inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-50% op alle fotobehang Gratis levering boven 99€

3D Fotobehang

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Fotobehang Magic Flora
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Blooming Peonies
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Mountain Jungle
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Flowers and Glow
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Satin Rose (Turquoise)
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Waves of Magnolia
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Witte dahlia
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Magnolia bloosom
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
Fotobehang Concrete Geometry
vanaf
€ 16,00
€ 32,00
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 8
Wilt u uw appartement optisch vergroten? Wilt u er een uniek karakter aan geven? 3D-behang is een oplossing die een optische illusie in uw interieur zal creëren. Ze worden vooral aanbevolen voor kleine, smalle en problematische ruimtes, waar ze ze optisch vergroten. Op hun beurt zult u dankzij hen in grote interieurs een verbazingwekkend effect bereiken. Op bimago vindt u geometrische patronen van 3D behang, evenals landschappen, tunnels of bloemen op 3D behang. Bekijk het aanbod van fotobehang met diepte-effect en vergroot uw interieur!

Fotobehang 3D

3D en perspectief fotobehangcollectie is een geweldige wanddecoratie die een optische illusie in uw kamer zal creëren. Dergelijke fotobehangen zijn opgedragen aan elk interieur. Je kunt met succes een slaapkamer, een woonkamer, een gang en een hal inrichten met een 3D-fotobehang. Door het effect van diepte en de 3D-illusie op het patroon wordt de ruimte optisch vergroot. Daarom raden we ruimtelijk fotobehang aan voor kleine, smalle of onregelmatig gevormde interieurs. 3D-fotobehang in lichte tinten geeft een geweldig effect, zelfs in zulke "moeilijke" kamers als een gang of een smalle kamer. Dankzij de originele wanddecoratie verandert het interieur van uw appartement onherkenbaar. In de collectie ruimtelijk fotobehang voor de woonkamer hebben we producten in verschillende stijlen en onderwerpen voorbereid, zodat we ze kunnen matchen met elk type kamer. Origineel ontwerp en geweldige 3D-behangthema's, waaronder bloemen, zeegezichten, bergen, bossen of bomen. Deze collectie bevat patronen met betrekking tot architectuur, d.w.z. tunnels, bruggen, trappen gepresenteerd in geweldige foto's. Voor mensen die van originele oplossingen houden, raden we 3D-raamfotobehang aan, waarmee je een interessante en verrassende illusie in de kamer kunt creëren. 3D-fotobehang worden afgedrukt op de tussenvoering. Het is een materiaal dat extreem resistent en flexibel is. Dankzij dit is de installatie van een fotobehang uiterst eenvoudig en het visuele effect zal zeker verbluffend zijn. Dus als je decoraties van hoge kwaliteit wilt, raden we fotobehang van bimago shop aan.


 

3D-landschappen fotobehang - zee, waterval, brug, het uitzicht vanuit het raam

3D-landschapsbehang is een interessant idee voor het regelen van elk type interieur. Een prachtig uitzicht op een fenomenaal fotobehang zal een interieur volledig van karakter doen veranderen. Voor de woonkamer raden we elegant ruimtelijk fotobehang aan met uitzicht op de zee of het berglandschap, dat een modern, elegant karakter zal introduceren. Ook kantoren, kantoren, serviceruimten en restaurants kunnen dankzij een dergelijke inrichting een ware metamorfose ondergaan. Een 3D-fotobehang met landschappen brengt prachtige kleuren in je interieur. Voor wie op zoek is naar originele decoraties, raden we 3D-fotobehang aan met moderne landschappen, stadsstraten of bruggen in zwart-witte kleuren. Gewaagde kleuren en een 3D-effect werden ook bereikt op fotobehang met de kosmos. Patronen van 3D-vensters fotobehang zijn originele en modieuze wanddecoraties, waarmee we ook het uiterlijk van de kamer kunnen veranderen. Met het prachtige uitzicht vanuit het raam kunt u een interessante illusie introduceren in interieurs als een hal, trap of een smalle kamer. Om deze redenen raden we je aan om een van de 3d fotobehan uit de Bimago collectie te kiezen.

