inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Stad schilderijen

Filters

Filters

Type

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Morning in New York City
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij 's Avonds in New York
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 8
 5. 14
Zonnig Barcelona, ​​bruisend New York, romantisch Parijs ... dankzij schilderijen uit de bimago-collectie kun je naar je favoriete stad verhuizen en ontspannen tussen verre landschappen! Foto's met steden zijn een perfecte decoratie voor interieurs in zowel klassieke als moderne stijlen. Het aanbod omvat schilderijen, panoramabeelden en zwart-witte stadsschilderijen die minimalistische interieurs zullen benadrukken en een beetje vintage sfeer in de ruimte zullen brengen. Schilderijen met metropolen zijn een bijzonder interieurontwerp!

Stadsafbeeldingen in zwart-wit en kleur

Afbeeldingen spelen een belangrijke rol in het interieurontwerp. Ze vullen lege ruimtes op en geven de ruimte een uniek karakter. De beelden van de stad laten je gedachten ontsnappen naar nieuwe, ondoordringbare kanten, om 's werelds grootste metropolen vanuit een ander perspectief te bekijken. Panorama's in zwart-witstijl geven de kamer slankheid en elegantie. Ze passen perfect bij gewatteerde accessoires en moderne decoraties. Monochrome canvasschilderijen met mediterrane steden creëren bijvoorbeeld een vintage sfeer. En het zwart-wit panorama van New York of Tokio zal het eigentijdse karakter van het appartement benadrukken. Een meerdelig schilderij in de vorm van een drieluik is perfect om boven een bank in de woonkamer of in het midden van een kamer te hangen. Het wordt correct weergegeven tegen de achtergrond van eenkleurige muren.
Kleurrijke afbeeldingen zien er goed uit in lichte kamers, gericht op de veelheid aan tinten. Aan de andere kant zullen aquarellen met zachte, vloeiende lijnen goed werken in de slaapkamer, boven het dressoir of omlijst door het bed. Fotografie is een uitstekende keuze voor op kantoor. De verzadigde kleuren van Italiaanse straten en rode daken passen perfect bij potplanten. Dergelijke schilderijen zijn te vinden in natuurlijke rustieke of Provençaalse interieurs.

lees meer beschrijving verbergen

Schilderij aan de muur stadspanorama

Foto's met een panorama van de stad zijn een geweldige decoratie voor ruime interieurs, omdat ze er het beste uitzien op brede, lege muren. Dankzij dit kunt u uw appartement decoreren in een meerdelig schilderij met bijvoorbeeld de Brooklyn Bridge tegen de achtergrond van wolkenkrabbers of de skyline van Londen. Aan de andere kant passen monochrome afbeeldingen goed bij metalen accessoires, zoals decoraties in oud goud- of kopertinten. Het regenboogpanorama van de grootste stad van de Verenigde Staten of de zonsopgang in Venetië zullen perfect zijn weergegeven wanneer de resterende muren in neutrale kleuren zijn achtergelaten. Een decoratie met een stadsthema is een must-have item in het interieur van een reisbureau, waardoor het bedrijf zijn authenticiteit zal waarborgen en mensen zal aanmoedigen om nieuwe plekken te ontdekken.

Stad bij nacht op de foto /h2>

De aanblik van de stad 's nachts verlicht door duizenden kleuren is een onvergetelijke indruk waarvoor mensen bereid zijn duizenden kilometers af te leggen. Dankzij de hoogwaardige afbeeldingen van bimago kunt u uw appartement nu 's nachts veranderen in een bovengemiddeld panorama van de metropool. Laat de gloed van Manhattan neonlichten je interieur verlichten. Canvasafdrukken zijn een goede keuze wanneer we ons appartement in industriële stijl willen inrichten. Zo'n panorama van de stad 's nachts met een oranjegele lucht ziet er geweldig uit bij bakstenen of beton. Het is ook een goede keuze voor slaapkamer. Het schilderij dat voor het bed hangt, laat ons kennismaken met de nachtelijke sfeer van de stad.