inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Behang automobielen

Filters

Filters

Type

Kleur

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Behang Robots in Space
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Animal Racing
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Dinosaur City
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Friend Bear
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Cars
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang NY - Diversity (collage)
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Ben je een autoliefhebber en zoek je een eenvoudige manier om je passies te benadrukken door je huis in te richten? Jou kind is geïnteresseerd in auto's of motoren en je wilt hem blij maken met een originele kamerdecoratie? Kies autobehang van bimago, waardoor zelfs het meest banale interieur een origineel karakter krijgt! Voertuigbehang is een groot formaat wanddecoratie, verkrijgbaar in vlies of zelfklevende uitvoering. Ontdek vandaag nog welke geweldige mogelijkheden het behang voor voertuigen biedt!

Voertuig behang

Vraag je je af wat de categorie autobehang verbergt? Daarin vindt u thema's die perfect zijn voor elke autoliefhebber. Behang met voertuigen is een interessante keuze, zeker voor een kinderkamer. Versier er één of twee muren in een jongens- of peuterkamer mee en je krijgt een uniek effect. Je maakt hem ook blij omdat je zijn interesses benadrukt. Het is echter de moeite waard eraan te denken dat autobehang ook geschikt is voor volwassenen. Onze collectie bevat een verscheidenheid aan patronen, niet alleen typisch voor kinderen. U kunt er zeker van zijn dat u hier iets voor uzelf kiest en een effectieve wanddecoratie krijgt. Alle autobehang wordt op rollen verkocht. Let op: u bestelt ze in een non-woven uitvoering, maar ook in een zelfklevende uitvoering. Bepaal wat voor jou het beste is - beide zijn even stevig en eenvoudig te monteren!


 

Behang met auto

Voertuigbehang is perfect voor appartementen en huizen, maar het gebruik ervan is veel breder. Ze kunnen ook het kantoor, de receptie, het café, de bar of het restaurant veranderen. Het hangt allemaal af van welk patroon je kiest. Auto behang is een categorie die zeker aandacht verdient. U zult thema's in verschillende kleuren opmerken, zowel licht als donker. Auto-achtergronden van bimago worden gekenmerkt door een herhaalbaar patroon, evenals duurzaamheid en weerstand tegen UV-stralen. Door de muren ermee te decoreren, weet je zeker dat je jarenlang een geweldig effect zult behouden. Dit is een zeer interessant accent dat elk arrangement volledig zal veranderen. Je hoeft niet alle vier muren te behangen - plak het gewoon op één en het resultaat zal je positief verrassen. Als motorisering uw passie is, aarzel dan niet. Bekijk ons aanbod, plaats een bestelling en maak een metamorfose in het interieur. Maak je kind of jezelf blij en transformeer je huis om het gezelliger te maken.