Tunnel, stad en abstractie 3d fotobehang

Ruimtelijke fotobehang in deze collectie bevatten ook patronen die verband houden met architectuur, door passages, gangen en tunnels na te bootsen. Fascinerende illusies springen in het oog en creëren een interessant perspectief in een bepaalde ruimte. Onder de 3d fotobehang op bimago is er ook een enorme variatie qua kleuren. Liefhebbers van wit en pasteltinten zullen hier zeker interessante patronen vinden. Voor mensen die gek willen worden met kleuren, zijn 3D-tunnelfotobehang in regenboog, expressieve kleuren gewijd. Als iemand op zoek is naar elegante patronen, dan zijn er zwart-wit 3D-fotobehang voor hem gemaakt. Onze winkel heeft ook fotobehang 3D voor moderne, glamoureuze interieurs. Gouden en zilveren accenten zijn perfect voor dergelijke arrangementen. De collectie omvat zowel geometrische vormen als abstracte driedimensionale patronen. Iedereen kan zijn favoriete motieven vinden op bimago. Liefhebbers van dieren en natuur kunnen de rijkdom van 3D-fotobehang met landschappen ontdekken, terwijl degenen die de voorkeur geven aan meer abstracte vormen 3D-fotobehang, tunnels, bruggen of steden zoals New York, Rome of Londen kunnen vinden. Sportfans kunnen ook voetbalachtergronden met een 3D-effect vinden. Bekijk de meest modieuze 3D-fotobehang met verschillende motieven die uw woonkamer, slaapkamer, keuken, hal of trap met succes zullen versieren.

Fotobehang driedimensionaal

Een 3D mural, dus eentje met een ruimtelijk patroon, maakt de ruimte optisch groter. Dit is een van de grootste voordelen van dit type wanddecoratie. Dit bevat daarom zijn 3D-landschappen en andere fotobehang met patronen erg populair. Bovendien kunnen ze in elke kamer van het huis worden geplaatst. Onze klanten kopen vooral graag producten zoals 3D-fotobehang voor de woonkamer. Hiermee kunt u het interieur op een originele manier inrichten, wat voor veel mensen belangrijk is. De woonkamer is het deel van het huis waar je waarschijnlijk veel tijd doorbrengt - met dierbaren, gasten die zijn uitgenodigd voor koffie, maar ook in eenzaamheid, bijvoorbeeld na het werk. 3D fotobehang aangeboden door bimago stellen u in staat uw droom van een mooi, modieus en gezellig arrangement te vervullen. We hebben zoveel patronen dat het een echte uitdaging is om ze te tellen. Elke 3D-fotobehang is echter uniek en het is de moeite waard om deze van dichterbij te bekijken.

Fotobehang met diepte-effect

Als u wilt dat uw kamer groter lijkt dan hij in werkelijkheid is, zijn fotobehang met diepte-effect de perfecte keuze voor u. Ze geven een geheel ander karakter aan het arrangement en zorgen voor een zeer modieus en uniek interieur. 3D-fotobehang zijn uniek, dus het is geen wonder dat ze zo gretig worden gekocht. Dit zijn zeer originele wanddecoraties, waardoor bijna alles verandert. Zoals eerder vermeld, zijn 3D-fotobehang perfect voor elke kamer in huis. Hoewel ze meestal in de woonkamer en slaapkamer verschijnen, kun je ze ook in andere hoeken gebruiken. Bimago biedt bijvoorbeeld een praktisch 3D fotobehang voor in de keuken. Doordat onze producten gemaakt zijn met geurloze toners, zijn ze ook ideaal voor gebruik in kinderkamers. We hebben speciaal ruimtelijk fotobehang met motieven die perfect zijn voor de jongste leden van het huishouden. Iedereen zal iets vinden dat ze leuk vinden in bimago gallery. Fotobehang met diepte-effect is zo stevig dat je na een lange tijd installeren niet meer hoeft na te denken over het renoveren ervan.