Fotobehang

Een fotobehang is een geweldige manier om een ​​effectieve, opvallende wanddecoratie te creëren die een geheel nieuwe sfeer in de kamer zal brengen en tegelijkertijd kleine onregelmatigheden en onvolkomenheden van de muren zal verbergen. Fotobehang op maat perfect voor jou: elk patroon is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u het formaat gemakkelijk kunt afstemmen op de afmetingen van de muur. U kunt ook beslissen of u de voorkeur geeft aan een traditioneel vliesbehang of een zelfklevend fotobehang. Ontdek bimago fotobehang waarmee u uw interieur op een modieuze manier kunt transformeren.


1. Hoe kies je een fotobehang?

Bij het kiezen van een fotobehang moet u zich niet alleen laten leiden door uw eigen voorkeuren. Het product moet ook worden aangepast aan het type kamer en de omstandigheden ervan. Wanneer u bijvoorbeeld een badkamerdecoratie bestelt, kunt u het beste kiezen voor een waterdicht fotobehang, dit is een alternatief voor een zelfklevend badkamerfotobehang. Bovendien is het de moeite waard om ervoor te zorgen dat het fotobehang aan de muur goed aansluit bij de andere elementen van het interieurontwerp. Hierdoor bereik je een samenhangende, harmonieuze ruimte.

2. Wat zijn de meest modieuze fotobehangontwerpen?

De meest gekozen fotobehangmotieven zijn steevast bloemmotieven. Op maat gemaakt fotobehang geïnspireerd op de natuur brengt frisheid in het interieur en creëert een ontspannen sfeer. Een andere modieuze oplossing is een zelfklevend of vliesfotobehang met een abstract motief of geometrische compositie, waardoor je de kamer een origineel karakter kunt geven en de moderne inrichtingsstijl kunt benadrukken. Muurschilderingen die natuurlijke materialen zoals steen of baksteen imiteren zijn erg populair. Het gebruik van dergelijk fotobehang op een muur in interieurs is een aantrekkelijk alternatief voor tijdrovende en dure arrangementen op basis van echte materialen. Dit zijn slechts enkele van de momenteel populaire fotobehangmotieven.

3. Kan fotobehang het interieur vergroten?

Fotobehang heeft niet alleen decoratieve waarde, maar kunnen een kleine kamer ook visueel groter laten lijken. Als je een dergelijk effect wilt, kun je het beste 3D-fotobehang gebruiken, waardoor je het effect van diepte en driedimensionaliteit bereikt. Ook een landschapsfotobehang kan een manier zijn om de indruk van een grotere ruimte te creëren.

Goedkoop fotobehang

Verbluffende kleuren en originele patronen zijn de kenmerken van het op maat gemaakte fotobehang van bimago. In onze winkel vind je de meest modieuze ontwerpen in Scandinavische, glamoureuze, minimalistische of boho stijl. Dankzij het fotobehang van bimago kunt u het interieur van uw huis of kantoor eenvoudig decoreren. Onder onze producten vindt u de mooiste foto's van steden, landschappen van over de hele wereld, kleurrijke bloemen, abstracte en moderne motieven, maar ook patronen speciaal voor tieners en kinderen. Dankzij een duidelijke indeling in categorieën kunt u snel uw favoriete thema's vinden. Liefhebbers van zowel moderne stijl als meer klassieke arrangementen zullen iets voor zichzelf vinden. Er zijn meer dan 2.000 fotobehangpatronen met decoraties in verschillende kleuren. Monochroom fotobehang, perfect voor minimalistische loftinterieurs, patronen geïnspireerd op etnische kunst voor een woonkamer in boho-stijl, of romantische bloemen op fotobehang die perfect zijn voor een shabby chic-stijl - je vindt dit allemaal op bimago. Maar dat is nog niet alles: het muurbehang bevat ook moderne, originele patronen ontworpen door onze ontwerpers. Interessante fotobehang in de bimago galerij zijn onder meer: patronen die natuurlijke materialen imiteren zoals beton en hout, decoraties die lijken op een muur gemaakt van steen of houten planken. Dergelijke patronen zien er geweldig uit naast schilderijen en foto's. Met fotobehang kunt u de ruimte van uw appartement tegen een lage prijs veranderen zonder dat een ingrijpende renovatie nodig is.

