inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma
-50% op geselecteerde producten Aanbieding geldig tot 2024/05/20 Promotie verloopt: : :

Dolce far niente~Art Collection~

Dolce far niente
Dolce far niente

IN DE GLANS VAN DE ITALIAANSE ZON

Dolce far niente

Dolce far niente

Midden in een hete, benauwde zomer komt er een moment dat je niets anders hoeft te doen. Mislukte deadlines, problemen op het werk, dagelijkse beslommeringen - je laat het allemaal achter je. Nu is er alleen jij - en de zon, lucht, zee, strand ... De straten van de steden sterven uit, de stranden zijn gevuld met rijen parasols en de zon begint opnieuw te dansen op het azuurblauwe oppervlak van de zee elke dag ... Gun jezelf een moment om te ademen. Neem een ​​pauze. Glimlach, je bent in Italië!

Dolce far niente
Dolce far niente
Sometimes the most productive thing you can do is relax Mark Black
Dolce far niente
Dolce far niente

De kleuren van de feestdagenDe kleuren van de zon en het zand met de azuurblauwe zee en lucht

De collectie Dolce far niente onthult de mooiste kleuren van de Middellandse Zee en het Italiaanse zuiden: de warme kleuren van de zon en het zand gaan prachtig samen met de koele azuurblauwe zee en de wolkenloze zuidelijke hemel. De collectie verrast echter ook door zijn diversiteit: naast klassieke foto's zijn er ook motieven geïnspireerd op minimalistische typografie en originele grafische afbeeldingen in retrostijl.

Feestdagen in het ItaliaansSchilderijen en posters geïnspireerd op de landschappen van Italië

Foto's van vakanties - of het nu persoonlijke herinneringen zijn aan plaatsen die je hebt bezocht, of posters en afbeeldingen geïnspireerd op je favoriete vakantiebestemmingen, zijn een geweldige manier om een zomerse sfeer in je interieur te brengen. Een motief dat onze collectie inspireerde, is het Italiaanse landschap. Van Venetië en Verona in het noorden tot de hete stranden van de Amalfikust in het zuiden. Beste vakantie ooit? Zeker ja!

Dolce far niente