inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Maritiem behang

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Ben je op zoek naar een idee om jou zee-geïnspireerde arrangement aan te vullen? Zoek naar marine behang van bimago! Onze collectie wordt gedomineerd door decoraties in aangename tinten blauw en wit. Je kunt behang aanbrengen met het motief van vissen of zeilknopen of op decoraties met geometrische composities. Zeebehang is perfect voor de badkamer, woonkamer en restaurants aan zee! Voor een nog interessanter effect kun je ze proberen te combineren met schilderijen of posters met zeegezichten.

Zee behang

Voor liefhebbers van de zee raden we onze marine wallpapers aan waarmee je naar een heel ander klimaat kunt verhuizen. Wanddecoraties die verwijzen naar dit onderwerp zijn bevorderlijk voor rust en ontspanning. Wallpapers met een zee-thema roepen ook prettige herinneringen op aan vakanties en brengen vooral harmonie in het interieur. Als u zich afvraagt hoe u het uiterlijk van een kamer kunt opfrissen, is dit een zeer goede keuze. Zeebehang wordt vooral geassocieerd met moderne badkamers, maar ze zien er ook prachtig uit in andere delen van het huis. Omdat het aanbod van bimago verschillende designs bevat, kun je ze gemakkelijk afstemmen op je kantoor, slaapkamer of woonkamer. Let op suggesties zoals zeegroen behang, waarmee je een gezellig arrangement kunt maken. Natuurlijk hebben we ook veel andere thema's in de collectie. We wilden zeebehang voor verschillende smaken.


 

Maritiem behang

Veel mensen vragen zich af waarom behang in maritieme stijl steeds populairder wordt. Dit komt onder meer door van het feit dat je hiermee een heel andere sfeer in het interieur kunt brengen. Het thema zee roept positieve associaties op, laat je ontstressen en is bovendien een originele decoratie. Een vakkundig toegepast zeethema vergroot de ruimte optisch en maskeert tegelijkertijd kleine imperfecties in de muren. Het is niet zonder betekenis dat je dankzij het in ieder geval voor een tijdje naar een zandstrand kunt verhuizen. Marine wallpapers zullen een unieke combinatie vormen met andere decoraties op dit thema. Ze zien er ook goed uit met accessoires in een andere stijl, bijvoorbeeld boho. Zee wallpapers uit de bimago collectie moedigen je aan om je volgende reizen te plannen en motiveren je om de wereld te ontdekken. Je zult er een vinden die perfect is voor je woonkamer, slaapkamer of zelfs een kinderkamer. Je zult het zeebehang ook om een andere reden leuk vinden. Het is gemakkelijk te plakken en bovendien duurzaam. Kijk welke zee-behang op je wachten!