Fotobehang op maat

Een fotobehang op maat is een product dat wordt afgestemd op jouw wensen. In onze winkel kun je elk ontwerp in één van de zeven afmetingen bestellen. Voor ruime interieurs zoals een kantoor, hal of woonkamer is een fotobehang van 450 bij 315 cm perfect. Een dergelijke decoratie zal het uiterlijk van de kamer met succes veranderen. Digitaal printen met moderne apparatuur zorgt ervoor dat de resolutie en kleuren op het fotobehang ook bij dit formaat perfect zijn. Voor mensen die op zoek zijn naar kleinere fotobehangafmetingen adviseren wij patronen in het formaat 250x175 cm. Zo'n fotobehang is perfect om achter het hoofdeinde van een bed in de slaapkamer of achter de bank in de woonkamer te plaatsen. Het kleinste fotobehangformaat (150x105 cm) kan gebruikt worden als poster of foto en kan op ooghoogte worden opgehangen, het zal de inrichting van elk interieur opfrissen. Op maat gemaakt fotobehang in de bimago winkel is ook verkrijgbaar in een zelfklevende versie. Dit formaat maakt een eenvoudige en veilige installatie mogelijk, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.

Fotobehang op vlies

Is fotobehang geschikt voor elke kamer? Het antwoord is ja: met fotobehang gemaakt van vliesstof krijg je gladde muren, zonder sporen van oneffenheden. Vlies fotobehang is uiterst eenvoudig te plaatsen, waardoor je het zelf op de muren kunt plakken. In onze winkel worden zowel fotobehang als klassiek behang van dit materiaal gemaakt. In de fase waarin we het fotobehang aan de muur bevestigen, wacht ons een aangename verrassing: om deze decoraties te plakken, smeer je gewoon de lijm op het muuroppervlak. Totdat de lijm opdroogt, kunt u eventuele fouten bij het aanbrengen op de muur corrigeren. Vliesstof is een vuilafstotend materiaal, waardoor producten gemaakt van dit materiaal gebruikt kunnen worden als keuken- of haldecoratie. Vliesfotobehang wordt aanbevolen voor appartementen met oneffen muren. Vliesstof is een materiaal gemaakt van synthetische polyestervezels, die de flexibiliteit garanderen. Hierdoor is dit fotobehang vooral perfect voor gipskartonwanden en bedekt het eventuele oneffenheden. Bovendien is niet-geweven stof een materiaal dat de kamer geluiddicht maakt en voor thermische isolatie zorgt. Om deze reden is een groot fotobehang gemaakt van dit materiaal perfect voor grotere kamers. Als u op zoek bent naar een moderne en originele wanddecoratie, dan is dit fotobehang iets voor u. Door de eenvoudige installatie kunt u het fotobehang zelf op de muur plakken, wat ongetwijfeld nog een voordeel is van deze producten.

Goedkoop zelfklevend fotobehang

Ook nieuw in onze winkel zijn zelfklevend vliesfotobehang dat je alleen maar op de muur hoeft te plakken. Met deze vereenvoudiging kunt u plaatsen decoreren die problematisch en moeilijk toegankelijk zijn. Hoge kamers, hellingen, zolders, rond ramen en meubels: in dergelijke ruimtes is zelfklevend fotobehang perfect. Voordat u gaat plakken, is het de moeite waard om het juiste fragment van het fotobehang te meten en uit te snijden, en dan gewoon het oppervlak te plakken en waterpas te maken. Elk fotobehang uit onze winkel is te bestellen in een zelfklevende en traditionele uitvoering. Hoge kwaliteit HD-afdrukken en montagegemak maken een dergelijke decoratie tot een succesvolle aankoop.

De mooiste fotobehang op maat

Een fotobehang is een decoratie op groot formaat die de inrichting van ons huis op unieke wijze zal verrijken. Een hoogwaardige fotoprint met een prachtig landschap, uw favoriete stad of een kleurrijk motief helpt u bij het realiseren van een aantrekkelijk interieurontwerp van uw appartement. In de bimago winkel vindt u een ruime keuze aan op maat gemaakte fotobehang die u eenvoudig aan uw muur kunt bevestigen. Onze fotobehang is verkrijgbaar in meerdere formaten, waarvan de kleinste 150 bij 115 cm is. Dit formaat is perfect als wanddecoratie boven meubels, geplaatst op ooghoogte. Een op maat gemaakt fotobehang in het grootste formaat zal op zijn beurt een decoratie zijn die het hele muuroppervlak bedekt. Zo'n indrukwekkende decoratie geeft onze kamer een moderne uitstraling. In grotere formaten werkt fotobehang met interessante patronen, bijvoorbeeld kleurrijke geometrische figuren of artistieke collages, perfect. Aan de andere kant kunnen grotere afmetingen van fotobehang een klassiek landschap weergeven. Of het nu New York, Parijs of het majestueuze Tatragebergte is - je vindt veel inspiratie in bimago. Wereldkaarten, moderne abstracties en stadspanorama's zijn patronen die uitstekend geschikt zijn als fotobehang voor op kantoor. Wij nodigen u uit om de collectie goedkoop fotobehang in verschillende beschikbare formaten te bekijken.

