inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma
-50% op geselecteerde producten Aanbieding geldig tot 2024/06/18 lees meer

Kortingen en promoties

Waar moet je de kortingscode invoeren?

De kortingscode moet in het winkelmandje worden ingevoerd - in het veld aan de rechterkant, onder het besteloverzicht (op de mobiele versie van de website: direct onder het besteloverzicht). Voer de kortingscode in het vak met de woorden "Kortingscode invoeren" in en bevestig deze met de knop "OK". Na het invoeren van de code ontvangen wij informatie dat de code correct is en de korting is toegepast. Als een onjuiste code wordt ingevoerd, wordt ook een passende melding weergegeven.

De kortingscode werkt niet, wat moet ik doen?

Controleer of de kortingscode correct is ingevoerd, dat er geen extra spaties naast staan ​​en of de code is goedgekeurd door op de knop "OK" te klikken. Als de ingevoerde code een bepaalde vervaldatum heeft, zorg er dan ook voor dat deze datum niet is verlopen. Als er nog steeds problemen zijn, neem dan contact op met onze klantenservice op (+48) 71 715 27 33 of per e-mail [email protected]

Krijg ik een speciale korting als ik meer producten bestel?

Neem in zo'n situatie contact op met onze Klantenservice en geef aan welke producten je wilt bestellen (maat, techniek, of het nu gaat om een ​​foto, poster, fotobehang, behang, kamerscherm) en in welke hoeveelheid. We kijken graag of we je een individuele korting kunnen geven.

Hoe krijg ik een kortingsbon?

We raden je aan om je te abonneren op onze nieuwsbrief. Daar informeren wij onze klanten over actuele acties en kortingen op onze producten, zoals schilderijen, posters, fotobehang en behang. We nodigen je ook uit om deel te nemen aan ons Bimago + loyaliteitsprogramma. Als onderdeel van het programma wordt elke aankoop in de winkel beloond met punten die kunnen worden ingewisseld voor individuele kortingscodes.

Instructies / Tips

Hoe moet je behangen?

Om het behangen gemakkelijk te maken, kan de eerste lijn behang of fotobehang het beste met een waterpas of schietlood op de muur worden geplaatst - zodat de volgende helemaal recht en egaal zijn. We beginnen altijd met behangen vanuit het raam, oftewel de lichtbron. We verbinden de behangstroken zodat de randen van de twee stroken precies op elkaar passen (zonder verschuivingen en zonder overlapping). Gedetailleerde instructies voor het installeren van onze fotobehangvindt u hier op onze website, we bevestigen het ook aan elk van onze producten.

Fotobehang - hoe doe je dat?

Om uw werk gemakkelijker te maken, markeert u fijne lijnen op de behangwand op een afstand van 50 cm. Zij bepalen waar het fotobehang moet worden aangebracht. In de eerste fase moeten we de eerste strook die op de muur is gemarkeerd grondig met lijm bedekken. We moeten niet vergeten dat de lijm rechtstreeks op de muur wordt aangebracht, niet op het fotobehang. Voordat we de natte muur aanraken met de strook fotobehang, zorg ervoor dat de boven- en onderkant van het patroon zich bevinden. We moeten de fotobehangstrook voorzichtig oprollen en van bovenaf op de natte muur plakken. Gedetailleerde installatie-instructies voor onze muurschilderingen vindt u hier op onze website, we nemen het ook op in elk van onze producten.

Hoe plak je een schilderij aan de muur?

Om te voorkomen dat er gaten in de muur worden geboord, kunt u de afbeelding aan de muur bevestigen met klittenband of afbeeldingstape. Er zijn producten van dit type op de markt, aangeboden door verschillende merken, zoals Command of Tesa. Let bij het kiezen van dit type vatting op de markering van het toegestane beeldgewicht. Deze informatie en montage-instructies zijn beschikbaar op het product en op de website van de fabrikant.

Kan ik behang of fotobehang op een ruwe structuurmuur plakken?

De ruwe structuur van de muur zal zichtbaar zijn onder het behang of fotobehang - daarom wordt het niet aanbevolen om ze op een dergelijke ondergrond te plakken. Bovendien maakt het oneffen oppervlak de installatie moeilijk en verhindert het dat het product perfect aan de muur hecht. Voor het beste effect raden we aan om behang en fotobehang alleen op gladde, stofvrije, schone en heldere oppervlakken te plaatsen.

Hoe hang je schilderij aan de muur?

