inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Kamerschermen -25% Aanbieding geldig tot 2024/05/23

Glamour kamerschermen

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Ben je op zoek naar een kamerscherm voor een elegante woonkamer, boetiek of SPA-centrum? Mis de glamour screens uit de bimago collectie niet! Het glamour kamer scherm is een praktisch en esthetisch accessoire dat perfect zal zijn voor kamers die zijn ingericht in de kleuren zwart, goud, roze of paars. Je kan kiezen voor een abstractie met sierlijke bloemen, een kamerscherm met architectonische elementen of een zwart-wit dambordpatroon. Bekijk de mogelijkheden die worden geboden door glamour-stijl kamerschermen van bimago!

Kamerschermen in glamourstijl

Bent u op zoek naar originele en elegante decoraties voor uw appartement? Je bent op de juiste plek, met bimago kun je het interieur toveren waar je van droomt. Kamerschermen in glamourstijl helpen u hierbij. Dankzij hen breng je een vleugje luxe in de kamer. Dit soort decoraties zal het hele arrangement diversifiëren, waardoor het een groot gevoel voor smaak en stijl krijgt. Maak kennis met onze collectie en kies glamourschermen voor de slaapkamer, woonkamer of privékantoor. Het is ook een geweldig idee voor een elegante boetiek of schoonheidssalon. Hun gebruik is vrij groot en u bepaalt zelf waar en waarmee u zo'n unieke decoratie gaat combineren. We zullen alleen suggereren dat onze producten perfect passen in kamers die worden gedomineerd door het palet van zwart, goud, roze en paars, maar niet alleen. Een interessant voorstel zijn ook meer ingetogen kleuren, zoals grijs. Bekijk het bimago-aanbod van dichterbij en maak kennis met alle kamerschermen in glamourstijl of decoraties voor de woonkamer in een andere stijl.


 

Glamour kamerscherm

Bij het kiezen van accessoires voor een elegant interieur is het de moeite waard om een glamourscherm te kiezen. Het is een unieke decoratie waarmee je een beetje luxe kunt combineren met het juiste gevoel voor stijl. Zo creëer je een prachtig ogende ruimte waar je je ogen niet van af kunt houden. De producten die wij aanbieden verleiden met hun originaliteit, schoonheid en een gevarieerde mix van patronen en kleuren. Hierdoor is het glamourkamerscherm niet alleen geschikt voor woongebouwen, maar ook in luxe SPA-centra en klinieken voor esthetische geneeskunde. Dit alles dankzij de perfect gepresenteerde prints op canvas, die vele kamers zullen versieren. Bovendien is elk van de schermen als akoestisch model te bestellen. In dit geval plaatsen we een speciaal geluiddempend materiaal dat op geen enkele manier invloed heeft op het uiterlijk van de decoratie. Bekijk de collectie van bimago en kies het product dat u het meest interesseert.