Fotobehang op maat gemaakt

Zelfklevend fotobehang is niet alleen eenvoudiger te plaatsen en te verplaatsen en te corrigeren, maar ook eenvoudig te demonteren en te vervangen door een ander dessin. Je kunt snel en zelfstandig je interieur veranderen! Als u op zoek bent naar fotobehang dat is afgestemd op uw behoeften, dan vindt u zeker wat u zoekt in de bimago winkel. In ons aanbod vindt u een selectie op maat gemaakt fotobehang dat u kunt afstemmen op uw interieur. Wanneer u een fotobehang bestelt, raden wij u aan een set accessoires te kiezen, zodat u na ontvangst van de verzending direct aan de slag kunt met het transformeren van uw interieur.

Fotobehang muur

Als je een interessante wanddecoratie in de keuken wilt plaatsen, raden wij kleurrijk fotobehang op maat met culinaire motieven aan. Bij de collectie keukenbehang lieten we ons inspireren door de artistieke kant van gerechten, fruit en aromatische koffie. Voor de slaapkamermuur adviseren wij een fotobehang in ingetogen kleuren en subtiele patronen. Dankzij zo'n fotobehang creëer je een rustig interieur waar je heerlijk tot rust kunt komen. Op de website vindt u meer speciale fotobehangontwerpen voor slaapkamers. Een fotobehang voor de woonkamer mag wat gewaagder zijn: geometrische patronen, een abstract motief of een landschap met uitzicht op Manhattan. In onze winkel vindt u ook fotobehang voor tiener- of kinderkamers. Voor tieners raden wij graffiti fotobehang aan - wanddecoraties geïnspireerd op straatkunst. Fotobehang voor kinderen neemt ons op zijn beurt mee naar de kleurrijke wereld van favoriete sprookjes en dieren. In onze winkel vindt u een enorme selectie goedkoop fotobehang in verschillende afmetingen voor aan de muur, daarom nodigen wij u uit om de bimago collectie te bekijken! Vlies fotobehang Fotobehang is ontzettend populair en vormt een interessant alternatief voor behang. Het is niet alleen de ruime keuze aan patronen die ervoor zorgen dat deze decoratie zo vaak door klanten wordt gekozen. Vliesfotobehang kenmerkt zich door levendige kleuren en weerstand tegen vuil, waardoor we er jarenlang plezier van zullen hebben. De lage prijs en de mogelijkheid tot zelfmontage maken het mogelijk om goedkoop en snel onze kamer te veranderen. Er is een ruime keuze aan vliesfotobehang, ook in zelfklevende versies. Daarom nodigen wij u uit om onze originele collecties met verschillende motieven en de meest modieuze kleuren te bekijken.

Fotobehang kan het uiterlijk van een kamer veranderen. Wij raden een collectie 3D-fotobehang aan met patronen die het interieur vergroten en opfleuren. Voor wie op zoek is naar modern fotobehang voor specifieke interieurs, raden wij een collectie fotobehang voor de woonkamer aan, waarmee we onze woonkamer eenvoudig kunnen veranderen. In de bimago galerij kun je ook collecties vinden die gewijd zijn aan verschillende kamers. Je kunt ook interessante ontwerpen voor kinderen of tieners vinden. Fotobehang op maat is aantrekkelijk geprijsde decoratie gebaseerd op de laatste trends. Dankzij de ruime plaatsingsmogelijkheden, waaronder de mogelijkheid om ze te combineren met behang, heeft fotobehang een enorm decoratief potentieel. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons rijke aanbod van verschillende categorieën fotobehang.

