inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Liefde behang

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Behang Spring Beauty
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Astronomical Pattern
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Braided Faces
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Grey Hearts
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Smiling Unicorn
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Pink Hearts
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang White Hearts
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Romantic Stories
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Shakespeare's Lovers
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Behang Plato - The Pleasures of Life
vanaf
€ 29,74
€ 59,48
Liefde behang zijn vrolijke motieven in aangename kleuren, waardoor je een romantische sfeer creëert in je vier muren. Op bimago vind je subtiele bloemstukken met een overwicht van roze, witte hartjes, leuke eenhoorns en versieringen met fragmenten van "The Little Prince" of "Midsummer Night's Dream". Welk behangthema je ook kiest, we garanderen dat het liefdesbehang je ruimte gezelliger zal maken en zal vullen met positieve emoties!

Liefde behang

Liefde is een uniek gevoel waar bijna iedereen van droomt. Als je er elke dag van wilt genieten, zorg dan voor de juiste inrichting van je huis. Zorg ervoor dat je de liefde wallpapers van bimago bekijkt. Er zijn verschillende ontwerpen tussen die niet alleen romantici zullen aanspreken. Populair bij onze klanten zijn bijvoorbeeld liefdesbehang met ondertiteling. Dit zijn bijzondere wanddecoraties die in het oog springen. Met hun hulp creëer je een uniek arrangement dat ook romantisch en elegant zal zijn. Het assortiment bevat ook een liefdesbehang met klassieke hartjes of bloemen. We hebben iets interessants voor zowel volwassenen als kinderen. Met onze hulp kun je alle kamers in huis inrichten. Love wallpapers is een categorie die je niet mag missen!


 

Liefde behang met inscripties

Liefdesbehang kan ongelooflijk inspirerend zijn. Het is een interessant voorstel voor interieurs met verschillende decors - glamoureus, minimalistisch of boho. Gebruik je fantasie en gebruik de wanddecoraties die wij aanbieden in je eigen arrangementen, het effect zal je zeker positief verrassen. Benieuwd of jij de montage aankan? Geen zorgen! Love behang is verkrijgbaar in twee varianten, namelijk zelfklevend en non-woven. Welke optie u ook kiest, de metamorfose van het interieur zal u niet veel moeite kosten. Als thema's met hartjes of bloemen je niet interesseren, zul je zeker verliefd worden op voorstellen als liefdesbehang met inscripties. In de bimago collectie vind je patronen geïnspireerd op echte gevoelens. We hebben wanddecoraties die verwijzen naar b.v. Shakespeare's werken Romeo en Julia en A Midsummer Night's Dream. Het is de perfecte keuze voor echte romantici. Zie zelf hoe krachtig liefdesbehang is. Onze unieke ontwerpen zijn een bewezen manier voor een modieus en sfeervol arrangement.