilijk zou moeten zijn voor een persoon van welk niveau dan ook. Door het gebruik van verschillende kleuren is het mogelijk om de beste kleurencombinaties te ontdekken. Schilderen op nummer abstracte schilderijen is erg leuk voor het hele gezin.

Abstracte schilderen op nummer

Het aanbod van bimago omvat een brede selectie canvasdoeken met opgedrukte nummers, waar iedereen zeker iets voor zichzelf zal vinden. Schilderijen op nummer Abstract zijn een goed cadeau-idee voor een kind dat net begint met reizen met kunst of voor een volwassene die het graag zou willen proberen. De moeilijkheidsgraad, passend bij de leeftijd en vaardigheden, zal leuk zijn en de concentratie verbeteren. Door de verscheidenheid aan abstracte motieven en het formaat van de doeken kun je een hele collectie werken samenstellen. Sommige patronen hebben een driedimensionaal effect, een 3D-afbeelding op de muur is zeker een perfecte decoratie. Dergelijke originele, handgemaakte schilderijen zullen een perfecte aanvulling zijn op het interieur. Ze kunnen in een meer besloten ruimte worden opgehangen, zoals een slaapkamer of keuken, en in de woonkamer worden tentoongesteld. Schilderijen op nummer uit de serie Abstraction komen het best tot hun recht door ze aan een gladde muur te hangen, geverfd in een ingetogen kleur, bijvoorbeeld grijs of wit.