inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Hallway

Filters

Filters

Type

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
De hal is een ruimte die door velen in de opstelling wordt onderschat en over het hoofd wordt gezien. En schilderijen voor de hal zijn unieke decoraties van ons interieur! De gang is een soort etalage van het huis, dus het is de moeite waard om voor het juiste uiterlijk te zorgen. Het gangontwerp moet de stijl van het hele appartement benadrukken. Op bimago vind je een brede selectie van gangschilderijen, evenals lijsten voor de hal, die een kleine en vaak problematische ruimte effectief zullen veranderen!

Schilderijen voor de hal - stijlvolle interieurdecoratie

De hal is een ruimte die niet gemakkelijk te decoreren is. Het is vaak een kleine kamer, vrij donker en onregelmatig van vorm. Deze beperkingen zorgen ervoor dat niet elke decoratie er goed uit zal zien in dit interieur. Daarom hebben we aan de hand van plaatjes aan de muur een paar tips voor de perfecte haldecoratie gemaakt:

 • In onze appartementen heeft de hal vaak geen ramen en dus geen daglicht. In dergelijke gevallen is het de moeite waard om afbeeldingen te gebruiken om het interieur op te fleuren. Bij het kiezen van accessoires voor dit interieur, is het de moeite waard om voor felle kleuren te kiezen. Abstracties, inscripties of minimalistische afbeeldingen zijn rechtstreeks aan dergelijke kamers gewijd.
 • Afbeeldingen in kleinere formaten zullen goed werken in een kleine hal. Dergelijke decoraties zullen ook een kleurrijk accent in het interieur introduceren. Als we een origineel arrangement willen, is het de moeite waard om hun andere locatie te testen. Afbeeldingen voor een hal met verticale oriëntatie kunnen naast een deur of spiegel hangen, dan zullen ze een interessante aanvulling op deze elementen zijn.
 • Ingelijst gangschilderijen moeten een minimalistische vorm hebben. Hoe sierlijker het frame, hoe meer het een kleine kamer kan overweldigen.
 • Werk de lange gang af met een opvallend schilderij. Op deze manier benadrukken we de overgang tussen de hal en de rest van het appartement en krijgen we een interessant kleuraccent in het interieur.
 • Kleurrijke afbeeldingen in de gang kunnen boven de trap worden opgehangen. Het is een ideale ruimte om de interieurindeling te diversifiëren, waarbij we niet al te veel vrije ruimte hebben. De schilderijen voor de gang kunnen met één motief gecombineerd worden met andere kamers, zo creëren we een harmonieus decor van het hele appartement.

lees meer beschrijving verbergen

Hoe kies je schilderijen voor de gang in verschillende stijlen?

De moderne boho-stijl is uiterst universeel en past zowel in appartementen in huurkazernes als in moderne meergezinswoningen en eengezinswoningen. Kleine accenten kunnen het interieur betoveren en de ruimte een stijlvol en individueel karakter geven. Gangschilderijen zijn een geweldige manier om de etnische boho-stijl in ons appartement te introduceren. Kleurrijke decoraties geïnspireerd door de natuur en folkloristische motieven zullen perfect harmoniëren met heldere, minimalistische interieurs.
Hoewel lichte kleuren veiliger zijn in een kleine ruimte, kunnen donkere kleuren in de hal ook een goede keuze zijn. Het hangt allemaal af van welke materialen en welke verlichting we plannen. Het grafietinterieur van de hal zal je zeker toelaten om een ​​stijlvol, avant-gardistisch arrangement te creëren. Het is echter de moeite waard eraan te denken dat het hand in hand moet gaan met meerpuntsverlichting en een vloer in lichtere kleuren. De gangschilderijen kunnen ook donkerdere kleuren hebben als ze goed verlicht zijn en harmonieus matchen met andere meubels in het interieur. Met deze oplossing kunt u een originele en intrigerende zaalindeling creëren, wat een geweldig pronkstuk zal zijn van ons appartement. De vintage stijl zit vol met kleuren, hout en interessante decoratieve accenten. In een moderne versie van deze stijl harmoniëren felle kleuren perfect met de uitrusting en verlichting in de oude stijl. De schilderijen voor de gang in vintage stijl kunnen handgeschilderde landschappen zijn of afbeeldingen van stillevens. In de glamour- en New York-stijl hebben we te maken met chique elegantie, die vol zit met hoogwaardige apparatuur en glanzende oppervlakken. Schilderijen voor de gang in deze stijl kunnen in gouden of zilveren kleuren zijn. Hierdoor verwijzen ze niet alleen harmonieus naar het arrangement, maar fleuren ze ook elk interieur op met hun glans.

Schilderijen voor de hal, verticaal - hoe het interieur optisch te vergroten

Als onze hal niet te groot is, is het de moeite waard om decoratieve trucs te gebruiken om dit interieur visueel te vergroten. De eerste regel is om patronen te kiezen in de schilderijen voor de hal. De aanbevolen thema's die de ruimte visueel vergroten, zijn landschappen, stadspanorama's en minimalistische decoraties. Verticale gangschilderijen zijn perfect als we onze ruimte visueel willen verlengen. Zo'n decoratie kan bij een deur of een spiegel hangen, en dan zal het decoratieve effect ons zeker bevredigen.

Gangschilderingen - modieuze toevoegingen aan elke kamer

De hal is vaak een vergeten, rommelige ruimte die we vergeten bij het inrichten van het interieur. Het loont de moeite om u te concentreren op het interieurontwerp, waar u een goede eerste indruk kunt maken. Schilderijen voor de hal in een lijst, passende verlichting en interessante decoratieve accenten zullen deze kamer zeker tot een showcase van ons appartement maken.

Zie meer: ​​fotobehang voor de hal , posters naar de hal, behang voor de hal