inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma
BLACK SALE tot -50% De laatste dag van de actie Promotie verloopt: : :

Zwart-wit schilderijen

Filters

Filters

Type

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Beelddelen

 • Laat meer onderdelen zien

  Verberg extra onderdelen

Oriëntatie

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Space Tunnel (1 Part) Narrow
vanaf
€ 37,00
€ 61,68
-40%
Schilderij Banksy: Runaway Balloon
vanaf
€ 47,65
€ 79,43
-40%
Schilderij Monochrome Forest
vanaf
€ 57,36
€ 95,60
-40%
Schilderij Fleeting Mystery (1 Part) Vertical
vanaf
€ 14,67
€ 24,45
-40%
Schilderij Transience (1 Part) Vertical
vanaf
€ 14,67
€ 24,45
-40%
Schilderij New York City (1 Part) Vertical
vanaf
€ 14,67
€ 24,45
-40%
Schilderij G'day Mate (1 Part) Vertical
vanaf
€ 14,67
€ 24,45
-40%
Schilderij Balance (1 Part) Vertical
vanaf
€ 14,67
€ 24,45
-40%
Schilderij Keep Life Simple (1 Part) Vertical
vanaf
€ 14,67
€ 24,45
-40%
Schilderij Love Everywhere (1 Part) Vertical
vanaf
€ 14,67
€ 24,45
-40%
Schilderij Naughty Thoughts (1 Part) Vertical
vanaf
€ 14,67
€ 24,45
-40%
Schilderij Abundant Tree (1 Part) Wide
vanaf
€ 14,67
€ 24,45
-40%
Schilderij Hot Clouds (1 Part) Vertical
vanaf
€ 14,67
€ 24,45
-40%
Schilderij Prada in Black (1 Part) Wide
vanaf
€ 14,67
€ 24,45
-40%
Schilderij The Kiss of the Wind (3 Parts)
vanaf
€ 39,07
€ 65,12
-40%
Schilderij Modern Symmetry (5 Parts) Wide
vanaf
€ 57,06
€ 95,11
-40%
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 8
 5. 14
Houd je van klassieke en monochrome interieurs? Originele zwart-witafbeeldingen zullen uw flat of kantoor met succes veranderen. Foto's uit deze collectie passen perfect in zowel klassieke als iets modernere kamers. Zwart-wit afbeeldingen op bimago zijn portretten, landschappen en stillevens, die gecombineerd worden in stijlvolle kleuren. Verander je interieur en geef het een uniek karakter dankzij zwart-wit afbeeldingen.

Zwart-wit schilderij: chique wanddecoraties

De combinatie van wit en zwart wordt meestal geassocieerd met stijl en elegantie. Deze kleurencombinatie, die momenteel een grote populariteit geniet, wordt niet alleen gewaardeerd op het gebied van mode, maar ook in interieurontwerp en decoratie. In onze bimago winkel, om aan de laatste trends te voldoen, bieden we originele zwart-wit schilderijen aan, waardoor je het uiterlijk van je ruimte kunt veranderen zonder ingewikkelde behandelingen. Zwart-wit schilderijen op canvas in de bimago-collectie omvatten onder andere opmerkelijke abstracte motieven en geometrische composities, delicate bloempatronen, intrigerende decoraties met menselijke figuren, waaronder naakten en portretten, modieuze dierenmotieven, Manhattan en New York, evenals andere panorama's van de beroemdste metropolen. Dankzij deze thematische variëteit vindt u zeker een beeld die aan uw verwachtingen voldoet en zonder problemen het beste past bij een specifiek interieur. Ongeacht het gekozen thema, met zwart-wit schilderijen aan de muur kun je genieten van een effectieve wanddecoratie.


 

Zwart-wit schilderijen als universeel interieuridee

Zwart-wit schilderijen op canvas associëren we vooral met elegante, minimalistische interieurs. Het lege deel van de muur kan worden versierd met een klein patroon om onze opstelling niet te verstoren. In de slaapkamer zal zo'n foto perfect zijn boven het hoofdeinde van het bed. In de keuken kun je de muur boven de eettafel versieren. Zwart-wit schilderijen passen in bijna elk interieur en als je een stijlvolle, glamoureuze look wilt, kun je ze inlijsten in gouden of zilveren lijsten. Een belangrijk voordeel van zwart-wit schilderijen is echter hun universele karakter door de stijl van het appartement. Dit soort decoraties passen goed in verschillende arrangementen - Scandinavisch, glamour of modern. Zwart-wit canvas schilderijen zijn een goed idee om de opstelling van de meest representatieve interieurs aan te vullen. Je kunt er een woonkamer, logeerkamer of hal mee inrichten. Wil je een nog groter decoratief effect, kies dan voor schilderijen in de vorm van triptieken of decoraties die uit nog meer onderdelen bestaan. De veelzijdigheid van zwart-wit schilderijen op canvas maakt het ook een idee voor cadeaus voor dierbaren. Als je op zoek bent naar een interessant cadeau voor Kerstmis, is een schilderij op canvas een interessant idee.

