inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 59€ Loyaliteitsprogramma
-50% op fotobehang tot 2022/10/06 Gratis levering boven 59€ Promotie verloopt: : :

Behang bureau's en kantoor

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Behang Rust Rhythm
vanaf
€ 42,99
Behang Stone on Stone
vanaf
€ 42,99
Behang Rust Surface
vanaf
€ 42,99
Behang New York Wall
vanaf
€ 42,99
Behang Exquisite Wood
vanaf
€ 64,99
Behang Wooden Code
vanaf
€ 42,99
Behang Stone Pile
vanaf
€ 42,99
Behang Grey Marble
vanaf
€ 64,99
Behang Grains
vanaf
€ 42,99
Behang Black Twigs
vanaf
€ 42,99
Behang Marble Plate
vanaf
€ 64,99
Behang Sea Current
vanaf
€ 64,99
Behang Black Marble
vanaf
€ 64,99
Behang Red Concrete
vanaf
€ 64,99
Behang Old Plaster
vanaf
€ 64,99
Behang Dark Boards
vanaf
€ 64,99
Behang Rusty Plate
vanaf
€ 64,99
Behang Modern Brick
vanaf
€ 64,99
Behang Tread (Grey)
vanaf
€ 64,99
Behang Net
vanaf
€ 42,99
Behang Concrete Tiles
vanaf
€ 64,99
Behang Checker
vanaf
€ 42,99
Behang Gray wall
vanaf
€ 42,99
Behang Salty Caramel
vanaf
€ 64,99
Behang Immensity
vanaf
€ 42,99
Behang Dollars
vanaf
€ 42,99
Behang Dots
vanaf
€ 42,99
Behang Leather puzzle
vanaf
€ 64,99
Behang Brass mosaic
vanaf
€ 64,99
Jouw kantoor is een tempel van creativiteit - hier besteedt je een groot deel van je dag aan het werken, het lezen van boeken of andere activiteiten! Behang voor op kantoor van bimago is een breed scala aan patronen en motieven met een rijk kleurenspectrum dat van je kantoor je individuele etalage zal maken. We waarderen je tijd - dankzij zelfklevend behang voor op kantoor kunt jehet decor in één dag veranderen! Zorg ervoor dat je kantoorinrichting je karakter weerspiegelt en je er goed in voelt!

Behang voor het kantoor - eenvoudige en effectieve wanddecoraties

De juiste indeling van ons kantoor laat zien dat we zorg dragen voor ons bedrijf in elk aspect van zijn activiteit. Zo'n positieve boodschap zal zowel onze medewerkers als klanten zeker tevreden stellen. Behang hoort bij muurdecoraties waarvan het elegante karakter iedereen in verrukking brengt. Verschillende patronen en kleuren maken deze decoratie gemakkelijk aan te passen aan het karakter van elke kamer. Daarom is het de moeite waard om je te concentreren op de inrichting van het kantoor met behulp van fotobehang.

Laat meer zien Laat minder zien

Hoe kies je behang voor het kantoor?

Geometrische motieven zullen zeker de perfecte decoratieve accenten zijn in een elegant kantoor. Strepen, diamanten of driehoeken gerangschikt in een origineel detail stellen u in staat de kamer te versieren met een interessant patroon en tegelijkertijd een stijlvol karakter te geven. Als je het interieur met kleuren wilt opfleuren, is het de moeite waard om een ​​muur te versieren met patroonbehang en de andere in felle kleuren te schilderen. Dankzij deze oplossing kunnen we kiezen voor expressieve kleuren of een origineel patroon op het muurbehang. Op kantoor loont het de moeite om voor een arrangement te kiezen dat onze klanten of aannemers iets meer vertelt over de aard van het bedrijf. Als we onze creatieve kant willen laten zien, is het de moeite waard om origineel behang met kleurrijke patronen in ons arrangement te kiezen, en om professionaliteit te benadrukken raden we decoraties in gedempte kleuren aan. Dankzij het juiste behang is het arrangement van ons kantoor zal zeker succesvol zijn, en onze medewerkers en klanten zullen zeker positief reageren op een dergelijke verandering.

Behang voor een thuiskantoor - een recept voor een trendy interieur

Ons thuiskantoor moet worden gekenmerkt door een indeling waarmee we efficiënter kunnen werken en ons interieur een interessante uitstraling kunnen geven. Behang in zo'n interieur zal zeker zowel een professioneel als gezellig karakter geven. Als we ons willen concentreren op een moderne look, is het de moeite waard om een ​​behang te kiezen in een harmonieus kleurenschema met andere meubels en apparatuur in de kamer. Behang dat een bakstenen muur imiteert, zal een interessant accent zijn in een loftstijl. Zo'n opstelling van een thuiskantoor zal zeker liefhebbers van industriële interieurs aanspreken. Als we daarentegen een interieur in vintage stijl willen creëren, raden we u behang aan dat is gestileerd op patronen van vroeger. Een elegant patroon in combinatie met houten meubels en boekenkasten zorgen ervoor dat we een uiterst stijlvol interieur kunnen creëren. Achtergronden in een thuiskantoor in Scandinavische stijl zijn opgedragen aan liefhebbers van minimalistische stijl. Heldere, ingetogen kleuren zullen zeker bevorderlijk zijn voor concentratie en effectief werk.

Zie meer: ​​schilderijen voor het kantoor, fotobehang voor het kantoor, posters voor het kantoor