Fotobehang niet alleen voor muren

Het fotobehang hoeft geen wanddecoratie te zijn, het kan ook op andere ondergronden worden geplakt. Fotobehang kan met succes meubels, werkbladen of tafels versieren. Overblijfselen van fotobehang kunnen zelfs als cadeauverpakking worden gebruikt. Op onze blog geven we tips hoe je fotobehang op interessante manieren kunt gebruiken. Zie de transformatie van je tafel dankzij een fotobehang of vind inspiratie voor een ander gebruik van onze fotobehang.

Originele patronen fotobehang muur

De gevarieerde collectie vna bimago zorgt ervoor dat iedereen iets voor zichzelf zal vinden. Fotobehang voor kinderkamers en andere interieurs vind je in speciale collecties. Daarnaast zijn onze ontwerpen ingedeeld op stijl. Individuele producten passen zowel in modernistische interieurontwerpen als in meer klassieke kamers. Muurschilderingen hebben niet alleen een esthetische waarde, maar verbergen ook muuronvolkomenheden. Voor de woonkamer raden wij modern fotobehang aan. Unieke patronen geven het interieur een intrigerende uitstraling. Veel van dit fotobehang heeft een 3D-effect, waardoor kleine ruimtes optisch vergroot kunnen worden. In een kinderkamer staan niet alleen kleurrijke dieren of sprookjesfiguren, maar ook adembenemende landschappen op fotobehang. Dit voorstel zal liefhebbers van reizen en magische plekken aanspreken. Een scandi boho fotobehang zal er op zijn beurt geweldig uitzien in het interieur van een romantische slaapkamer of een meisjeskamer. Ingetogen kleuren zijn een ideale achtergrond voor licht meubilair. Een ruimte zoals een hal of gang is lastig in te richten. Een fotobehang in zo'n kamer moet verwijzen naar het interieur van het huis en tegelijkertijd het interieur niet overweldigen. Bloemen aan de muur, geometrische motieven of abstracte patronen in lichte kleuren staan prachtig in de hal, hal of gang. Modern fotobehang met ingetogen patronen kan een geweldige achtergrond zijn voor elke kamer. Voor mensen die op zoek zijn naar Franse chic raden wij Provençaals fotobehang aan. Deze patronen zullen prachtig staan in elk interieur. Je kunt er de hele muur van de keuken, woonkamer of slaapkamer mee versieren. De combinatie van rustieke motieven met de Franse natuur is ook voor een café of restaurant een mooie oplossing.

Fotobehang rustgevend

Op bimago hebben we ook decoratie-ideeën die verrukken en het onmogelijk maken om ze te negeren. Industrieel, futuristisch of fantasierijk fotobehang heeft krachtige kleuren, originele motieven en inspiraties met modernistische kunst. Wij raden dergelijke voorstellen aan aan mensen die van gedurfde interieurontwerpen houden of grote veranderingen in de omgeving willen. Een kinderkamer kun je perfect een unieke uitstraling geven met fantasie fotobehang. Eenhoorns, dinosaurussen en magische landschappen zullen liefhebbers van originele decoraties zeker aanspreken. In de loftstijl worden ruwe materialen als baksteen of beton gecombineerd met stijlvol meubilair, metalen elementen en sfeervolle verlichting. Industrieel fotobehang zal dit arrangement aanvullen. De collectie omvat producten die in elke kamer passen. Patronen die beton imiteren of foto's in een kronkelig patroon zullen er geweldig uitzien in de slaapkamer, terwijl je in de woonkamer kunt kiezen voor fotobehang in marineblauwe kleuren of met een industrieel landschap. Futuristisch fotobehang heeft een even gewaagde stijl. Innovatieve ideeën voor wanddecoratie zorgen ervoor dat de kamer een bijzondere metamorfose ondergaat. Het fotobehang in futuristische stijl onderscheidt zich door zijn bijzondere design en aantrekkelijke uitstraling. Dit ontwerp zal het uiterlijk van elke kamer veranderen. In deze collectie vind je fotobehang met 3D-effect. Zo'n patroon op de muur zal het interieur visueel vergroten. Muren decoreren met fotobehang was nog nooit zo eenvoudig. De enorme verscheidenheid aan producten, de beschikbaarheid van zelfklevende patronen en een ruime keuze aan productformaten zorgen ervoor dat we onbeperkte mogelijkheden hebben om fotobehang te gebruiken om ons appartement, kantoor of pand te veranderen. Bezoek bimago en blader door onze collectie, waar u enkele duizenden bijzondere wanddecoraties in grote formaten vindt.

