inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang Aanbieding geldig tot 2024/04/15

Fotobehang wereldkaart

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Fotobehang Vintage World Map
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang World Map for Kids
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Searching for Old World
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Viva Roma!
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Copper Map
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Travel Mandala
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Jungle of the World
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Multicolored Nature
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Warsaw Map
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Black and White Map
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Retro Continents (Grey)
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang World Map: Ink Blots
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang World Map: Origami
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang World Map: Red Watercolors
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Purple World Map
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Map on Boards
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang World: Stylish Map
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang World Map: Brick Wall
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Paper birds
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Kleine reizen. Grote reis
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Er zijn versieringen die onze dromen waar kunnen maken. Wereldkaart fotobehang behoren zeker tot deze nobele groep. Zelfs als verre reizen nog steeds in het kader van uw plannen zijn, is het de moeite waard om u te concentreren op een interieurontwerp dat u zal inspireren en aanmoedigen om te handelen.Op bimago vindt u niet alleen 3D-wereldkaarten, maar ook zwart-wit, kleurrijk en vele andere inspirerende ontwerpen. De wereld ligt voor u open, zet de eerste stap door een inspirerend wereldkaartbehang te kiezen in uw favoriete stijl!

Wereldkaart fotobehang

Voor liefhebbers van reizen, voor het leren van aardrijkskunde of voor mensen die van originele wanddecoraties houden - de collectie Wereldkaart fotobehang is een manier om je interieur een metamorfose te geven. In onze winkel vind je geweldige ontwerpen met een kaartthema. Universele motieven maken het fotobehang perfect voor elk interieur. Met de wereldkaart kun je een interessante opstelling maken van een woonkamer, slaapkamer, schoolkamer, restaurant of kantoor. In bimago vind je fotobehang met landkaarten in sepia kleuren, en de rest van de wereld vol fenomenale kleuren. We garanderen dat zo'n decoratie aan de muur je zal aanmoedigen om de wereld te verkennen en je volgende reizen te plannen. Zie interessante patronen en heb de hele wereld binnen handbereik.


 

Fotobehang wereldkaart voor kinderen in het Pools of Engels

Houd je van reizen met het hele gezin? Of plant uw kind misschien een wereldreis? Als u uw passie voor reizen wilt benadrukken, is een wereldkaart fotobehang een perfecte wanddecoratie voor uw appartement. In de bimago galerij vind je een breed scala aan wereldkaarten in groot formaat, die je woonkamer, slaapkamer of kantoor met succes zullen decoreren. Deze wanddecoratie zal zeker indruk maken. Op bimago vind je wereldkaart fotobehang in verschillende kleuren en stijlen. Continentcontouren geschilderd in regenboogkleuren, retro sepia-patronen of fysieke kaarten op groot formaat zijn enkele van de meest populaire producten.
Er was ook een fotobehang met een wereldkaart voor kinderen in het Pools, Engels of met dieren. Zo'n wanddecoratie zal zeker ook een educatieve waarde hebben. Een wereldkaart fotobehang voor kinderen kan ook gebruikt worden als achtergrond voor reisfoto's en souvenirs. Voor andere kamers kunt u een patroon in een andere stijl kiezen. In de jeugdkamer kan een op straatkunst geïnspireerde decoratie worden opgehangen, terwijl in de slaapkamer een wandpatroon in ingetogen tinten kan worden opgehangen. In de woonkamer zal een wereldkaart fotobehang in zwarte en gouden kleuren het interieur er modern en elegant uit laten zien. 3D wereldkaart fotobehang zijn ook erg populair, omdat hun ongewone driedimensionale effect je zeker in staat zal stellen om het interieurontwerp te moderniseren. Bekijk de verzameling wereldkaarten op fotobehang in bimago. Een ruime keuze aan patronen, ook voor kinderen en met een 3D-effect, maakt het gemakkelijk om uw appartement met dit thema in te richten.

