inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma
BLACK SALE tot -50% De laatste dag van de actie Promotie verloopt: : :

Wereldkaart posters

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Er zijn 195 landen in de wereld, hoeveel heb je er al bezocht? Of je nu aan het begin van je reis staat of geboren bent als een globetrotter, onze wereldkaartposters zullen je herinneringen langer bewaren en je helpen bij het plannen van de volgende! Wereldkaartposters van bimago zijn een geweldig idee voor het inrichten van muren in elke stijl - in onze collectie kaartposters vind je de perfecte kaart in vintage, minimalistische of boho-stijl. Een wereldkaartposter is het perfecte cadeau voor zowel grote als kleine globetrotters!

Wereldkaartposter

Velen van ons zijn al geïnteresseerd in reizen sinds we klein waren. Wie volgde de wereld met zijn vinger om de volgende bestemming te kiezen? Tegenwoordig ontwaakt onze planeet nog steeds in de harten van enthousiastelingen, een voorliefde voor reizen en het verkennen van onbekende landen. Wereldkaartposters zijn een geweldig element in elke kamerinrichting. Ze herinneren ons aan de nog onontgonnen uithoeken van de wereld, inspireren om voortdurend barrières te doorbreken en de lat hoger te leggen. Ons aanbod omvat onder meer een oude kaartposter, die liefhebbers van historische cartografie zal aanspreken. In combinatie met retro accessoires, zoals een draaitafel en een oud kompas, creëren ze een boeiende reizigershoek. Voor fans van de klassiekers, hebben we minimalistische zwart-witkaarten of kaarten in één kleur gemaakt, vintage-stijl en hypsometrisch - voor mensen die op details letten. Met een breed scala aan posters kunt u uw interieur naar believen personaliseren.

lees meer beschrijving verbergen

Wereldkaartposter voor kinderen

We beseffen hoe gefascineerd door de geweldige wereld die onze kinderen kunnen zijn. Een wereldkaartposter voor kinderen is misschien wel de beste manier om hen te inspireren om altijd onze planeet te willen ontdekken. Dankzij hun vriendelijke en kleurrijke vorm zullen ze de aandacht trekken van de allerkleinsten en hen motiveren om zelf hun kennis uit te breiden. Waarom markeert u niet een plaats die u al heeft bezocht of die u wilt bezoeken? Onze wereldkaartposter kan gemakkelijk dienen als een soort reisdagboek voor kinderen. Bladeren op de kaart was nog nooit zo leuk!

Wereldkaart poster muur

Ons continent is groot en divers, waardoor het een van de meest aantrekkelijke reisbestemmingen op aarde is. Er zijn de grootste metropolen ter wereld, prachtige landschappen, sprankelende zeeën en oceanen en enorme bergketens. De kaart van Europa-poster is een item waar iedereen in geïnteresseerd zal zijn. wereld. Wij bevelen onze collectie aan bij alle "wereldburgers". Dankzij veel aandacht voor detail reproduceert de kaart van Europa-poster getrouw de contouren van ons continent, waardoor het een perfecte metgezel is aan de muur in de kamer. Het rijke aanbod omvat ook buitengewoon aantrekkelijke posters met de grootste en meest populaire Europese steden vanuit een isometrische projectie, incl. Parijs, Rome of Londen. Een poster met een kaart is een tijdloos decoratief element dat, extra ingelijst in een lijst, de muren van een kantoor of studeerkamer zal versieren met de charme die het verdient. Het zal er geweldig uitzien in de woonkamer, omringd door bloemen en houten decoraties.