Een fotobehang is een geweldige manier om een ​​effectieve, opvallende wanddecoratie te creëren die een geheel nieuwe sfeer in de kamer zal brengen en tegelijkertijd kleine onregelmatigheden en onvolkomenheden van de muren zal verbergen. Fotobehang op maat perfect voor jou: elk patroon is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u het formaat gemakkelijk kunt afstemmen op de afmetingen van de muur. U kunt ook beslissen of u de voorkeur geeft aan een traditioneel vliesbehang of een zelfklevend fotobehang. Ontdek bimago fotobehang waarmee u uw interieur op een modieuze manier kunt transformeren.

1. Hoe kies je een fotobehang?

Bij het kiezen van een fotobehang moet u zich niet alleen laten leiden door uw eigen voorkeuren. Het product moet ook worden aangepast aan het type kamer en de omstandigheden ervan. Wanneer u bijvoorbeeld een badkamerdecoratie bestelt, kunt u het beste kiezen voor een waterdicht fotobehang, dit is een alternatief voor een zelfklevend badkamerfotobehang. Bovendien is het de moeite waard om ervoor te zorgen dat het fotobehang aan de muur goed aansluit bij de andere elementen van het interieurontwerp. Hierdoor bereik je een samenhangende, harmonieuze ruimte.


2. Wat zijn de meest modieuze fotobehangontwerpen?

De meest gekozen fotobehangmotieven zijn steevast bloemmotieven. Op maat gemaakt fotobehang geïnspireerd op de natuur brengt frisheid in het interieur en creëert een ontspannen sfeer. Een andere modieuze oplossing is een zelfklevend of vliesfotobehang met een abstract motief of geometrische compositie, waardoor je de kamer een origineel karakter kunt geven en de moderne inrichtingsstijl kunt benadrukken. Muurschilderingen die natuurlijke materialen zoals steen of baksteen imiteren zijn erg populair. Het gebruik van dergelijk fotobehang op een muur in interieurs is een aantrekkelijk alternatief voor tijdrovende en dure arrangementen op basis van echte materialen. Dit zijn slechts enkele van de momenteel populaire fotobehangmotieven.

3. Kan fotobehang het interieur vergroten?

Fotobehang heeft niet alleen decoratieve waarde, maar kunnen een kleine kamer ook visueel groter laten lijken. Als je een dergelijk effect wilt, kun je het beste 3D-fotobehang gebruiken, waardoor je het effect van diepte en driedimensionaliteit bereikt. Ook een landschapsfotobehang kan een manier zijn om de indruk van een grotere ruimte te creëren.

Goedkoop fotobehang

Verbluffende kleuren en originele patronen zijn de kenmerken van het op maat gemaakte fotobehang van bimago. In onze winkel vind je de meest modieuze ontwerpen in Scandinavische, glamoureuze, minimalistische of boho stijl. Dankzij het fotobehang van bimago kunt u het interieur van uw huis of kantoor eenvoudig decoreren. Onder onze producten vindt u de mooiste foto's van steden, landschappen van over de hele wereld, kleurrijke bloemen, abstracte en moderne motieven, maar ook patronen speciaal voor tieners en kinderen. Dankzij een duidelijke indeling in categorieën kunt u snel uw favoriete thema's vinden. Liefhebbers van zowel moderne stijl als meer klassieke arrangementen zullen iets voor zichzelf vinden. Er zijn meer dan 2.000 fotobehangpatronen met decoraties in verschillende kleuren. Monochroom fotobehang, perfect voor minimalistische loftinterieurs, patronen geïnspireerd op etnische kunst voor een woonkamer in boho-stijl, of romantische bloemen op fotobehang die perfect zijn voor een shabby chic-stijl - je vindt dit allemaal op bimago. Maar dat is nog niet alles: het muurbehang bevat ook moderne, originele patronen ontworpen door onze ontwerpers. Interessante fotobehang in de bimago galerij zijn onder meer: patronen die natuurlijke materialen imiteren zoals beton en hout, decoraties die lijken op een muur gemaakt van steen of houten planken. Dergelijke patronen zien er geweldig uit naast schilderijen en foto's. Met fotobehang kunt u de ruimte van uw appartement tegen een lage prijs veranderen zonder dat een ingrijpende renovatie nodig is.