We raden aan om haken en spijkers te gebruiken om schilderijen aan de muur te bevestigen. Wij raden aan om voor ca. 40 cm van de breedte van het schilderij één haak/spijker te gebruiken. In het geval van meerdelige schilderijen, zoals triptieken of pentaps, vindt u hier gedetailleerde instructies hier.

Hoe een schilderij op canvas beschermen?

Het is de moeite waard om de optie "UV-afdrukken" toe te voegen aan gewoon afdrukken - om de afbeelding op het canvas extra te beschermen tegen schadelijke factoren. We raden je ook aan om het schilderij in de premium printoptie aan te schaffen: het oppervlak van het product wordt dan bedekt met een kleurloze acrylgel, waardoor de pigmenten langer hun intensiteit behouden en beschermd zijn tegen vocht en UV-straling. Bij met de hand geschilderde schilderijen raden wij het gebruik van een beschermende lak aan (deze is op onze website verkrijgbaar als extra accessoire bij het product).

Hoe hang je posters aan de muur?

Aan de achterkant van elke ingelijste poster of passe-partout poster zitten al haken. Je hebt dus alleen spijkers nodig om ze aan de muur te bevestigen.

Welke lijm moet worden gebruikt om het behang / fotobehang te plakken?

Op de vragen van onze klanten "wat voor soort lijm voor fotobehang" antwoorden we dat we een lijm moeten gebruiken die aangepast is aan vliesbehang, bv. Metylan Direct van Henkel. Als je behang of fotobehanglijm niet los wilt kopen, raden we je aan om onze lijm als accessoire te kiezen bij het kopen van behang of fotobehang in onze winkel.

Hoe hang ik een meerdelig schilderij op?

U kunt het beste beginnen met het centrale deel van de afbeelding en vervolgens delen van de afbeelding links en rechts toevoegen. Het is het beste om een ​​afstand van ca. 2 cm tussen de afzonderlijke delen van de afbeelding aan te houden - dan krijgen we het beste visuele effect en wordt het patroon goed samengesteld. Houd er bij het rangschikken van afzonderlijke delen van meerdelige afbeeldingen rekening mee dat het patroon van de afbeelding zowel horizontaal als verticaal symmetrisch moet worden verdeeld. Om uw werk gemakkelijker te maken, raden we aan om de goed gerangschikte delen van de afbeelding op papier te tekenen en de plaatsen te markeren waar de spijkers moeten worden geplaatst - en vervolgens de sjabloon op de muur over te brengen.

Hoeveel lijm moet ik kopen? Er staat slechts "1 zakje om te kopen" op de website.

U moet één keer lijm toevoegen voor elk gekocht item. Het bimago systeem berekent automatisch de benodigde hoeveelheid lijm op basis van de grootte van het geselecteerde fotobehang.

Hoeveel kost behangen?

Ons bedrijf biedt geen montagediensten, dus we hebben geen eigen prijslijst. Als het echter gaat om de prijzen voor het installeren van fotobehang door specialisten, kunnen deze aanzienlijk verschillen, afhankelijk van de verschillende provincies. Er wordt vanuit gegaan dat we gemiddeld xx tot xx EUR/m² betalen voor het behangen met massief behang. Het plaatsen van een fotobehang met een patroon kost gemiddeld EUR xx tot xx/m².

Wie lijsten de schilderijen in?

Onze schilderijen op canvas hebben geen extra externe lijst nodig - elk canvas wordt gespannen op een houten lijst, waaraan u alleen een haak hoeft te bevestigen. Indien nodig kunt u de foto inlijsten in een extra externe lijst - die u gemakkelijk kunt vinden in de lijstenmakerij of bij de timmerman.

Welk frame voor het canvas schilderij?

Onze schilderijen bestaan ​​uit canvas gespannen op een houten lijst. Zo'n canvas schilderij van bimago is klaar om op te hangen, dus er is geen extra lijst voor nodig.

Hoe een schilderij inlijsten op canvas?

Onze schilderijen bestaan ​​uit canvas gespannen op een houten lijst. Zo'n product is klaar om op te hangen, dus het heeft geen extra frame nodig.

Hoe plak je een poster aan de muur?

