inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Aanbieding geldig tot 2024/04/15

Schilderijen bloemen

Filters

Filters

Type

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Beelddelen

 • Laat meer onderdelen zien

  Verberg extra onderdelen

Oriëntatie

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Delicate Sonata (3 Parts)
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij A new look on a rose
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Drie prachtige klaprozen
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Sadness (5 Parts) Wide
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Carmen (5 Parts) Wide
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 13
 5. 24
Schilderijen bloemen zijn een van de meest populaire en subtiele interieurdecoraties. Ze zijn perfect voor bijna elke ruimte en creëren veel opstellingsmogelijkheden. Schilderijen met bloemen zullen met succes een woonkamer, slaapkamer of kantoor versieren. Ze zijn perfect voor mensen die van de natuur houden en de schoonheid van de natuur waarderen. Op bimago vind je handgeschilderde schilderijen, triptieken en meerdelige schilderijen met bloemen. Ontdek schilderijen met bloemen en maak van je ruimte een charmante plek vol glans!

Bloemen schilderijen

Bloemmotieven gepresenteerd in traditionele composities zijn een mooie en subtiele decoratie. Laat u betoveren door de natuurlijke schoonheid van bloemen betoverd in schilderijen op canvas, van vrolijke zonnebloemen tot klassieke rozen of klaprozen. Realistische, ingewikkeld gemaakte schilderijen zijn hier verweven met bloemige variaties, vol kleur en lichtheid. In onze collectie hebben we ongeveer 600 verschillende ontwerpen, waaronder traditionele bloemen die perfect zijn gereproduceerd uit de natuur, maar ook abstracties geïnspireerd door de natuur. Door de handgeschilderde schildertechniek te kiezen, krijgt u een textuur die het patroon extra verrijkt en een ruimtelijk effect geeft. Als je op zoek bent naar intense kleuren, kies dan voor een acryl schilderij met bloemen. Door de acryltechniek kun je een sterkere en diepere kleur naar voren halen, waardoor de decoratie beter zichtbaar wordt in je interieur. Als je erover nadenkt om het in de badkamer te plaatsen bij het kiezen van een schilderij, is de beste keuze zeker een vochtbestendige afdruk op canvas. Bloemenschilderijen werken goed in de meeste arrangementen. Het universele thema past prachtig in elk arrangement, waardoor schilderijen met bloemen ook een goede keuze zijn als cadeau voor een geliefde.


 

Schilderij bloemen - bloemeninspiraties in schilderijen

Grote kunstenaars waardeerden de schoonheid van bloemen en plaatsten ze op landschappen, portretten en stillevens. In latere tijdperken verschilden afbeeldingen van bloemen qua vorm, compositie en mate van realisme. Bloemen in middeleeuwse en renaissanceschilderkunst werden meer als achtergrond en decoratie behandeld dan als een op zichzelf staand onderwerp. De 16e eeuw bleek een keerpunt te zijn voor bloemenschilderijen. Het was toen dat het landschap en de bloemen niet langer de achtergrond waren voor portretten en mythologische taferelen, maar een leidende rol kregen. In een vergelijkbare periode creëerden de meest opvallende vertegenwoordigers van stillevens met bloemen en boeketten - Willem van Aeist, Rachel Ryusch en Jan Brueghel (de oudste). In de volgende eeuwen gaven schilders de voorkeur aan realistische afbeeldingen van bloemen. De impressionisten brachten daar verandering in en hun bloemcomposities kregen door korte penseelstreken en expressieve kleuren een origineel karakter. In die tijd ontstonden de mooiste schilderijen met bloemen. De waterlelies van Monet, de zonnebloemen van Van Gogh of de stokrozen van Bertha Morisot zijn de geschiedenis van de schilderkunst ingegaan. Moderne kunst stond zichzelf een beetje waanzin toe met bloemen - abstracte stillevens, kubistische schilderijen van bloemen of surrealistische bloemencomposities verrassen met durf en nieuwe oplossingen in de schilderkunst. Het bloemmotief is prachtig gerealiseerd, zowel in de historische schilderkunst als in de hedendaagse kunst. Tegenwoordig vinden we schilderijen met bloemen in moderne stileringen en decoraties die zijn geïnspireerd op het werk van grote meesters.

Schilderijen met bloemen - bloemen als originele wanddecoratie

De schikkingsmogelijkheden van schilderijen met bloemen zijn enorm. Ze passen in de woonkamer, sieren perfect de slaapkamermuur en staan ook prachtig in de hal of gang. Bloemen in de schilderkunst zijn een populair thema, uiterst elegant en tegelijkertijd zeer verfijnd. Een foto van bloemen in een moderne stijl is een wanddecoratie die zwier en kleur zal toevoegen aan het interieur van het appartement. Fijne madeliefjes zijn het waard om bijvoorbeeld te matchen met de muren van onze woonkamer. In de bimago shop vind je schilderijen van deze bloemen geïnspireerd op pop art. Een iets andere stijl wordt gepresenteerd door schilderijen met orchideeën. Ingetogen kleuren en originele composities zullen elegantie toevoegen aan ons interieur. Zonnebloemen zijn ook een interessant motief in de schilderkunst. Levendige kleuren in de bloemenschilderijen, geïnspireerd op het beroemde werk van Van Gogh, brengen meer traditionele interieurs tot leven. Over bloemenschilderijen gesproken, het is onmogelijk om rozen als wanddecoratie weg te laten. De originele composities van deze bloemen in zwart-witte of grijze kleuren zijn opgedragen aan liefhebbers van moderne schilderkunst. In onze winkel vind je zowel moderne schilderijen van orchideeën als subtiele madeliefjes en klaprozen. Wij raden wanddecoraties uit de collectie Bloemen Schilderijen aan.

Drieluiken en foto's van bloemen in grotere en kleinere formaten

Schilderijen van bloemen worden niet alleen gekenmerkt door een verscheidenheid aan vormen en stijlen, maar ook door de beschikbare maten. Drieluikschilderijen met bloemen zijn een zeer populaire decoratie in moderne interieurs. Originele composities met klaprozen, orchideeën of tulpen zijn effectief en geven elk interieur glans. Drieluiken met bloemen zijn enorm populair dankzij de arrangementmogelijkheden. Ze kunnen op verschillende hoogtes of in één lijn worden opgehangen. Bovendien kunnen afbeeldingen van bloemen in verschillende delen een horizontale of verticale oriëntatie hebben. Kronkelende stengels en twijgen in een verticale compositie zullen de ruimte optisch vergroten. Een horizontaal, meerdelig schilderij met bloemen zal op zijn beurt een effectieve decoratie zijn van een grotere woonkamer of slaapkamer. Als we het huis decoreren met een schilderij met bloemen, moeten we ook rekening houden met de grootte van ons schilderij. Bloemenprints in een moderne stijl zien er beter uit in grotere maten. Boeketten en stillevens passen dan weer goed als minimalistische wanddecoratie. In de bimago shop vind je zowel grootformaat schilderijen met bloemen als doeken in kleinere maten. Voor wie op zoek is naar originele decoratieve oplossingen, raden we bloemenglasprints aan die charme toevoegen aan elk interieur.