Fotobehang op maat

Een fotobehang op maat is een product dat wordt afgestemd op jouw wensen. In onze winkel kun je elk ontwerp in één van de zeven afmetingen bestellen. Voor ruime interieurs zoals een kantoor, hal of woonkamer is een fotobehang van 450 bij 315 cm perfect. Een dergelijke decoratie zal het uiterlijk van de kamer met succes veranderen. Digitaal printen met moderne apparatuur zorgt ervoor dat de resolutie en kleuren op het fotobehang ook bij dit formaat perfect zijn. Voor mensen die op zoek zijn naar kleinere fotobehangafmetingen adviseren wij patronen in het formaat 250x175 cm. Zo'n fotobehang is perfect om achter het hoofdeinde van een bed in de slaapkamer of achter de bank in de woonkamer te plaatsen. Het kleinste fotobehangformaat (150x105 cm) kan gebruikt worden als poster of foto en kan op ooghoogte worden opgehangen, het zal de inrichting van elk interieur opfrissen. Op maat gemaakt fotobehang in de bimago winkel is ook verkrijgbaar in een zelfklevende versie. Dit formaat maakt een eenvoudige en veilige installatie mogelijk, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.

Fotobehang op vlies

Is fotobehang geschikt voor elke kamer? Het antwoord is ja: met fotobehang gemaakt van vliesstof krijg je gladde muren, zonder sporen van oneffenheden. Vlies fotobehang is uiterst eenvoudig te plaatsen, waardoor je het zelf op de muren kunt plakken. In onze winkel worden zowel fotobehang als klassiek behang van dit materiaal gemaakt. In de fase waarin we het fotobehang aan de muur bevestigen, wacht ons een aangename verrassing: om deze decoraties te plakken, smeer je gewoon de lijm op het muuroppervlak. Totdat de lijm opdroogt, kunt u eventuele fouten bij het aanbrengen op de muur corrigeren. Vliesstof is een vuilafstotend materiaal, waardoor producten gemaakt van dit materiaal gebruikt kunnen worden als keuken- of haldecoratie. Vliesfotobehang wordt aanbevolen voor appartementen met oneffen muren. Vliesstof is een materiaal gemaakt van synthetische polyestervezels, die de flexibiliteit garanderen. Hierdoor is dit fotobehang vooral perfect voor gipskartonwanden en bedekt het eventuele oneffenheden. Bovendien is niet-geweven stof een materiaal dat de kamer geluiddicht maakt en voor thermische isolatie zorgt. Om deze reden is een groot fotobehang gemaakt van dit materiaal perfect voor grotere kamers. Als u op zoek bent naar een moderne en originele wanddecoratie, dan is dit fotobehang iets voor u. Door de eenvoudige installatie kunt u het fotobehang zelf op de muur plakken, wat ongetwijfeld nog een voordeel is van deze producten.

Goedkoop zelfklevend fotobehang

Ook nieuw in onze winkel zijn zelfklevend vliesfotobehang dat je alleen maar op de muur hoeft te plakken. Met deze vereenvoudiging kunt u plaatsen decoreren die problematisch en moeilijk toegankelijk zijn. Hoge kamers, hellingen, zolders, rond ramen en meubels: in dergelijke ruimtes is zelfklevend fotobehang perfect. Voordat u gaat plakken, is het de moeite waard om het juiste fragment van het fotobehang te meten en uit te snijden, en dan gewoon het oppervlak te plakken en waterpas te maken. Elk fotobehang uit onze winkel is te bestellen in een zelfklevende en traditionele uitvoering. Hoge kwaliteit HD-afdrukken en montagegemak maken een dergelijke decoratie tot een succesvolle aankoop.

De mooiste fotobehang op maat

Een fotobehang is een decoratie op groot formaat die de inrichting van ons huis op unieke wijze zal verrijken. Een hoogwaardige fotoprint met een prachtig landschap, uw favoriete stad of een kleurrijk motief helpt u bij het realiseren van een aantrekkelijk interieurontwerp van uw appartement. In de bimago winkel vindt u een ruime keuze aan op maat gemaakte fotobehang die u eenvoudig aan uw muur kunt bevestigen. Onze fotobehang is verkrijgbaar in meerdere formaten, waarvan de kleinste 150 bij 115 cm is. Dit formaat is perfect als wanddecoratie boven meubels, geplaatst op ooghoogte. Een op maat gemaakt fotobehang in het grootste formaat zal op zijn beurt een decoratie zijn die het hele muuroppervlak bedekt. Zo'n indrukwekkende decoratie geeft onze kamer een moderne uitstraling. In grotere formaten werkt fotobehang met interessante patronen, bijvoorbeeld kleurrijke geometrische figuren of artistieke collages, perfect. Aan de andere kant kunnen grotere afmetingen van fotobehang een klassiek landschap weergeven. Of het nu New York, Parijs of het majestueuze Tatragebergte is - je vindt veel inspiratie in bimago. Wereldkaarten, moderne abstracties en stadspanorama's zijn patronen die uitstekend geschikt zijn als fotobehang voor op kantoor. Wij nodigen u uit om de collectie goedkoop fotobehang in verschillende beschikbare formaten te bekijken.

