inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-40% op canvasafdrukken tot 2023/09/26 Gratis levering boven 99€

Abstract schilderen

Filters

Filters

Type

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Beelddelen

 • Laat meer onderdelen zien

  Verberg extra onderdelen

Oriëntatie

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Tree of Life (1 Part) Narrow
vanaf
€ 29,40
€ 49,00
-40%
Schilderij Dominant (1 Part) Wide
vanaf
€ 29,40
€ 49,00
-40%
Schilderij Crazy Lion (1 Part) Wide
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
-40%
Schilderij Map: Jackson Pollock inspiration
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
-40%
Schilderij Love Entanglement
vanaf
€ 56,10
€ 93,50
-40%
Schilderij Condemned (3 Parts)
vanaf
€ 46,35
€ 77,25
-40%
Schilderij Abstract Map
vanaf
€ 56,10
€ 93,50
-40%
Schilderij Tree of Life
vanaf
€ 56,10
€ 93,50
-40%
Schilderij Heat of Love
vanaf
€ 56,10
€ 93,50
-40%
Schilderij Colourful Immersion
vanaf
€ 32,40
€ 54,00
-40%
Schilderij Winter Kaleidoscope
vanaf
€ 32,40
€ 54,00
-40%
Schilderij Empire of Gold
vanaf
€ 32,40
€ 54,00
-40%
Schilderij Emerald Budda
vanaf
€ 56,10
€ 93,50
-40%
Schilderij Tuin: abstractie
vanaf
€ 56,10
€ 93,50
-40%
Schilderij Grijsheid
vanaf
€ 32,40
€ 54,00
-40%
Schilderij Kleurrijk dorp
vanaf
€ 15,33
€ 25,55
-40%
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 35
 5. 67
De Abstracties Schilderijen Collectie is geïnspireerd op moderne kunst, verbluffende vormen, niet voor de hand liggende kleurencombinaties en vernieuwende composities. Onder de abstracties van de bimagogalerij vindt u ook handgeschilderde schilderijen. Abstract schilderen is een voorstel voor mensen die op zoek zijn naar originele oplossingen in hun interieur. We bieden zowel abstracte schilderijen op canvas in een ingetogen stijl aan, als iets gedurfdere patronen. Bekijk abstracte schilderijen op bimago gallery waarmee je je interieur kunt veranderen.

Abstracte schilderijen - geschilderd en gedrukt op canvas

Geïnspireerd door moderne kunst, zit de collectie abstracte schilderijen vol met vernieuwende composities, contrasterende kleuren en inspirerende vormen. De categorie is gewijd aan liefhebbers van moderne interieurs die houden van intense, kleurrijke en interessante wanddecoraties. Geometrische patronen, een veelvoud aan kleurvlekken en dynamiek - dit alles maakt abstracte schilderijen zo populair. Een brede selectie canvas schilderijen, variërend van dynamische, bijna flitsende patronen, tot ingetogen en melancholische composities, zorgt ervoor dat iedereen iets voor zichzelf vindt. Delicate, abstracte bloemen of variaties met een dierlijk motief - dit alles is te vinden onder de abstracte schilderijen op bimago gallery. Bovendien is elk van de motieven verkrijgbaar in verschillende maten en indelingen, zodat je het perfect kunt afstemmen op het interieur. De print op canvas is extreem goed bestand tegen weersomstandigheden, waardoor het je keuken of badkamer met succes zal decoreren. Aan de andere kant kunt u met de handgeschilderde abstractie genieten van een originele wanddecoratie. Kies uit 1.000 abstracte canvas schilderijen uit onze collectie.


 

Abstracte schilderkunst - de meest opvallende vertegenwoordigers en de beroemdste schilderijen

Wassily Kandinsky wordt beschouwd als de voorloper van de abstractie, die met het schilderij "De eerste abstractie" een nieuw hoofdstuk in de schilderkunst begon. Tegelijkertijd streefden verschillende kunstenaars ernaar nieuwe vormen te ontdekken, waardoor een volledig nieuw gezicht van kunst werd onthuld. Vandaag presenteren we hun schilderijen onder de vlag van abstracte schilderkunst. Deze richting heeft echter vele gezichten, elk met zijn eigen unieke stijl. In abstracte schilderijen is er een deconstructie van objecten, geometrisering van vormen, een terugtrekking uit bekende patronen. Geometrische en minimalistische vormen zijn het domein van de kunst, incl. Kazimierz Malewicz en Aleksander Rodczenko. Aan de andere kant worden abstracte schilderijen van Mondriaan, zoals "Compositie met rood", gekenmerkt door rechte, horizontale en verticale lijnen en basiskleuren. Een heel ander gezicht van de abstracte schilderkunst wordt gepresenteerd door de kunst van Jackson Pollock. In zijn schilderijen gebruikte hij een karakteristieke manier om verf op het doek aan te brengen. Abstracte schilderijen zijn inventieve, originele en provocerende composities. In de bimago collectie zul je inspiraties ontdekken van de meest opmerkelijke werken van abstracte schilderkunst die worden gebruikt om moderne wanddecoraties te creëren.

Abstractie schilderijen op canvas - moderne wanddecoraties

Een modieuze, modernistische woonkamer is voor veel mensen een verleiding om de accessoires tot het absolute minimum te beperken. Ondertussen betekent moderne stijl niet witte, steriele laboratoria. Dit zijn functionele, ruime kamers die bij elke stap verrassen met hun vorm. Als u gematigdheid en natuurlijkheid op prijs stelt, heeft u zojuist een arrangement voor uw woonkamer gevonden. Bekijk nu de abstracte schilderijen in de bimago catalogus. Zie je al die op groot formaat geschilderde geometrische patronen in energieke kleuren? Stel je ze voor als het hoogtepunt van een eenvoudig en open interieur! Dit is precies de esthetiek die u nodig heeft. Abstracte canvas schilderijen verrukken met innovatieve vormen en het gebruik van nieuwe bekende schildermotieven. Het beeld van abstractie vormt niet alleen een aanvulling op het moderne interieur van de woonkamer, maar stelt u ook in staat om met succes andere kamers in te richten. Abstracte schilderijen en foto's op canvas in bimago gallery is een geweldige collectie voor mensen die op zoek zijn naar een moderne en elegante decoratie voor hun appartement.

Abstracties in meerdelige schilderijen en triptieken

Bent u op zoek naar een idee om uw appartement in te richten? Het is de moeite waard om te focussen op een originele, moderne decoratie aan de muur. Handgeschilderde abstracte schilderijen op canvas van bimago zullen zeker aan uw verwachtingen voldoen. Onze collectie bevat gedurfde, innovatieve kleuren - dat zijn zeker meerdelige wanddecoraties. Schilderijen bestaande uit meerdere delen en triptieken zijn avant-garde decoratie, waardoor je een bijzondere decoratie aan de muur kunt samenstellen. Afbeeldingen van abstractie in verschillende delen creëren geheel nieuwe arrangementmogelijkheden. Zwart-wit schilderijen op canvas, abstracte schilderijen op canvas met bloemmotieven of decoraties met personages zijn slechts enkele voorstellen uit de bimago-collectie voor interieurdecoratie. In de badkamer of keuken, waar vocht het niet toelaat om traditionele wanddecoraties op te hangen, raden we abstracte schilderijen op glas aan. Meer dan 2700 ontwerpen, waaronder abstracte schilderijen geïnspireerd op de laatste trends. Bekijk de unieke bimago collectie en kies een abstracte afbeelding die een originele en moderne decoratie van je appartement zal zijn.