Het enige wat u hoeft te doen is onze posters in een geselecteerde lijst of in een passe-partout lijst te plaatsen en de voltooide afbeelding aan de muur, aan een spijker of een haak te hangen. Als je echter geen gat in de muur wilt maken, kan de poster (met of zonder lijst) ook worden opgehangen met algemeen verkrijgbare bevestigingsaccessoires, zoals zelfklevend klittenband of haken (bijvoorbeeld van Tesa). Ze hebben het voordeel dat ze niet-invasief zijn, de muur niet beschadigen en vaak een extra aanpassing hebben, waardoor foto's of posters op een andere of gelijke hoogte kunnen worden opgehangen (als het plakken niet perfect egaal uitkomt). Er zijn ook zelfklevende pleisters op de markt (bijv. Tesa-merken) - ideaal voor het bevestigen van bijvoorbeeld een kalender of een galerij met posters in een woonkamer, slaapkamer, eetkamer, studeerkamer, kantoor, gang, hal, woonkamer of kinderkamer.

Hoe maak je een schilderij op canvas schoon?

We maken de schilderijen schoon met een schone, zachte, licht vochtige doek. We raden af ​​om hiervoor wasmiddelen te gebruiken - deze kunnen de stof onherstelbaar beschadigen.

Hoe maak ik een canvas schilderij schoon?

De schilderijen op het doek maken we schoon met een schone, zachte, licht vochtige doek. We raden af ​​om hiervoor wasmiddelen te gebruiken - deze kunnen de stof onherstelbaar beschadigen.

Schilderijen - hoe op te hangen?

Schilderijen zien er het beste uit in het midden van de muur en moeten in de regel smaller zijn dan het meubel dat ze erover hangen. Het schilderij hangt het beste op canvas ongeveer 20-30 cm boven de meubels - of op ooghoogte van de leden van het huishouden.

Wat voor lijm voor een fotobehang?

We raden aan om een ​​fotobehang te kopen met onze bimago lijm, die verkrijgbaar is als extra accessoire. Als u daarentegen besluit de lijm ergens anders aan te schaffen, kies dan een lijm voor vliesbehang, zoals Metylan Direct van Henkel.

Blijft het behang aan de tegels plakken?

Het probleem is misschien niet de behangtoepassing zelf, maar het alomtegenwoordige water en stoom. Ze zullen er zeker toe bijdragen dat het behang zal verslechteren en de tegels zal loslaten. Onze producten, zoals behangpapier en fotobehang, zijn alleen bedoeld voor gebruik in ruimtes met een gemiddelde en lage luchtvochtigheid, zoals een woonkamer, slaapkamer, keuken, gang, hal, woonkamer, kinderkamer, studeerkamer of kantoor.

Hoeveel droogt het behang?

Het droogproces van het behang (meer precies: behanglijm) bestaat uit het verdampen van water. Normaal gesproken duurt het 24 uur, in extreme gevallen tot 72 uur, afhankelijk van de temperatuur en vochtigheid van de ruimte. De optimale omstandigheden voor het drogen van het behang zijn een constante temperatuur tussen 18°C ​​en 25°C.

Fotobehang - hoe te lijmen?

Voordat u het product installeert, moet u accessoires voorbereiden, zoals: een kwast voor het aanbrengen van lijm, een scherp mes, een schone doek, een vat om de lijm te mengen en een roller om een ​​fotobehang aan te drukken (een pinautomaat werkt hier ook goed voor doel). Nadat we het product in stroken hebben gesneden, lijmen we de ene strook naast de andere (kont, niet overlappend). De riemen zijn genummerd en gemarkeerd met pijlen die de installatierichting aangeven. We plakken het fotobehang, beginnend vanaf de bovenkant, bewegen gelijkmatig naar de vloer en drukken het fotobehang constant tegen de muur met een roller. Houd er bij het lijmen van fotobehang ook rekening mee dat overtollige lijm regelmatig moet worden verwijderd. We doen het met een schone en licht vochtige doek. Belangrijk! De lijm wordt rechtstreeks op de muur aangebracht, niet op een fotobehang. U vindt gedetailleerde installatie-instructies voor onze muurschilderingen op onze website , wij bevestig het ook aan elk van onze producten.

Hoeveel lijm is er nodig om het behang te plakken?

Bij aankoop van behanglijm samen met een fotobehang, als accessoire op onze website, volstaat het om de lijm eenmalig in het mandje te doen. We maken de berekeningen en sturen de juiste hoeveelheid lijm - aangepast aan het geselecteerde formaat van het fotobehang. Als u echter besluit de lijm ergens anders te kopen (bijvoorbeeld in een bouwmarkt of in een speciaalzaak), lees dan de instructies die bij de gekochte lijm zijn gevoegd - daar wordt de exacte lijmcapaciteit per m² behang gegeven.

Is vliesbehang afwasbaar?