Fotobehang op maat gemaakt

Zelfklevend fotobehang is niet alleen eenvoudiger te plaatsen en te verplaatsen en te corrigeren, maar ook eenvoudig te demonteren en te vervangen door een ander dessin. Je kunt snel en zelfstandig je interieur veranderen! Als u op zoek bent naar fotobehang dat is afgestemd op uw behoeften, dan vindt u zeker wat u zoekt in de bimago winkel. In ons aanbod vindt u een selectie op maat gemaakt fotobehang dat u kunt afstemmen op uw interieur. Wanneer u een fotobehang bestelt, raden wij u aan een set accessoires te kiezen, zodat u na ontvangst van de verzending direct aan de slag kunt met het transformeren van uw interieur.

Fotobehang muur

Als je een interessante wanddecoratie in de keuken wilt plaatsen, raden wij kleurrijk fotobehang op maat met culinaire motieven aan. Bij de collectie keukenbehang lieten we ons inspireren door de artistieke kant van gerechten, fruit en aromatische koffie. Voor de slaapkamermuur adviseren wij een fotobehang in ingetogen kleuren en subtiele patronen. Dankzij zo'n fotobehang creëer je een rustig interieur waar je heerlijk tot rust kunt komen. Op de website vindt u meer speciale fotobehangontwerpen voor slaapkamers. Een fotobehang voor de woonkamer mag wat gewaagder zijn: geometrische patronen, een abstract motief of een landschap met uitzicht op Manhattan. In onze winkel vindt u ook fotobehang voor tiener- of kinderkamers. Voor tieners raden wij graffiti fotobehang aan - wanddecoraties geïnspireerd op straatkunst. Fotobehang voor kinderen neemt ons op zijn beurt mee naar de kleurrijke wereld van favoriete sprookjes en dieren. In onze winkel vindt u een enorme selectie goedkoop fotobehang in verschillende afmetingen voor aan de muur, daarom nodigen wij u uit om de bimago collectie te bekijken! Vlies fotobehang Fotobehang is ontzettend populair en vormt een interessant alternatief voor behang. Het is niet alleen de ruime keuze aan patronen die ervoor zorgen dat deze decoratie zo vaak door klanten wordt gekozen. Vliesfotobehang kenmerkt zich door levendige kleuren en weerstand tegen vuil, waardoor we er jarenlang plezier van zullen hebben. De lage prijs en de mogelijkheid tot zelfmontage maken het mogelijk om goedkoop en snel onze kamer te veranderen. Er is een ruime keuze aan vliesfotobehang, ook in zelfklevende versies. Daarom nodigen wij u uit om onze originele collecties met verschillende motieven en de meest modieuze kleuren te bekijken.

Fotobehang kan het uiterlijk van een kamer veranderen. Wij raden een collectie 3D-fotobehang aan met patronen die het interieur vergroten en opfleuren. Voor wie op zoek is naar modern fotobehang voor specifieke interieurs, raden wij een collectie fotobehang voor de woonkamer aan, waarmee we onze woonkamer eenvoudig kunnen veranderen. In de bimago galerij kun je ook collecties vinden die gewijd zijn aan verschillende kamers. Je kunt ook interessante ontwerpen voor kinderen of tieners vinden. Fotobehang op maat is aantrekkelijk geprijsde decoratie gebaseerd op de laatste trends. Dankzij de ruime plaatsingsmogelijkheden, waaronder de mogelijkheid om ze te combineren met behang, heeft fotobehang een enorm decoratief potentieel. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons rijke aanbod van verschillende categorieën fotobehang.

