inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang Gratis levering boven 99€

Maritiem fotobehang

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Fotobehang Harmony of Waves
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Wooden Rainbow
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Multi-colored Boards
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Subtle Afternoon
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Zen Octopus
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Sea Waves
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Blue Lagoon
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Coral reef
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Zeegezicht, Turkije
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Ocean wave
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Ocean waves
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Het zeilen
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Een boot ver van de kust
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Een boot in de zee
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Submarine Window
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Als je je ogen sluit, hoor je dan het geluid van de zee en de golven die tegen de kust slaan? Marine fotobehang van bimago zal je laten afdrijven! Het marine fotobehang is ideaal voor mensen die troost vinden in de oceaan. Liefhebbers van minimalisme en glamour zullen ook de abstracte composities op prijs stellen verwijzen naar de wereld onder zee! Decoraties met een maritiem thema passen in hedendaagse interieurs met beige, witte en lichtgrijze kleuren. Marine fotobehang zal passen in de woonkamer, slaapkamer en zelfs de badkamer!

Maritiem fotobehang

Als u uw vakantie langer wilt behouden, zal een fotobehang op zee het u veel gemakkelijker maken. Deze unieke stijl met zeethema zal nooit uit de mode raken, dus je hoeft je nergens zorgen over te maken. Dit soort motieven nemen een speciale plaats op bimago in. Maritiem fotobehang past perfect in elke ruimte in huis, dus niet alleen in de hal, maar ook in de slaapkamer of de woonkamer. Kies de juiste accessoires voor hen en u kunt een harmonieus arrangement creëren dat bevorderlijk is voor rust en kalmte. Elke muurschildering in maritieme stijl wordt in twee varianten verkocht: niet-geweven en zelfklevend. Welke te kiezen? Het hangt grotendeels van jou af. Beide versies zijn robuust en eenvoudig te installeren omdat ze niet uitrekken of krimpen wanneer ze aan de muur worden gelijmd.


 

Fotobehang in maritieme stijl

De maritieme stijl kenmerkt zich door het gebruik van oogstrelende kleuren, voornamelijk wit, marineblauw, beige en lichtbruin. Door het te gebruiken, kunt u het interieur optisch vergroten, daarom zal het zelfs in kleine ruimtes goed werken. Een marine fotobehang is een heel interessant voorstel als je je afvraagt hoe je de muren thuis kunt decoreren. Hierdoor hoef je geen tijd te besteden aan schilderen en tegelijkertijd kun je gemakkelijk kleine onvolkomenheden maskeren. Het is erg belangrijk dat een fotobehang in maritieme stijl eenvoudig te installeren is en dat je geen hulp van professionals nodig hebt. Bovendien kunt u de grootte van de rollen wijzigen om er goed in te passen. U bereikt zelf het gewenste effect - kies bijpassende accessoires voor onze wanddecoraties en creëer een unieke, maritieme sfeer. Elegante lantaarns, gestreepte kussens, schelpen, schilderijen van zeegezichten of een schip op een ladekast zullen goed werken. Dit soort fotobehang biedt je veel indelingsmogelijkheden, dus je kunt creatief zijn.

Marine fotobehang - elegante wanddecoratie

Denk eens aan waar fotobehang in maritieme stijl je aan herinnert? Als je tot nu toe dacht dat dit oninteressante en lelijke wanddecoraties zijn, is het tijd om het te veranderen! Blader zeker eens door alle producten die aan deze collectie zijn toegevoegd. Bimago marine fotobehang zijn elegante patronen die de aandacht trekken en een andere sfeer in het arrangement brengen. Onze voorstellen zullen u verrassen met een perfecte weergave van details en diepe kleuren. Een marine fotobehang kan een prachtig strand, rusteloze zeegolven, maar ook dieren die in het water leven, weergeven. Kies welk thema het beste past bij elk interieur. Met onze kleine hulp verander jij je huis zodat het stijlvoller, maar tegelijkertijd sfeervol en gezellig is.

Fotobehang in maritieme stijl voor de woonkamer en kantoor

In feite is een marine fotobehang een geweldige keuze voor elke kamer in huis. Niettemin kiezen klanten het meestal voor de salon. Dankzij zo'n decoratie krijgt de woonkamer waar je ontspant en tijd doorbrengt met je dierbaren een andere energie. U zult merken dat het nieuwe arrangement bevorderlijk is voor ontspanning en rust. Een maritiem fotobehang kan ook prettige herinneringen oproepen aan een vakantie aan zee of een meer. Wie weet inspireert het je om weer op reis te gaan? Daarnaast zie je steeds vaker marine fotobehang in kantoren. Hun toepassing is extreem breed, wat onder andere wordt beïnvloed door duurzaamheid. De producten van Bimago zijn van hoge kwaliteit. Onze wanddecoraties zijn full HD prints, we geven om UV-bescherming en weerstand tegen verschillende soorten beschadigingen. Fotobehang uit de marine collectie is erg populair omdat het elegant is. Ze passen in diverse arrangementen - wie de metamorfose creatief benadert, past zeker in een boho, glamour of zelfs minimalistisch interieur.