100% HANDGESCHILDERDE ORIGINELE ONTWERPEN

Echte kunst in je huis

Val op in de massa - kies in plaats van enorme versieringen voor echte kunst met een moderne twist! Handgeschilderde canvas schilderijen van bimago zijn een unieke combinatie van artistieke uniciteit en moderniteit. U kunt onze meest modieuze ontwerpen bestellen in de vorm van een handgeschilderde afbeelding, gemaakt op individueel verzoek door echte schilders.

HANDGESCHILDERDE SCHILDERIJENHANDGESCHILDERDE SCHILDERIJENHANDGESCHILDERDE SCHILDERIJEN
HANDGESCHILDERDE SCHILDERIJENHANDGESCHILDERDE SCHILDERIJENHANDGESCHILDERDE SCHILDERIJEN

Topkwaliteit voor een goede prijs Houten frame, Italiaans canvas en Spaanse verf

Wanneer u een handgeschilderde schilderij koopt op bimago, kunt u er zeker van zijn dat u een product van uitzonderlijke kwaliteit kiest. De frame waarop het schilderdoek is gespannen, is gemaakt van massief grenenhout. Dankzij dit is het schilderij op canvas dat u ontvangt klaar om op te hangen en hoeft het niet extra ingelijst te worden. In het creatieve proces gebruiken we alleen Italiaans katoenen canvas en gecertificeerde Spaanse acrylverf, waardoor de intensiteit en duurzaamheid van kleuren worden gegarandeerd - zodat u jarenlang kunt genieten van de unieke schoonheid van de handgeschilderde afbeelding.

Unieke artiesten uit heel Europa Elk handgeschilderd schilderij is uniek!

Handgeschilderde schilderijen zijn gemaakt door Europese kunstenaars die samenwerken met bimago. Het proces van het maken van een handgeschilderde afbeelding is iets langer dan in het geval van een machinaal gedupliceerde afdruk - maar het uiteindelijke resultaat is absoluut de moeite waard! Elk schilderij is uniek, met een unieke verfstructuur en penseelstrepen. Om het geheel nog unieker te maken, moet u ook een persoonlijke opdracht bestellen, waardoor het schilderij een uniek geschenk wordt dat lang in het geheugen van de ontvanger zal blijven. Toewijding is beschikbaar als accessoire bij elk met de hand geschilderd schilderij.

HANDGESCHILDERDE SCHILDERIJENHANDGESCHILDERDE SCHILDERIJENHANDGESCHILDERDE SCHILDERIJEN