Fotobehang niet alleen voor muren

Het fotobehang hoeft geen wanddecoratie te zijn, het kan ook op andere ondergronden worden geplakt. Fotobehang kan met succes meubels, werkbladen of tafels versieren. Overblijfselen van fotobehang kunnen zelfs als cadeauverpakking worden gebruikt. Op onze blog geven we tips hoe je fotobehang op interessante manieren kunt gebruiken. Zie de transformatie van je tafel dankzij een fotobehang of vind inspiratie voor een ander gebruik van onze fotobehang.

Originele patronen fotobehang muur

De gevarieerde collectie vna bimago zorgt ervoor dat iedereen iets voor zichzelf zal vinden. Fotobehang voor kinderkamers en andere interieurs vind je in speciale collecties. Daarnaast zijn onze ontwerpen ingedeeld op stijl. Individuele producten passen zowel in modernistische interieurontwerpen als in meer klassieke kamers. Muurschilderingen hebben niet alleen een esthetische waarde, maar verbergen ook muuronvolkomenheden. Voor de woonkamer raden wij modern fotobehang aan. Unieke patronen geven het interieur een intrigerende uitstraling. Veel van dit fotobehang heeft een 3D-effect, waardoor kleine ruimtes optisch vergroot kunnen worden. In een kinderkamer staan niet alleen kleurrijke dieren of sprookjesfiguren, maar ook adembenemende landschappen op fotobehang. Dit voorstel zal liefhebbers van reizen en magische plekken aanspreken. Een scandi boho fotobehang zal er op zijn beurt geweldig uitzien in het interieur van een romantische slaapkamer of een meisjeskamer. Ingetogen kleuren zijn een ideale achtergrond voor licht meubilair. Een ruimte zoals een hal of gang is lastig in te richten. Een fotobehang in zo'n kamer moet verwijzen naar het interieur van het huis en tegelijkertijd het interieur niet overweldigen. Bloemen aan de muur, geometrische motieven of abstracte patronen in lichte kleuren staan prachtig in de hal, hal of gang. Modern fotobehang met ingetogen patronen kan een geweldige achtergrond zijn voor elke kamer. Voor mensen die op zoek zijn naar Franse chic raden wij Provençaals fotobehang aan. Deze patronen zullen prachtig staan in elk interieur. Je kunt er de hele muur van de keuken, woonkamer of slaapkamer mee versieren. De combinatie van rustieke motieven met de Franse natuur is ook voor een café of restaurant een mooie oplossing.

Fotobehang rustgevend

Op bimago hebben we ook decoratie-ideeën die verrukken en het onmogelijk maken om ze te negeren. Industrieel, futuristisch of fantasierijk fotobehang heeft krachtige kleuren, originele motieven en inspiraties met modernistische kunst. Wij raden dergelijke voorstellen aan aan mensen die van gedurfde interieurontwerpen houden of grote veranderingen in de omgeving willen. Een kinderkamer kun je perfect een unieke uitstraling geven met fantasie fotobehang. Eenhoorns, dinosaurussen en magische landschappen zullen liefhebbers van originele decoraties zeker aanspreken. In de loftstijl worden ruwe materialen als baksteen of beton gecombineerd met stijlvol meubilair, metalen elementen en sfeervolle verlichting. Industrieel fotobehang zal dit arrangement aanvullen. De collectie omvat producten die in elke kamer passen. Patronen die beton imiteren of foto's in een kronkelig patroon zullen er geweldig uitzien in de slaapkamer, terwijl je in de woonkamer kunt kiezen voor fotobehang in marineblauwe kleuren of met een industrieel landschap. Futuristisch fotobehang heeft een even gewaagde stijl. Innovatieve ideeën voor wanddecoratie zorgen ervoor dat de kamer een bijzondere metamorfose ondergaat. Het fotobehang in futuristische stijl onderscheidt zich door zijn bijzondere design en aantrekkelijke uitstraling. Dit ontwerp zal het uiterlijk van elke kamer veranderen. In deze collectie vind je fotobehang met 3D-effect. Zo'n patroon op de muur zal het interieur visueel vergroten. Muren decoreren met fotobehang was nog nooit zo eenvoudig. De enorme verscheidenheid aan producten, de beschikbaarheid van zelfklevende patronen en een ruime keuze aan productformaten zorgen ervoor dat we onbeperkte mogelijkheden hebben om fotobehang te gebruiken om ons appartement, kantoor of pand te veranderen. Bezoek bimago en blader door onze collectie, waar u enkele duizenden bijzondere wanddecoraties in grote formaten vindt.