Vliesbehang is, net als vliesbehang, matig bestand tegen vocht en schrobben. Je kunt het afvegen met een vochtige doek, maar laat het niet te lang intrekken.

Smeren we vinylbehang in met lijm?

Ons aanbod omvat geen vinylbehang, maar er zijn vliesbehang (waarvoor we ook lijm aanbieden) en zelfklevend behang (geen lijm nodig).

Kan het behang geverfd worden?

We raden u aan om alle oude muurschilderingen of behangpapier te verwijderen voordat u de muren schildert. Als het fotobehang of behang niet wil loslaten, kunt u uw werk gemakkelijker maken met een speciaal behangverwijderingsmiddel. Na deze behandeling moet het muuroppervlak worden gewassen en geprimed.

Levert u montagediensten?

Omdat bimago gespecialiseerd is in online verkoop en we wereldwijd actief zijn, bieden we geen speciale montagediensten. Het aanbrengen van ons behang en fotobehang is vrij eenvoudig - de installatie kan natuurlijk in opdracht van een professional worden gedaan, maar ook het plaatsen van het behang en fotobehang op de muur is niet erg problematisch. Als de muur goed is voorbereid en we over alle benodigde gereedschappen beschikken, zal de montage soepel en snel verlopen. Bij elk behang zit een montagehandleiding, en op onze website en blog vind je veel tips en instructies voor het ophangen van schilderijen op canvas, posters in lijsten of het plakken van behang. We kunnen ervan uitgaan dat het plakken van 10-15 m² behang samen met het beschermen van de ruimte tegen vuil, het opmeten van het behang volgens het ontwerp, het lijmen en het schoonmaken van de werkplek ongeveer 2 uur duurt. Je kunt op bimago shop ook een behang of een zelfklevend fotobehang kiezen, waarvan de installatie erg handig is.

Doorlooptijd / levering

Hoe lang duurt de levering?

We beginnen met het verwerken van de bestelling wanneer de betaling is bijgeschreven. Na ontvangst van de betaling sturen wij u een automatische bevestiging per e-mail. De productietijd is afhankelijk van het type product en de productietechniek - alle informatie over dit onderwerp vindt u hier: https://www.bimago.nl/help/levertijd De levertijd in Nederland is ... werkdagen.

Kan ik contant betalen bij levering?

Wij accepteren geen rembours. In onze winkel wordt elk product op bestelling gemaakt, nadat de volledige betaling is bijgeschreven. U kunt de bestelling betalen per bankoverschrijving, maar ook online: met betaalkaart, snelle overboeking en via PayPal.

Door welke koerier wordt de bestelling verzonden?

"De keuze van de koerier is automatisch, na het plaatsen van de bestelling op de website, en hangt af van het type product en de grootte ervan. Meestal worden de producten verzonden via GLS of UPS. Op de dag van verzending ontvang je een e-mail met daarin het pakketnummer en informatie door welke koerier de bestelling is verzonden."

Hoe kan ik de verzendstatus controleren?

Op de dag van verzending ontvangt u een e-mail met het pakketnummer en informatie over de koerier om de bestelling te verzenden. Om de verzendstatus te controleren, voert u het verzendnummer in op de juiste plaats op de website van de koerier: https://www.ups.com/track?loc=en_NL&requester=ST/

Volgorde

Is het mogelijk om de factuurgegevens later te wijzigen?

Gelieve uw adresgegevens zorgvuldig in te vullen. Nadat de goederen zijn verzonden, is het helaas niet meer mogelijk om de factuurgegevens te wijzigen.

Waar factuurgegevens invoeren?

Wanneer u een product koopt, bijv. een schilderij, poster, fotobehang of behang, selecteert u door het verzendadres in te voeren de optie "Ik heb een factuur met bedrijfsgegevens nodig" en voert u daar de juiste gegevens in.

Geeft u een factuur uit?

Ja, de factuur voor de omslagen van schilderijen, posters, fotobehang of behang in bimago zal voor u beschikbaar zijn nadat de bestelling is verzonden. In de automatische e-mailbevestiging van verzending vindt u de factuur voor de aankoop - in PDF-formaat.

Productaanbieding

Zijn behang trendy?

Hoewel ze al jaren bekend zijn in interieurontwerp, blijft behang nog steeds een van de meest modieuze decoratieve elementen, en veel binnenhuisarchitecten gebruiken ze voor hun hele interieurontwerp en bijkeukens. Momenteel beleeft behang een renaissance en een tweede leven dankzij innovatieve, moderne ontwerpen die prachtig staan ​​in ons interieur! Wallpapers zijn een oplossing voor het rangschikken die perfect is voor snelle, goedkope en tegelijkertijd spectaculaire interieurmetamorfosen, en de brede selectie van beschikbare patronen en kleuren maakt het gemakkelijk om het behangthema af te stemmen op de geselecteerde stijl, bijv. Scandinavisch, boho, vintage , retro of glamour.

