inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Modigliani stijl schilderijen

Sorteren

Sorteer op

Schilderij Mysterieuze vreemdeling
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Amedeo Modigliani is een Italiaanse schilder wiens werken over de hele wereld worden gewaardeerd. Het aanbod van bimago omvat unieke portretten met intrigerende kleuren, geïnspireerd door zijn werk, die zeker zullen worden gewaardeerd door liefhebbers van kunst en goede smaak. De schilderijen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, waardoor ze in bijna elke ruimte perfect passen!

Modigliani-stijl afbeeldingen

De meest karakteristieke schilders hebben veel navolgers meegemaakt - bij Modigliani is het niet anders. Door Modigliani geïnspireerde schilderijen zijn dan ook geen reproducties van de werken van deze uitzonderlijke kunstenaar, maar verwijzen op zo'n directe manier naar zijn werk dat een niet-kunstkenner het verschil niet zal opmerken. Lineaire, langgerekte vormen worden geassocieerd met Modigliani. Hij schilderde voornamelijk mensen - portretten en naakten, zonder aandacht te schenken aan de achtergrond waarop de figuur wordt gepresenteerd. Voor liefhebbers van dergelijke esthetiek is een thuisgalerij die uit verschillende elementen bestaat een goed idee. Je kunt er verschillende afbeeldingen in plannen - de Modigliani-stijl is zo karakteristiek dat hij ertussen zal opvallen. Dit type decoratie werkt in minimalistische interieurs, maar ook gevuld met patronen, kleuren en texturen. Boho, vintage of loft-stijl zijn even goed gezelschap voor deze schilderijen.


 

Schilderijen geïnspireerd door Modigliani

Schilderijen geïnspireerd door Modigliani passen perfect bij een lichte, moderne slaapkamer. Omdat deze artiest zich kenmerkt door expressieve, vaak felle kleuren, moet je goed nadenken over de kleuren van meubels en andere accessoires. Een correct geselecteerd kleurenpalet zal het beeld opvallend maken en het karakter ervan zal het leidmotief van de hele kamer worden. Je kunt de decoratie het beste aan een lichte muur hangen en wat ruimte geven om het nog beter te laten zien. Schilderijen in Modigliani-stijl kunnen in een lijst worden geplaatst, maar ze zien er net zo goed uit zonder. Het is de moeite waard om het arrangement aan te vullen met heldere accessoires en het te benadrukken met goed geselecteerde verlichting, zodat het geheel niet donker is. Schilderijen in de Modigliani-stijl van bimago kunnen zowel aan fans van deze buitengewone artiest als aan fans van expressieve wanddecoraties worden gepresenteerd. Ze zullen werken als een cadeau voor een verjaardag of huwelijksverjaardag.