Zwart-wit wereldkaart fotobehang

Elk bedrijf verdient een interieur dat de etalage zal zijn. Wilt u een originele wanddecoratie voor uw kantoor, studeerkamer of dienstruimte, dan is een zwart-wit wereldkaart fotobehang geschikt voor u. Zo'n patroon zal zeker elegantie toevoegen aan elke kamer. Benadruk de internationale reikwijdte en het mondiale karakter van uw bedrijf met een fotobehang met een wereldkaart. In de bimago collectie vind je wereldkaarten in verschillende uitvoeringen, zowel klassieke (politieke of fysieke) als modernere ontwerpen. Voor een bedrijfskantoor raden we elegante zwart-wit-, sepia- of goudpatronen aan. Creatieve bureaus en servicebureaus kunnen kiezen voor een designerversie van de wereldkaart in levendige kleuren of geïnspireerd door street art-graphics. Een wereldkaart fotobehang in vintage stijl past perfect in een sfeervol restaurant of café. Een wereldkaartbehang in deze stijl is ook een geweldig idee voor het decoreren van een reisbureau. Een motief dat verwijst naar de activiteit van het bedrijf, bovendien in moderne kleuren, zal de reputatie van het merk versterken. Een fotobehang met een zwart-wit kaart van de wereld of in een andere kleur helpt bij het visualiseren van vakantiereizen. De wereldkaartfotobehangcollectie is een stijlvolle decoratie die kantoren, restaurants en wooninterieurs met succes zal decoreren.

Fotobehang met een wereldkaart voor de woonkamer, slaapkamer, keuken

Ben je van plan om de uitstraling van je appartement te veranderen? Als dat het geval is, raden we aan om een van de wereldkaart fotobehangen van de bimago galerij te kiezen. Naast producten voor kinderkamers hebben we ook grootformaat kaarten in verschillende stijlen. Een politieke wereldkaart in het Pools zal een geweldig educatief hulpmiddel zijn in de kamer van een tiener. Op zijn beurt zal een elegante, grafietgouden kaart het uiterlijk van de woonkamer veranderen. Als je kind graag met zijn vinger over de kaart trekt, dan zal het wereldkaart fotobehang voor kinderen met dieren of vlaggen hem zeker aanspreken. Voor kleine ontdekkingsreizigers zijn er ook kurkborden met een wereldkaart of kraskaarten waarop u bezochte plaatsen kunt markeren. Voor de slaapkamer raden we een zwart-witte wereldkaart fotobehang aan, die het interieur een moderne uitstraling zal geven. Onze collectie fotobehang met wereldkaarten bewijst dat dit patroon verschillende interieurs met succes zal decoreren. Een origineel motief is ook een geweldig idee voor het decoreren van kantoorinterieurs, restaurants of cafés. Een fotobehang met een wereldkaart trekt de aandacht en stelt je in staat om in verschillende interieurs een interessant arrangement te creëren. Dus als je op zoek bent naar een prachtige muurdecoratie, je houdt van originele patronen of je bent een reiziger, kies dan voor wereldkaarten op bimago fotobehang. 3D wereldkaart fotobehang Kaarten is een thema dat ons inspireerde om een rijke collectie fotobehang te creëren. Onze ontwerpers hebben patronen ontworpen die de contouren van continenten en landen op een interessante manier laten zien. Het 3D wereldkaart fotobehang is een decoratie die wordt gekenmerkt door een ongewoon effect. Het is zo ontworpen dat je de indruk hebt dat de continenten boven de muur zweven. 3D wereldkaart fotobehang in onze galerij is te vinden in verschillende tinten, zowel zwart als wit, maar ook in bruine, marineblauwe of pastelkleuren. Hierdoor kun je met succes een interieur decoreren in een glamoureuze, moderne of eclectische stijl. Met een fotobehang met een 3D wereldkaart zal de opstelling aan de muur zeker niet saai zijn. Wij nodigen u uit om de bimago collectie met wereldkaart fotobehang te bekijken, waaronder patronen voor kinder- en tienerkamers, maar ook voor woon- of slaapkamers. Lage prijs en hoge kwaliteit zorgen ervoor dat u vele jaren kunt genieten van uw favoriete motief.