inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-40% op behang Gratis levering boven 99€

Ornament behang

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Behang Green Art Deco
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Precise Ornament
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Braided Theme
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Geometric minimalism
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Moroccan Set
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Exotic Pattern
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Isometry of Detail
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Geopoetry
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Orient Wheels
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Geometric Embroidery
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Geometric Turquoise
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Scattering of Light
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Marine Mosaic
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Flashing Wheels
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Hauberk
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Grey Discs
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Spring Chainmail
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Geometric Weave
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Cream Trias
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Four Leaves
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Corners
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Symmetrical Shapes
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Geometric Textures
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Black and White Hypnosis
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Floral Ornaments (Grey)
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Plaster Flowers
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Oriental Ornaments
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Colourful Tiles
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Blue Arabesque
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Oriental Aesthetics
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Cornucopia
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Colorful Mosaic
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Sapphire Classics
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Winter Stories
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Oriental Mosaic
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Dapper dance
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Carmine mosaic
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Sunny pattern
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Floral ornament
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Rainbow dance
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Oriental mosaic
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Peach mosaic
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Uncertain future
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
Behang Rrainbow kaleidoscope
vanaf
€ 35,68
€ 59,48
  1. 1
  2. 2
Ornamenten uit de oudheid sierden de muren van de kamers, waardoor ze een uniek karakter kregen! Ornamentbehang van bimago weerspiegelt perfect abstracte patronen uit vervlogen tijden en geeft moderne interieurs een avant-gardistische stijl. Het ornamentbehang is een perfecte aanvulling op een glamour interieur, maar kan ook een klassiek interieur op spectaculaire wijze doorbreken. Oosterse ornamenten, Arabische mozaïeken, betoverende mandala's of Portugese azulejo's - kies je favoriete patroon en creëer een geweldig arrangement.

Behang met Ornamenten - decoraties geïnspireerd op Arabische mozaïeken

Behang met ornamenten zijn ontworpen met moderne designinterieurs in het achterhoofd. Het unieke effect is gegarandeerd dankzij de exotische ornamenten die verrukken met hun uiterlijk. Ornamenten op het behang is een patroon geïnspireerd op Arabische mozaïeken en etnische decoratieve motieven. Met de behangcollectie Ornaments creëer je een interieurarrangement waar jij en je gasten blij van worden. Op bimago j vind je behang met ornamenten in verschillende configuraties en kleuren. Met ingetogen of veelkleurige patronen kunt u uw woonkamer, slaapkamer of kantoor decoreren. Kleurrijke ornamenten brengen vrolijke kleuren in het interieur. Andere ornamentbehang in de collectie gebruiken een combinatie van rustigere tinten om een elegant patroon te creëren. Door zo'n grote variatie in de Ornamenten behangcollectie kunt u deze wanddecoratie afstemmen op de inrichting van een bepaald interieur. Dankzij de originele look zal het behang met een ornament een interessant decoratief accent zijn, geïnspireerd op etnische decoraties. Bekijk dan eens de behangcollectie Ornamenten, waar je interessante inspiraties kunt vinden voor de inrichting van je interieur.


 

Behang met een ornament in de originele collectie

Behang versieren al heel lang huizen en appartementen over de hele wereld, maar hun huidige uiterlijk geeft volledig nieuwe inrichtingsmogelijkheden. Ornamentbehang is hier het beste voorbeeld van. Interessante patronen met een ornament zijn een verbeterde versie van het bestaande behang, dat vaak als achtergrond in de kamer diende. De huidige ornamentbehang zijn wanddecoraties vol kleuren en ingewikkelde details, die een sterk decoratief accent zullen vormen. Om deze reden zijn ornamenten wallpapers opgedragen aan mensen die op zoek zijn naar originele decoratieve oplossingen. In de behangcollectie Ornaments is als thema gekozen voor de lijm die de patronen verbindt. Dit betekent echter niet dat de producten herhaalbaar en vergelijkbaar zijn. Tussen het behang met ornamenten vind je zowel vrouwelijke als elegante patronen die geweldig staan in een elegante slaapkamer. Hetzelfde motief kan een meer gedurfde en modernistische decoratie worden, zoals wordt geïllustreerd door de individuele behangpapieren in de Ornaments-collectie. Bezoek bimago en bekijk de nieuwe ornamentele wallpapers in onze collecties.

