inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Keuken schilderijen

Filters

Filters

Type

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Fruit Bath (1 Part) Narrow
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Aromatic Coffee (3 Parts)
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Tropical Heat (3 Parts)
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Pineapples (Collection)
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Apple (1 Part) Vertical
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Zwarte oceaan
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Smell of Spices (3 Parts)
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Green Kitchen (3 Parts)
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Vegetables (3 Parts)
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Summer Breakfast
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
 1. 1
 2. 2
 3. 3
De keuken wordt vaak het hart van het huis genoemd, dus schilderijen voor de keuken zullen de inrichting van deze belangrijke ruimte perfect aanvullen. Warme kleuren en culinaire motieven op de foto's voor de keuken passen perfect in een kamer vol familiewarmte, smakelijke geuren en samen koken. Wat kan er in de keuken aan de muur worden gehangen? De collectie schilderijen voor de keuken omvat inscripties, fruit, moderne patronen, kleine afbeeldingen en triptieken met koffie of kruiden.

Schilderen voor de keuken - decoraties geïnspireerd door koken

De keuken is vaak het hart van het huis - het is de ruimte waar alle gezinsleden elkaar het vaakst ontmoeten en samen eten. Dus laat dit interieur bogen op een prettige opstelling, waarin aan modieuze motieven en prachtige kleuren geen gebrek zal zijn. Dankzij de afbeeldingen aan de muur verander je gemakkelijk de uitstraling van onze keuken. Zie onze website voor ideeën voor het rangschikken van afbeeldingen voor de keuken. Kleurrijke decoraties brengen verbluffende kleuren in het interieur die het zullen verlevendigen en het een moderne uitstraling geven. Keukencanvasafdrukken kunnen thematisch gerelateerd zijn aan koken - sappig fruit en groenten, kleurrijke kruiden en foto's van uw favoriete gerechten. Keukenfoto's in levendige kleuren zullen een geweldige aanvulling zijn op het interieur. Ook afbeeldingen op canvas van de natuur, bloemen en prachtige landschappen zien er geweldig uit in deze kamer. Keukengezichten met weilanden, bloemenvelden of landelijke landschappen zullen in zo'n kamer zeker goed werken. Stijlvolle schilderijen voor in de keuken kunnen naast keukenkastjes of boven de eettafel worden opgehangen. Muurschilderingen met inscripties gewijd aan de keuken zijn ook interessante decoraties. "Eet smakelijk", "De keuken is het hart van het huis" of "Ik begin de dag met koffie" zijn slechts enkele suggesties voor een originele aankleding van een keukeninterieur. Stijlvolle schilderijen voor een moderne keuken met een grappige en / of culinaire inscriptie zal je humeur zeker verbeteren en een interieur met een uitzonderlijk karakter geven. 3D-schilderijen voor de keuken zijn ontwerpen voor moderne kamers en mensen die op zoek zijn naar originele decoratieve oplossingen.

lees meer beschrijving verbergen

Schilderijen voor de keuken in frames

Een uniek schilderij voor de keuken in lijsten geeft het interieur een elegant karakter. Zo'n ornament is een voorstel voor liefhebbers van verschillende stijlen. Hier zijn enkele suggesties voor het verfraaien van moderne keukens en interieurs in een meer traditionele stijl met schilderijen:

 • Moderne schilderijen aan de muren van de keuken zijn minimalistische afbeeldingen met culinaire motieven of inscripties. Koffieschilderijen voor de keuken zijn ook een interessant idee voor een decoratief thema voor dit interieur. Dergelijke patronen zullen ongetwijfeld elegantie toevoegen aan minimalistisch keukenmeubilair.
 • Als u rustieke keukenmeubelen heeft, zal een foto in lijst perfect bij zo'n arrangement passen. Landschappen, bloemen en foto's van de natuur passen zeker in dergelijke interieurs. Schilderijen in lijsten in de vorm van een drieluik maken van een rustieke keuken een prachtige wanddecoratie.
 • De motieven van natuur en kruiden op de afbeeldingen op het canvas passen ook perfect in een keuken in Provençaalse stijl. Schilderijen voor de keuken met dit thema zullen perfect harmoniëren met lichte keukenmeubelen en motieven rechtstreeks uit het zuiden van Frankrijk.
 • Vintage cuisine kan worden geïnspireerd door stijlen uit verschillende tijdperken en ze zelfs met elkaar combineren. Hierdoor ontstaat er een intrigerend interieur waarin we uit verschillende decoraties kunnen kiezen. Keukenmuurschilderingen in deze stijl kunnen een stilleven in een moderne vorm of abstracte patronen presenteren. Van een paar kleine plaatjes voor de keuken met een soortgelijk motief kun je een interessante compositie aan de muur maken. Schilderijen voor het keukentriptiek zijn een geweldige decoratie boven de eettafel - het zal het interieur opfleuren met kleuren en goed worden weergegeven.
 • Als je je zorgen maakt over de effecten van vocht, overweeg dan een glasschilderij voor de keuken die waterdampbestendig is.
 • Landelijke keuken verwijst naar een landhuis en is geïnspireerd door de natuur. Kleine afbeeldingen voor de keuken kunnen kruiden, groenten en fruit voorstellen. Hout, steen en vegetatie zullen helpen om een ​​interieur in deze stijl te creëren. Als het gaat om kunst aan de muur voor de keuken, zullen een eenvoudige lijst en een vintage motief harmonieus harmoniëren met andere meubels en decoraties.

Keukenschilderijen - originele wanddecoraties

Als onze keuken een moderne stijl heeft, kunnen we verschillende motieven in de schilderijen kiezen. Hedendaags meubilair biedt tijdloze elegantie, dus met extra decoraties kunt u het gezicht van onze kamer volledig veranderen. Afbeeldingen aan de keukenmuur kunnen te maken hebben met koken - koffie, fruit of kruiden zien er prachtig uit aan de muur. Als we echter decoraties willen kiezen met een meer universeel karakter, kunnen we kiezen voor abstracte patronen. Verticale schilderijen voor de keuken helpen ons ook om het interieur groter te laten lijken. Dergelijke motieven worden gekenmerkt door een intrigerende stijl en geweldige kleuren geven het interieur een interessant karakter. Een ander motief van schilderijen dat in de keuken past, zijn landschappen en bloemen. Inspiraties met de natuur raken nooit uit de mode en dergelijke wanddecoraties zullen prachtige kleuren in het interieur brengen.

Schilderijen voor de keuken met bijschriften

Modieuze en moderne afbeeldingen met inscripties zullen de keuken, eetkamer of eetgelegenheden zeker diversifiëren. Grappige inscripties met betrekking tot koken, koffie en keuken als koninkrijk zijn opgedragen aan liefhebbers van originele decoraties. Afbeeldingen op de keukenmuur kunnen worden gecombineerd om interessante arrangementen te creëren. Afbeeldingen met inscripties passen in een keuken die is ingericht in een moderne, Scandinavische en pop-artstijl. Door hun universele design kunnen deze decoraties worden gecombineerd met andere patronen in de vorm van een drieluik. Zo'n muurgalerij ziet er fenomenaal uit aan de muur van de keuken of eetkamer. Een afbeelding met een inscriptie is ook een perfect cadeau-idee voor een housewarmingfeest. Een dergelijke decoratie zal de ontvanger zeker aanspreken en het voor hem gemakkelijker maken om zijn keuken in te richten.

Zie meer: ​​behang voor de keuken, fotobehang voor de keuken, posters voor de keuken