inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang Gratis levering boven 99€

Industriële fotobehang

Filters

Filters

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Fotobehang Harmony of Waves
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Retained Beauty
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Wooden Rainbow
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Song of Time
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Walls of Time
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Old Pine
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Azure Mirror
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Old Walls
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Lightness of Matter
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 6
De industriële stijl geniet onwankelbare populariteit. Helaas is het een zeer veeleisende stijl in arrangement - het voelt het beste in het gezelschap van oude fabrieken, hoge ruimtes en ruwe materialen. Gelukkig zijn er manieren om zelfs in een klein studio-appartement een industriële sfeer te creëren.Kies voor fotobehang met een baksteen-, steen- of staalmotief. Het is een snelle en gemakkelijke manier om een ​​loft in te richten - één avond is genoeg om het uiterlijk van uw interieur volledig te veranderen!

Fotoebhang in industriële stijl

De industriële stijl is een sterk en specifiek thema dat past bij moderne interieurs. Stukken metaal, betonplaten, bekrast pleisterwerk of baksteen zijn elementen die meestal voorkomen op industrieel fotobehang. Dit soort wanddecoraties vind je het beste in loftappartementen in een moderne, minimalistische stijl. Grijze en witte kleuren van de muren, een eenvoudige meubellijn, besparing op accessoires en een fotobehang in industriële stijl geven een prachtig eindresultaat. Een niet voor de hand liggende, maar verrassende bestemming voor industrieel fotobehang kunnen bijvoorbeeld typische mannelijke ruimtes zijn, zoals:

 • kapperszaken
 • winkels met verfijnde alcohol
 • winkels met materialen en bouwmachines

 • Een muurschildering in industriële stijl zal de aard van dergelijke plaatsen perfect benadrukken.

  Laat meer zien Laat minder zien

  Loft fotobehang

  Ben je onder de indruk van de loftstijl? Je droomt van hoge, ruime kamers die niet perfect zijn afgestemd op jouw wensen. Hou je van plekken met geschiedenis waar je geen nieuwe dingen ruikt? Loft-fotobehang is de perfecte aanvulling op dit type interieur. De ruimtes die ontstaan ​​op basis van postindustriële gebouwen ademen een rauwe, industriële sfeer. Als u van plan bent uw interieur in dit klimaat in te richten, zet dan onze loft muurschildering met meubels in grijze en zwarte kleuren. Voeg daarvoor accessoires van ruw hout en metalen afwerkingen toe.