Originele zwart-wit schilderij op canvas

Meerdelige zwart-wit schilderijen zullen nieuwe mogelijkheden onthullen op het gebied van het inrichten van een woonkamer. Ze maken uw interieur uniek en zullen uw gasten positief verrassen. Originele zwart-witfoto's worden vaak gebruikt bij de inrichting van verschillende soorten gebouwen - cafés of restaurants. Zwart-wit schilderijen op canvas zullen een interessante achtergrond zijn voor accessoires in intensere kleuren. Als je van kleurcontrasten in het algemeen houdt, kun je ook een afbeelding kiezen die wit en zwart combineert met een vleugje rood of roze. De zwart-witte kleur in het beeld diversifieert dit patroon enorm. Als u op zoek bent naar decoraties voor de badkamer of keuken, raden wij u zwart-wit glasafdrukken aan die bestand zijn tegen vocht. Er zijn echt veel ideeën voor decoratie - bezoek onze collectie en bekijk de mogelijkheden van zwart-wit schilderijen.

Zwart-wit canvas schilderij

Zwart-wit schilderijen voor de woonkamer genieten van een welverdiende mening over een van de meest elegante decoraties. Zelfs gewone fotografie, een eenvoudig portret of een monochrome weergave van een oude fabriekswijk krijgen immers klasse en adel. Als je echter de ziel van een rebel in je hebt en dergelijke elegantie wordt geassocieerd met verveling, betekent dit niet dat zwart-wit schilderen niets voor jou is! Op bimago vind je ook veel gedurfdere ontwerpen in zo'n reeks kleuren. Zwart-witafbeeldingen opnemen in de conventie van afbeeldingen, strips of collages. Voor een modern interieur raden we zwart-witte decoraties met opschriften aan. De meest bekende quotes, landschappen of bloemen in zwart geven het interieur een uniek karakter. Er zijn veel manieren om je huis te decoreren met deze kleuren. Je kunt zwart-wit schilderijen, witte posters en familiefoto's combineren en combineren tot een originele fotowand. Het is ook de moeite waard om te spelen met de formaten van schilderijen op canvas en zwart-witposters. Consistente kleuren stellen u in staat om verschillende decoraties op de muur in de galerij te plaatsen. Een vierkante, verticale oriëntatie van afbeeldingen of een panoramische afdruk kunnen worden gecombineerd tot interessante composities. Ontdek het potentieel van zwart-wit schilderijen op canvas en creëer thuis een geweldig arrangement. Afbeeldingen met een witte achtergrond en zwarte contouren zijn een monochrome decoratie die veel ruimte geeft voor fantasie. En zelfs als ze je te weinig origineel lijken, kies dan voor een duidelijke indeling van de ruimte eromheen. Frame een zwart-wit schilderij in een extravagante of neon lijst, een set met interessante, pop-art of futuristische decoraties op canvas of een kleurrijke poster, of hang in een minder voor de hand liggende ruimte, zoals een aangepaste zolder of een kelder omgebouwd tot een spelkamer. Hierdoor krijgen ze een geheel nieuwe, zeker gekker, dimensie. Zo'n set zal met succes het gezicht van elk interieur veranderen.

Zwart-wit afbeeldingen voor een kinder- en tienerkamer

Zwart-wit schilderijen op canvas worden heel vaak gekozen voor op kantoor, woonkamer of studeerkamer, maar ook voor een kinderkamer zijn dit soort decoraties een prima oplossing! Monochrome decoraties met sprookjesfiguren, dieren geschetst met een eenvoudige lijn of interessante inscripties zullen een uitstekend tegenwicht vormen voor kleurrijk speelgoed, knuffelbeesten en blokken. Zwart-wit schilderijen op canvas moeten gekozen worden voor een peuterkamer, ook omdat ze perfect passen in modieuze onderwijsconcepten, met de Montessori-trend op de voorgrond. Bovendien kunnen dergelijke wanddecoraties ook heel stimulerend zijn en is het de moeite waard om er zelfs in de babyhoek een plekje voor te vinden. Een zwart-wit schilderij op canvas dat over een ledikant wordt gehangen, kan een goed alternatief zijn voor contrasterende boeken en kaarten en stimuleert het gezichtsvermogen en de verbeelding van het kind al op jonge leeftijd. Zwart-wit afbeeldingen met dieren of een wereldkaart zien er geweldig uit in een tienerkamer. Zo'n canvas schilderij in een moderne stijl zal pracht toevoegen aan de inrichting van de kamer. Als u ook op zoek bent naar andere ornamenten in zwart-wit tinten, op bimago shop vindt u verschillende producten in deze kleuren. Fotobehang, posters of kamerschermen zijn decoraties die u zullen helpen uw huis in dit kleurenschema te decoreren. Ontdek bimago accessoires voor je huis, slaapkamer of woonkamer en kies een schilderij of andere producten in een originele stijl.