inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang Aanbieding geldig tot 2024/04/15

Fotobehang kinderkamer

Filters

Filters

Type

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Fotobehang Underwater kingdom
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Acrobat Teddy Bear
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Garlic Flowers
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Street Signs
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Fun Symbols
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Floral Meadow
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Geometric Wreath (Pink)
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Be Cool
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
Fotobehang Monkey Tricks
vanaf
€ 17,15
€ 34,30
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 7
 5. 11
Een kinderkamer is een kamer die fantasie en creativiteit stimuleert. Met kinderbehang kun je een sprookjesachtige sfeer creëren vol inspiratie uit je favoriete sprookjes en personages. Op bimago vind je kleurrijk fotobehang voor een kinderkamer met karakters van prinsessen, ridders of vriendelijke dieren. Hiermee regel je eenvoudig een kamer voor een kleine voetballer, reiziger, speler of wetenschapper. Ontdek het unieke aanbod van fotobehang voor een kinderkamer uit de bimago collectie!

Kinderkamer fotobehang

Bent u een kamer aan het inrichten voor uw kind en bent u op zoek naar interessante inspiratie? Het enige dat u nu kan beperken, is uw verbeeldingskracht. Goedkoop fotobehang voor kinderen is een perfecte oplossing. Een grote selectie aan motieven biedt geweldige mogelijkheden om ze af te stemmen op de voorkeuren van het kind en de specificiteit van de kamer. Een kinderkamer is een plek waar hij of zij zich veilig en op zijn gemak moet voelen, dus het is de moeite waard om een ​​muur te kiezen muurschildering die past bij het karakter van het kind.

Laat meer zien Laat minder zien

Fotobehang kinderkamer jungle

Zelfs op de kleuterschool beginnen kinderen hun avontuur met kunst en wetenschap. Al in dit stadium kun je zien welk talent ons kind heeft. Een goed aangepaste kamerindeling voor een peuter ondersteunt zijn ontwikkeling. In de kinderkamer is zelfklevend behang voor kinderen perfect. De keuze aan decoratie-ideeën, vooral voor de allerkleinsten, is zo groot dat iedereen zeker iets voor zichzelf zal vinden. Fotobehang voor kinderen is een goedkope en eenvoudige manier om een ​​interieur te vernieuwen. Het verwisselen van de wanddecoratie is eenvoudig en snel, en je tovert elke keer een ander decor tevoorschijn.

3d fotobehang voor kinderen

Fotobehang voor kinderen zijn een geweldig idee om uw peuter te inspireren met zijn favoriete sprookjesfiguur. Door het opvallende behang kan het kind spelen met bekende personages aan de muur en allerlei verhalen verzinnen. Aan de andere kant zal een 3D fotobehang voor kinderen een sprookjesachtige sfeer creëren in zijn kamer, waarin een kind zich een sprookjesheld zal voelen. Het is de moeite waard om dat 3D fotobehang voor kinderen toe te voegen vergroot de ruimte optisch waardoor deze een driedimensionale indruk krijgt. Muurschilderingen voor kinderen voor in je kamer zijn volkomen veilig, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat een klein element je peuter tijdens het spelen schade toebrengt.
Elk kind vindt iets interessants in het aanbod van bimago. Te beginnen met de jongste, voor wie de ouders de kamer regelen, en tieners die zelf beslissen over de inrichting van hun vier hoeken. Universele thema's passen in elk ontwikkelingsstadium. Het is de moeite waard om een ​​fotobehang over de hele lengte van één muur te gebruiken en dit te combineren met de andere, glad geschilderd in één kleur. Het resultaat is dat de ruimte wordt verlicht en verlevendigd zonder de optische verkleining van het oppervlak. Op welke muur moet je het fotobehang gebruiken? Zeker op degene die we willen laten zien. Daarom mag het niet worden afgedekt door meubels die het eindresultaat bederven.

Fotobehang kind

Een goed gekozen fotobehang voor een kinderkamer vergroot de ruimte visueel en geeft het een uniek, sprookjesachtig karakter. Als de kinderen tevreden zijn met hun kamer, identificeren ze zich ermee. Geen wonder dat het tenslotte hun favoriete plek is om te spelen en te leren. Opgemerkt moet worden dat het kind de meeste tijd in zijn kamer doorbrengt, daarom moet het comfortabel en veilig zijn. Om kinderen energie te geven, gebruikt u aangename, warme kleuren in het interieur. Als de kinderkamer echter ook een slaapkamer is, is het de moeite waard om te overwegen of de donkere, sterke kleuren niet te agressief en stimulerend zullen zijn. Bij het kiezen van het perfecte fotobehang zal naast de kleur ook het patroon van groot belang zijn. Met wereldkaarten van kinderen leren peuters bijvoorbeeld over de wereld, verschillende dieren en waar ze leven. Op hun beurt zullen de wiskundige versieringen de jongsten kennis laten maken met de wereld van getallen in de vorm van een kind, gemakkelijk te assimileren. Dankzij deze oplossing leert het kind de basisprincipes van sneller tellen. Kinder fotobehang is een praktische en snelle oplossing. Wanneer het kind opgroeit en zijn smaak en passies met hem beginnen te veranderen, kan het fotobehang worden verwijderd en gemakkelijk worden vervangen door een nieuw. We raden ook andere producten voor kinderen aan, zoals kleuren op nummer voor kinderen.