inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Tweede poster 50% goedkoper Aanbieding geldig tot 2024/04/15

Maritieme posters

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2
De aanblik van de zacht golvende zee kalmeert ons, is een lust voor het oog en kalmeert de zenuwen. Dus waarom niet zorgen voor innerlijke harmonie in uw eigen huis? Mariene posters en nautische posters zijn een geweldige oplossing voor bijna elke kamer - woonkamer, slaapkamer, keuken, tienerkamer! Een marineposter uit de bimago-collectie zal goed werken in interieurs die zijn ingericht in een moderne en glamoureuze stijl. Een maritiem plaatje past perfect in restaurants aan zee. Vaar uit en duik in de zee van bimago posters!

Een maritieme poster voor in de woonkamer, slaapkamer of kantoor

Je hoeft geen bakker te zijn om van brood te houden. Evenzo hoeft u geen zeeman te zijn om de prachtige blauwe zee te waarderen. Op bimago shop vind je een maritieme poster, klaar om meteen in huis te hangen. Originele motieven brengen een echt zee-aura diep in uw interieur. Dankzij de heldere en realistische kleuren hoor je het geluid van de zee en het geluid van golven die de kust raken. De September Sunset-poster zal je zenuwen kalmeren, terwijl de zonsopgang op de Dancing at Dawn-poster de kamer zal vullen met energie en vreugde. Liefhebbers van keuken aan zee zullen blij zijn om het menu te zien met hun favoriete gerechten. Zeeschelpenposters zien er prachtig uit in de badkamer of keuken tegen een achtergrond van felgekleurde tegels. Marine posters zijn ook scherpe en verzadigde kleuren die geweldig zullen werken ingelijst op kantoor, bijvoorbeeld poster "Baden in de zee". Gebruik onze decoraties ook als cadeau voor een vriend of familie. Zeemotieven zijn zo universeel dat ze veel mensen aan de muren zullen verwelkomen!

lees meer beschrijving verbergen

Elegante posters voor interieurs in maritieme stijl

Maritieme affiches zijn decoraties die niet alleen aan zeevarenden en badplaatsen zijn opgedragen. Het zijn ook decoraties die er geweldig uitzien in moderne interieurs. Voor liefhebbers van minimalistische interieurs hebben we een poster gemaakt "Een boot gemaakt van papier", die, gedecoreerd met een lijst, een heerlijk accent zal zijn in Kamers in Scandinavische stijl . Het zal een nog betere indruk maken op kantoor, omringd door metalen elementen die contrasteren met het groen van de bladeren. Voor de salon raden we echter "Monstery Leaf" of "Banana Leaf" aan. Het sappige groen van de bladeren, dat subtiel in grijs vervaagt en zich mengt met de achtergrond, is een idee dat moet worden geprobeerd! In een set met tientallen andere zeemotieven uit onze collectie creëer je unieke en elegante composities voor je interieur!