inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma
-40% op geselecteerde producten tot 2023/06/11 Gratis levering boven 99€ Lees meer

Ontdek onze producten

Kwaliteitsgarantie

Milieuvriendelijke
materialen
Originele
ontwerpen
Duurzame kleuren
Snelle montage

Handgeschilderde schilderijen

Elk schilderij is gemaakt op een individuele bestelling en wordt geleverd op zulke manier dat u kunt het onmidelijk ophangen. Het geselecteerde patroon wordt in kaart gebracht voor u door een ervaren kunstenaar. De zijkanten van het beeld zal worden afgewerkt en het canvas op het spieraam van massief grenen hout. Onze schilderijen zijn geschilderd met acryl verf op een Italiaanse doek gemaakt van natuurlijk katoen, dus ze hebben een hoge weerstand tegen scheuren en vervagen. U kunt echter verdere bescherming van de kleuren gebruikem (met behulp van vernis) die beschikbaar is als accessoire voor de schilderijen.

Voordelen:
 • Uniciteit gecertificeerd door de handtekening van de auteur
 • Van het begin tot het einde met de hand gemaakt
 • De hoogste kwaliteit materialen

Prints op canvas

Prints op canvas zijn een interessant alternatief voor de traditionele schilderijen. Als je fotografische reproductie van de details waardert, zal deze techniek aan u eisen voldoen. Prints zijn voorbereid op de beste doek gemaakt uit Zwitserse katoen met behulp van printers met een resolutie van maximaal 360 dpi. Na de ontvangst van het schilderij u kunt het onmidelijk op uw wand ophangen - canvas is gespaand op een spieraam en de randen zijn mooi afgewerkt..

Voordelen:
 • Modern karakter
 • Snele levering
 • Een perfecte weergave van het thema

Premium Print Schilderijen

Wanneer een regelmatige afdruk is te weinig voor u en u wilt niet alleen een beeld in perfecte resolutie, maar ook met natuurlijke textuur (zoals op met de hand geschilderde beeld). In dit geval kies de Premium Print techniek. Het gaat om handmatig toegepast (op de afgewerkte afdruk) Spaanse acryl gel, met borstel merken. Dit creeert een structuur en diepte op het schilderij, die lijkt op olieverf. Bovenop de afdruk lak heeft nog een voordeel: het beschermt het doek. Dankzij vernis zijn de pigmenten langer en meer intens en beschermd tegen vocht en UV-straling.

Voordelen::
 • Technologie alleen beschikbaar in Bimago
 • Combineert precisie va de afdruk met een kunstenaarschap van met de hand geschilderd schilderij
 • Verdieping en beveiligen van kleuren

Fotobehang

Fotobehang van Bimago zijn afgedrukt in hoge resolutie (tot en met 600 dpi). De afdruk is mat en geurloos en toners voldoen aan de test van de aanvaardbaarheid voor contact met voedingsmiddelen. Fotobehang is aldus een veilig decoratie, zelf voor kinderkamer of slapkamer. Wij raden ze aan voor bezig plekken (receptie, inkomhallen), want fleece met een gewicht van 120g / m2 zal helpen de kamer isoleren. Vanwege zijn veelzijdigheid is de montage eenvoudig - bij voorkeur in de vorm van onze strips met een breedte van 50 cm.

Voordelen:
 • Spectaculair verfrisst het interieur
 • Eenvoudig montage en onderhoud
 • Gedrukt op het beste materiaal
fotobehang: papier fleece vinyl
waterdicht materiaal
luchtdoorlatend
rekt niet uit
maskeren van kleine onvolkomenheden van de muur
montage tot 40 min
snelle verwijdering