inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Kinderkamer textiel

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Het is moeilijk om je een peuterkamer voor te stellen zonder textiel voor kinderen. Dankzij gordijnen en kussens gemaakt van aangenaam aanvoelende materialen, kun je de kamer verfraaien en vullen met positieve emoties. Origineel textiel creëert een veilige ruimte waar zowel kinderen als ouders zich prettig voelen. Onder onze voorstellen vindt u patronen voor jongens en meisjes, geïnspireerd door dinosaurussen en personages uit sprookjes. Bekijk onze collectie textiel en maak de kleine wereld van uw kind kleurrijker!

Gordijnen voor de kinderkamer

Een veilig toevluchtsoord, een plek van rust, spelen en leren - dat is waar een kinderkamer mee wordt geassocieerd. Om een kamer al deze functies te laten vervullen, moet deze goed zijn ingericht. Een niet te missen element bij het inrichten van een ruimte is de raamdecoratie. Hoogwaardige gordijnen voor een kinderkamer zijn essentieel, die bescherming bieden tegen de zon en het interieur benadrukken. Onze collectie bevat verduisteringsgordijnen die het licht in de kamer volledig blokkeren, zodat je kind rustig kan slapen. Gordijnen voor een kinderkamer zijn textiel met motieven die de harten van de allerkleinsten zullen winnen. Om een samenhangend interieur te creëren, is het de moeite waard om kindergordijnen te combineren met kussens met een soortgelijk thema of met ander textiel in vergelijkbare kleuren. In onze collectie vind je gordijnen voor de meisjeskamer en gordijnen voor de jongenskamer. Bij het kiezen van gordijnen voor een kinderkamer is het de moeite waard om de kleurkeuze zorgvuldig te overwegen. Gordijnen in lichte tinten, zoals wit of melkgrijs, zijn perfect voor Scandinavische arrangementen.


 

Gordijnen voor een meisjeskamer

In een meisjeskamer kun je gordijnen gebruiken met bloemen of prinsessen, eenhoorns, bewaard in roze tinten en andere subtiele en vrolijke tinten. Dergelijke gordijnen voor een meisjeskamer zullen zeker een magische sfeer in de kamer creëren en de verbeelding stimuleren. We zijn ervan overtuigd dat u onder onze voorstellen een patroon zult vinden dat uw kind zal plezieren en dat past bij andere elementen van de kamerinrichting. Als het kind oud genoeg is om zijn voorkeuren uit te drukken, is het de moeite waard om zijn smaak te overwegen bij het kiezen van gordijnen. Al onze gordijnen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, wat duurzaamheid en sterkte garandeert.

Kussens voor de kinderkamer

Kussens in een kinderkamer zijn onvervangbaar. Ze kunnen zowel als steun gebruikt worden als als knuffeldier dat de baby helpt in slaap te vallen. Er zijn veel manieren om kussens in een kinderkamer te gebruiken. Het hangt allemaal af van je vindingrijkheid. Kussens kunnen in een kinderbedje, in een fauteuil en ook op een vensterbank worden geplaatst. Originele kussens voor een kinderkamer zorgen voor een ongewone sfeer in de kamer. Hiermee kunt u het interieur gemakkelijk veiliger en gezelliger maken. In bimago vind je kussens met verschillende motieven. Het kunnen dieren zijn - zowel savannedieren als tropische bosfauna, maar ook thema's met dieren geïnspireerd op tekenfilms. Jonge kinderen zouden de luchtmotieven met wolken en sterren leuk moeten vinden. Een alternatief kunnen plantpatronen zijn - zoals neonpalmen, maar ook betrouwbare strepen. Kussens voor een kinderkamer kunnen een idee zijn voor een origineel cadeau voor uw kind, ter gelegenheid van een verjaardag of Kerstmis. Je vindt er sierkussens voor een jongenskamer en voor een meisjeskamer.

Gordijnen voor een jongenskamer

In een jongenskamer zijn gordijnen met speelgoedauto's of op voetbal geïnspireerde motieven, maar ook robots en patronen geïnspireerd op ruimtevaart perfect. Met dergelijke gordijnen voor een jongenskamer kun je je eigen interesses benadrukken door de kamer in te richten. Je kunt ook meer universele motieven gebruiken, zoals geometrische composities. Gordijnen in bimago zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor je het product gemakkelijk kunt aanpassen aan een specifieke kamer. We raden je aan om onze collectie textiel voor de kinderkamer te bekijken!