inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-30% op posters Aanbieding geldig tot 2024/05/27

Banksy posters en graffiti posters

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2
Houd je van rebelse Street Art? Banksy Posters is een verzameling werken van de beroemde kunstenaar, die ook ontwerpen bevat die zijn geïnspireerd op graffiti van over de hele wereld. Banksy, die zijn identiteit nooit prijsgaf, raakt in zijn kunst sociale, politieke en culturele kwesties aan. De boodschap die zichtbaar is in het werk van Banksy zal er ook geweldig uitzien in het interieur als poster. Waar komt een graffitiposter het beste tot zijn recht? Waar we maar willen originele arrangementen. Ontdek street art posters op bimago.

Banksy poster

Banksy is een Britse graffitikunstenaar wiens originele werk over de hele wereld bekend is. Straatkunst is een speciale vorm van kunst die wordt gemaakt op openbare plaatsen, in de straten van de stad. Banksy is een van de belangrijkste vertegenwoordigers van dit genre en zijn werken zijn over de hele wereld luid. In bimago vind je posters van Banksy, de hele collectie gewijd aan deze artiest. Banksy-posters zijn een interessant decoratief voorstel voor alle liefhebbers van straatkunst en graffiti. In ons aanbod vind je ongebruikelijke street art posters en graffiti posters die ook geïnspireerd zijn op de werken van Banksy. Dergelijke decoraties zullen geweldig werken in een jeugdkamer of een moderne woonkamer. Ze zullen ook een geweldige oplossing zijn voor minimalistische interieurs, maar ook voor appartementen in loftstijl. Een Banksy-poster met een meisje met een ballon of ratten zal je zeker het arrangement van je dromen laten maken. We nodigen je uit om vertrouwd te raken met ons aanbod en tussen de Banksy-posters het patroon te vinden dat het beste bij je past.


 

Graffiti en straatkunstposters

De collectie Banksy posters op bimago is een rijke collectie decoraties geïnspireerd door straatkunst en de werken van deze beroemde Britse kunstenaar. Hier vindt u interessante motieven die u een breed scala aan arrangementmogelijkheden bieden. De Banksy muurposter is een klassieke decoratieve oplossing, maar je kunt ook een originele compositie aan je muur creëren door verschillende graffiti posters en street art patronen samen te hangen tot een verrassende gallery wall. Ons aanbod omvat vele ontwerpen die zeker in de smaak zullen vallen bij alle liefhebbers van moderne kunst en straatkunst in brede zin. De Banksy-poster is een geweldig idee voor de decoratie van elk modern appartement. In ons aanbod vind je zulke bekende werken met zebra's, panda's of ratten. Als straatkunst en graffiti je passie zijn of als je gewoon op zoek bent naar inspiratie om je interieur te decoreren, dan zijn posters uit de bimago collectie een perfect voorstel om de woonkamer, keuken, slaapkamer of gangmuur te verlevendigen. We moedigen je aan om vertrouwd te raken met onze collectie Banksy muurposters.

Banksy ratten

De Banksy Ratten poster is erg populair op bimago. Geen wonder, ratten zijn tenslotte een van de bekendste motieven in zijn werk. Zwart-witbeelden komen vaak voor in de kunst van deze straatkunstenaar. Graffiti, over de hele wereld bekend als "rattenkunst", die in de straten van grote steden of in het openbaar vervoer verschijnt, is een symbool van alle mensen die buiten de marges van de samenleving staan. Deze extreem diepe boodschap betekent dat de poster je in staat stelt om je ideeën en karakter in het interieurontwerp te brengen. De Banksy Ratten-poster is ook een geweldig cadeau voor een bewuste ontvanger van kunst. Ingelijst in een zwarte of witte lijst, opgehangen aan een gladde, eenkleurige muur, zullen ze zeker het onderwerp worden van vele lange discussies, niet alleen over de kunst zelf, maar ook over wat erachter zit. Ontdek bijzondere muurposters en creëer een interieurarrangement met de werken van deze kunstenaar. Een poster die verwijst naar geëngageerde kunst zal het karakter van de huisgenoten in het interieur laten zien.

Poster Het meisje met paraplu van Banksy

De categorie Banksy Posters kon een van de beroemdste werken van de Britse straatartiest - "Het meisje met paraplu" - niet missen. Het meisje - bekend als Nola - spreidt een paraplu uit om zichzelf tegen de regen te beschermen. Hij ontdekt echter dat de paraplu zelf de bron van de dreiging is. Het Banksy graffiti-meisje met een paraplu ontstond op een symbolisch moment in 2008, in New Orleans, na de catastrofale orkanen die deze stad troffen. De kunstenaar sprak zijn solidariteit uit met de bewoners. Banksy posters zijn niet alleen een spectaculaire wanddecoratie, maar ook werken die je aan het denken en nadenken zetten. Het loont de moeite om ze goed uit te stallen, bijvoorbeeld boven het bed, achter de bank of in de hal op te hangen. Hun expressiviteit en sterke lijnen hebben geen extra versieringen nodig, dus het is de moeite waard om je te concentreren op minimalisme in het interieur.

Banksy-posters zijn een verzameling die de beroemdste werken in zijn werk niet ontbreken. Politieagenten, kinderen, Steve Jobs of Mona Lisa zijn karakters die vaak tussen deze patronen terug te vinden zijn. Onder Banksy-posters is een combinatie van wit, zwart en levendige kleuren gebruikelijk. Een bakstenen muur met zwart-witte figuren of een panda met bananen zijn posters waar je niet onverschillig aan voorbij kunt gaan. Posters aan de muur in een rebels karakter en moderne stijl zullen geweldig staan in een jeugdkamer of een kantoor van een creatief persoon. Als je een fan bent van Banksy, ontdek dan zijn werken als muurposters en verander je interieur. Banksy-posters zijn originele toevoegingen aan de opstelling van de woonkamer, slaapkamer of kantoorruimte. Als je van dergelijke decoraties houdt, vind je zijn werken ook tussen onze andere producten Banksy-schilderijen, fotobehang of kleurboeken zijn decoraties waarop we ons door zijn werk hebben laten inspireren. Ontdek ongebruikelijke producten voor interieurontwerp of vind een cadeau voor een geliefde.