inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Schilderijen inspiraties

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Inspirations Schildeirjen is een bimago-collectie die hulde brengt aan grote werken van klassieke en hedendaagse schilderkunst. Reproducties van schilderijen in de stijl van beroemde schilders passen perfect bij zowel moderne als klassieke interieurarrangementen. Beelden geïnspireerd op de schilderijen van Picasso of gouden motieven uit de werken van Klimt zijn slechts enkele van onze voorstellen voor interieurdecoratie. Unieke decoraties zullen zich bewijzen in woonkamers, slaapkamers en kantoren.

Afbeeldingen inspiraties

Kunstwerken - we bewonderen ze in galerijen en musea, we verwonderen ons over hun schoonheid, dromen ervan er een te bezitten of er zelfs een te maken. Schilderijen met inspiratie zijn decoraties waarmee u uw huis niet alleen ongebruikelijk, maar ook uiterst stijlvol kunt inrichten. Foto's geïnspireerd op grote schilderijen uit verschillende tijdperken zullen perfect zijn voor zowel moderne als klassieke interieurs. Reproducties van realistische werken komen het beste tot hun recht in ingetogen interieurs, zoals een kantoor, studeerkamer of zelfs een ruimte waar kunstgeschiedenis wordt gegeven. Heldere meubels in een minimalistische stijl zullen het interieurontwerp aanvullen en het schilderij dat erop is geïnspireerd beter laten uitkomen. Een dergelijke decoratie zal ook een geweldige oplossing zijn voor uw woonkamer. Schilderijen geïnspireerd op kunstwerken geven de kamer klasse en maken elke dag aangenamer.


 

Inspiratie schilderijen

Afbeeldingen ter inspiratie zijn beschikbaar in verschillende stijlen, van realisme tot abstract. Hierdoor kun je gemakkelijk een thema kiezen dat bij je past. Maar kunst is niet alleen schilderijen op canvas. Schilderijen met inspiratie putten ook uit sculpturale en prehistorische werken. Werken geïnspireerd op rotsschilderingen of vereeuwigde beroemde sculpturen zijn een perfecte decoratie voor een kinderkamer of je slaapkamer. De muurschildering past perfect bij de tekeningen van je kind die op het kurkbord eronder hangen, waardoor zijn eigen geweldige tentoonstelling ontstaat. Aan de andere kant zullen schilderijen geïnspireerd op sculpturen een beetje exotisme en originaliteit aan de slaapkamer toevoegen. Dergelijke decoraties zien er buitengewoon uit als ze over echte beelden en beeldjes worden geplaatst. Schilderijen in inspirations zijn verkrijgbaar in vele maten en in de versie van print op canvas of premium print, waardoor je gegarandeerd een artistiek schildereffect krijgt.