inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-30% op posters Aanbieding geldig tot 2024/05/27

Vintage posters

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2
Vintage stijl is een van de meest populaire en tijdloze arrangementtrends! De kracht ligt vooral in de eenvoudige stijl. Vintage posters zijn een geweldige manier om je interieur een uniek karakter te geven. Originele vintage posters zijn verkrijgbaar op bimago, waardoor een snelle metamorfose van elke kamer mogelijk is. Onze posters in vintage-stijl zullen een unieke sfeer brengen. Wij bieden een ruime keuze aan posters in elegante lijsten, met marge of passe-partout.

Vintage muurposters in elegante lijsten

Fluwelen banken, tapijten of gordijnen met fantasievolle geometrische patronen, gepatineerde meubels, reclameposters of vergeelde foto's die de muren een unieke charme geven - vintage style roept de geest van het verleden op, maar past perfect in hedendaagse interieurs. Het geheim van het succes schuilt in de tijdloze stijl - goede ontwerpen worden nooit oud, integendeel, ze winnen na verloop van tijd aan waarde. De vintage posters die bij bimago verkrijgbaar zijn, zijn onze bescheiden bijdrage aan deze wereld vol sentimentele verwijzingen naar het verleden. Stijlvol, met een eenvoudige vorm en een duidelijke boodschap - onze ontwerpen verrijkt met passe-partout en ingesloten in klassieke lijsten zijn de essentie van de elegantie van vroeger. We zijn ons er echter van bewust dat het gevoel voor esthetiek is een individuele kwestie. Om deze reden zijn onze posters in vintage-stijl ook verkrijgbaar in een versie zonder lijst - u kunt de juiste setting voor het door u gekozen thema regelen. Eén ding is zeker: deze wanddecoraties zijn een perfect voorstel voor mensen die waarde hechten aan eenvoudige oplossingen en snelle interieurtransformaties .

lees meer beschrijving verbergen

Vintage posters voor de woonkamer, keuken, slaapkamer of hal

De vintage stijl waardeert de unieke charme van door de tijd gebeten decoraties en geeft ze een tweede jeugd. Als je echter niet het geduld hebt om schatten op een rommelmarkt te vinden, zullen onze vintage posters je een vergelijkbaar effect geven. In deze collectie zijn natuur, portretten en decoratieve motieven terug te vinden. Aan de andere kant, als je op zoek bent naar decoraties geïnspireerd op reclameposters van weleer, bekijk dan de retro posters collectie in bimago winkel. De muren geven ons een enorm veld voor decoratieve manoeuvres, en de afbeeldingen die zijn geïnspireerd op de oude tijden die beschikbaar zijn in onze galerij zullen de gemakkelijkste manier zijn om een ​​gevoel van gevoel te introduceren voor elk interieur . Het eclectische karakter van de vintage stijl kan een behoorlijke uitdaging blijken te zijn voor mensen die geen flair hebben voor decoreren. De schijnbaar willekeurige selectie van decoraties is eigenlijk goed doordacht - alle elementen vormen een samenhangend en harmonieus geheel. Om deze reden raden we u aan te beginnen met kleine, zij het zichtbare wijzigingen. Door de muur te versieren met vintage posters uit de bimago collectie en ze te verweven met zwart-wit familiefoto's, bereik je binnen enkele ogenblikken een retro-effect! Bedenk ook dat uitstekende kwaliteit en betaalbare prijs de onbetwiste voordelen zijn van onze vintage posters.