Wat is premium printen? Wat is het verschil tussen premium print en reguliere print?

Onze gepatenteerde premiumtechniek bestaat uit het handmatig aanbrengen van een Spaanse acrylgel op de voltooide afdruk, die de sporen van een penseel nabootst. Hierdoor krijgt het doek structuur en krijgt het geheel een dieptewerking, die doet denken aan een olieverfschilderij. De gel die op de afdruk wordt aangebracht, heeft nog een voordeel: het beschermt het canvas. Hierdoor behouden pigmenten langer hun intensiteit en zijn ze beschermd tegen vocht en UV-straling.

Maak je fotobehang en schilderijen op maat?

Onze afbeeldingen zijn alleen beschikbaar in de afmetingen die beschikbaar zijn in de winkel - voor de meeste patronen is er echter veel om uit te kiezen, en sommige thema's zijn ook verkrijgbaar in zeer grote formaten (als XXL canvas prints). Als het om fotobehang gaat, is elk patroon beschikbaar in verschillende maatvarianten, die op de website worden vermeld. Ook als de afmeting van je muur afwijkt, is dat meestal geen probleem: kies gewoon een behang- of fotobehangformaat dat iets groter is dan de muur die je met het behang wilt bekleden - en snij dan bij het aanbrengen het overtollige fotobehang af aan de zijkanten of aan de boven- en onderkant. Helaas is het niet mogelijk om een ​​fotobehang exact op de opgegeven maat te bestellen.

Zijn de schilderijen klaar om op te hangen of hebben ze een lijst?

Onze schilderijen hebben een houten lijst, dus ze zijn klaar om op te hangen en hebben geen extra lijst nodig in de vorm van een externe lijst. Om het gemakkelijker te maken om een ​​schilderij aan de muur te hangen, raden we het gebruik van bevestigingsaccessoires aan (spijkers en haken van bimago, die direct op de website van onze winkel gekocht kunnen worden, voor elk schilderij).

Fotobehang van je eigen foto?

We drukken geen muurschilderingen af ​​op basis van schilderijen die door klanten zijn verzonden - helaas is een dergelijke personalisatie niet mogelijk.

Poster - wat is het?

Een poster is niets meer dan een specifiek soort utiliteitsgrafiek, op groot formaat gedrukt op geschikt papier. De poster is een visueel symbool dat een boodschap naar ons verzendt, vervat in een verrassende, boeiende, gemakkelijk te onthouden vorm, die niet alleen de zintuigen, maar ook het intellect beïnvloedt. Met andere woorden: het is een grootformaat print waarin de graphics de belangrijkste rol spelen. Bij bimago kun je een poster, een poster in een lijst of een poster in een lijst met passe-partout kiezen uit duizenden moderne ontwerpen.

Waar een poster printen?

Posters uit ons aanbod drukken wij in onze drukkerij. We bieden echter geen gepersonaliseerde prints aan - je kunt dus geen poster van je eigen ontwerp bij ons printen.

Is het mogelijk om een ​​bepaald afbeeldingspatroon in een andere onderdeelconfiguratie / in een ander formaat / in een andere techniek / in een andere kleur te maken?

Wanneer een wijziging mogelijk is (bijv. het patroon is beschikbaar in een andere kleurvariant of in meerdere technieken - bijv. als afdruk en handgeschilderde afbeelding), wordt dit duidelijk aangegeven op de productpagina. De overige elementen zijn niet onderhevig aan personalisatie - patronen en configuraties zijn al vooraf bepaald.

Wat is de houdbaarheid van de verf uit de "schilderijen op nummer" kit?

De houdbaarheid van de verven uit de schilderijen op nummer sets is 6 maanden vanaf ontvangst van de zending.

Maak je gepersonaliseerde bestellingen, bijv. schilderijen van persoonlijke schilderijen?

We bieden veel producten aan, maar we printen geen patronen op basis van schilderijen - helaas is een dergelijke personalisatie niet mogelijk.

Wat zit er in de kit voor het schilderen van afbeeldingen op nummer?

Elke set voor het schilderen op nummer bevat een te schilderen afbeelding, een set benodigde verf, twee penselen en instructies.