inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

Unieke schilderijen op kurk - kaarten van de wereld, fotoframes en veel meer

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Prikbord Geometric Land [Cork Map]
vanaf
€ 60,74
€ 93,45
Prikbord Stone Denmark [Cork Map]
vanaf
€ 60,74
€ 93,45
Prikbord Copenhagen Center [Cork Map]
vanaf
€ 60,74
€ 93,45
Prikbord Copenhagen Plan [Cork Map]
vanaf
€ 60,74
€ 93,45
Prikbord Scandinavian Blue [Cork Map]
vanaf
€ 60,74
€ 93,45
Prikbord Retro World Map [Cork Map]
vanaf
€ 67,24
€ 103,45
Prikbord Rainbow World Map [Cork Map]
vanaf
€ 67,24
€ 103,45
Prikbord World Map: Boards [Cork Map]
vanaf
€ 74,39
€ 114,45
Prikbord Alabastrine Kiss [Corkboard]
vanaf
€ 60,74
€ 93,45
Prikbord Knot of Life [Corkboard]
vanaf
€ 60,74
€ 93,45
Prikbord Beloved Home [Corkboard]
vanaf
€ 60,74
€ 93,45
Prikbord World: Brown Map II [Cork Map]
vanaf
€ 80,89
€ 124,45
Prikbord World: Brown Map [Cork Map]
vanaf
€ 74,39
€ 114,45
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Houd je van reizen en ben je op zoek naar iets dat de schoonheid van je passie weerspiegelt? Of misschien ben je op zoek naar een cadeau-idee voor een echte globetrotter? We hebben iets speciaals voor je! Kaarten op de kurk zijn niet alleen geweldige decoraties aan de muur, maar ook een ideaal medium voor het plannen van de volgende reizen. Foto's, ansichtkaarten en andere reissouvenirs speld je eenvoudig op een prikbord - functionaliteit en decoratie in één!

Decoratieve pinboards- het nieuwe aanbod in onze Bimago galerij

Prikborden op de bimago winkel zijn vol met geweldige motieven, die op kurk worden afgedrukt.Kleurrijke stoffen bord is een geweldige muurdecoratie voor uw appartement en kantoor, vooral Dat het een aantal zeer pragmatische manieren van gebruik heeft. Op een kurkplattegrondkaart kun je notities noemen of plaatsen die je hebt bezocht, markeren. Decoratieve kurkplanken van bimago zijn 3 mm dik en zijn lichter dan standaard muurdecoraties. Dankzij dit lichte gewicht kunt u decoratieve prikborden op elke wand in uw huis of kantoor plaatsen. Tijdens de productie wordt canvasdruk rechtstreeks aangebracht op kurkplank - daardoor heeft de print intensieve kleuren en een goede zichtbaarheid van elk klein detail. Cork board zal zeker aanwezig zijn als een interessante interieurontwerp muurdecoratie!

Laat meer zien Laat minder zien

Pinboard map-een perfecte decoratie voor avonturiers

In onze prachtige collectie van decoratieve prikborden kunt u een breed scala aan kale kaarten vinden: wereldkaarten, continenten, landen en steden. Cork garandeert dat u gemakkelijk kunt pinnen met alle bezochte plaatsen of zelfs uw volgende reis plannen. Pinboard map in een groot formaat kunt u belangrijke notities, souvenirs van uw reizen of reisfoto's plakken. We zijn er zeker van dat het elke avonturier's favoriete muurdecoratie zal zijn. Materiaal dat wordt gebruikt tijdens prikborden is slijtbaar en extreem bestand, zodat u alles wat u wilt, kunt pin, zonder angst om uw speldbord te vernietigen. Wereldkaart zal als prachtige, gepersonaliseerde decoratie presenteren, waarmee u alle afgewerkte en geplande reizen kunt markeren. Daarnaast hebben corkboard kaarten ook een educatief kenmerk, dus we raden het aan voor uw kind of tieners kamer, evenals voor scholen, kantoren of taalscholen. Corkboard map helpt u om uw interesses voor te stellen aan vrienden, die naar uw appartement zullen vallen. Wij raden onze collectie decoratieve pinboards aan voor hen die van stijlvolle, moderne en originele huisdecoraties houden.

Organisatoren, fotolijsten en andere interessante producten op bimago

Decoratief bulletin board is een praktische en stijlvolle wanddecoratie. In onze uitmuntende verzameling decoratieve borden kunt u stijlvolle organisatoren, fotolijsten en vele interessante motieven vinden waar u uw favoriete souvenirs, foto's of belangrijke notities kunt pin. Er zijn veel verschillende manieren om dit soort pinboard te gebruiken. Op onze bimago online shop hebben we veel inspirerende en stijlvolle motieven voor u ontworpen: fotolijsten, wereldkaarten of schema's. Ons nieuwe aanbod laat u toe om nieuwe, originele kwaliteit in uw interieur te brengen. Wij raden sterk aan kurkborden voor kantoren, kinderkamers en openbare ruimtes. Bulletinbord, een plaats voor de foto's van je collega's of postkaarten van je familie - zie onze inspiraties op de bimago gallery. Bekijk onze nieuwe collectie met interessante ideeën over hoe u decoratieve pinboards kunt gebruiken!