Behang ornamenten - ontdek hun buitengewone eigenschappen

Ornamenten wallpapers in bimago gallery zijn gemaakt van interlining. Het is een speciaal materiaal dat ideaal is voor het bekleden van muren. Niet-geweven stof is een zeer flexibel materiaal, daarom past Ornaments-behang zich gemakkelijk aan de vorm van de muur aan. Onregelmatigheden aan de muur kunnen eenvoudig worden gemaskeerd dankzij vliesbehang met ornament. Bovendien zullen ornamenten vliesbehang ons helpen ons comfortabel te voelen in de kamer, omdat ze thermische en akoestische isolatie-eigenschappen hebben. Ornamentenbehang wordt gekenmerkt door een patroon dat is geïnspireerd op ingewikkelde Arabische mozaïeken. Om volledig tot uiting te komen, moet de afdruk van de hoogste kwaliteit zijn. In de bimago galerij wordt elk behang gekenmerkt door een hoge resolutie en afdrukken in de hoogste kwaliteit. Dankzij dat ornamenten wallpapers ziet er geweldig uit aan je muur. Bekijk het unieke behang met ornamenten - het nieuwe gezicht van wanddecoraties.

Ornamenten behang laat je je woonkamer, slaapkamer of keuken transformeren

Ornamenten behang is een collectie waarin je veel decoratie-inspiratie kunt vinden. Met het originele behangpatroon met een ornament kun je de woonkamer, slaapkamer of zelfs de eetkamer decoreren. In de bimago winkel kun je naast de categorie Ornamenten ook even mooie behangpatronen vinden. Bakstenen, bloemmotieven of inscripties zijn collecties die ook aandacht verdienen - met originele patronen op het behang kunt u een designinterieur in uw appartement creëren. Ornamenten wallpapers zijn moderne decoraties die van een gewone muur een unieke ruimte maken. Als u op zoek bent naar spectaculaire wanddecoraties, kan worden gezegd dat sierbehang aan u is opgedragen. Een ongebruikelijk motief in een decoratieve versie zorgt ervoor dat uw woonkamer het beoogde decoratieve effect krijgt. Bekijk de collectie Ornamenten behang en andere decoraties op bimago.

Ornament behangpapier

Zoals je kunt zien, kun je met sierbehang veel ruimtes veranderen. Naast de woonkamer, eetkamer en slaapkamer zijn ze ook steeds vaker terug te vinden in kinderkamers. Dit komt doordat ze de fantasie prikkelen, kleurrijk en dus buitengewoon interessant zijn, bovendien maken ze het mogelijk om de ruimte in verschillende zones te verdelen, bijvoorbeeld om een plek aan te wijzen om te studeren en te spelen. Behang met ornamenten is heel karakteristiek, dus je hoeft er niet alle muren mee te bedekken. Dit kan een overweldigend effect geven en de ruimte visueel verkleinen. Een betere oplossing is sierbehang op één, maximaal twee muren. We garanderen dat het genoeg zal zijn. Behang met een op deze manier gebruikt ornament zal iedereen bekoren, ook degene die dit type patroon tot nu toe overdreven vond. Stel uw aankoop niet langer uit. Bestel decoratief behang in de bimago winkel en breng positieve energie en elegantie in huis. We raden u aan om door alle beschikbare producten te bladeren. Patronen op de muren zijn zo divers dat je ongetwijfeld iets voor jezelf kiest!

Behang voor muur patronen

We wilden iedereen bewijzen dat sierbehang enorm stijlvol kan zijn. Daarom hebben we zorgvuldig geselecteerde patronen in de collectie geïntroduceerd, verwijzend naar de huidige interieurtrends. Wij bieden behangpatronen waar geen ervaren architect of interieurontwerper zich voor zou schamen. Overtuigt dat je nog? Wat dacht je dan van het feit dat elk sierbehang uit het bimago assortiment onvolkomenheden aan de muur, zoals oneffenheden, perfect maskeert? Het is een goede oplossing als je droomt van veranderingen, maar geen tijd hebt voor een grondige verbouwing. Ons sierbehang zal u zeker niet teleurstellen, ook door hun weerstand tegen beschadiging en UV-straling. Daarnaast verwijzen ze naar verschillende stijlen. Het aanbod omvat b.v. behang met moderne ontwerpen die enorm populair zijn. Ze verrassen met de keuze aan kleuren en motieven. Ook het glamourornamentbehang wordt gretig gekocht door klanten, waarmee je een decoratief interieur kunt creëren dat de indruk wekt van luxe.