inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Zonnebloemen Schilderijen

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Sunny Shapes (3 Parts)
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Zonnebloemen uit mijn tuin
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Zonnebloemen
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Zonnebloemen
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Gouden zonnebloemen
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Zonnebloemschilderijen zijn decoraties die een kamer opfleuren en een glimlach, warmte en veel positieve energie brengen. Unieke bimago decoraties zullen je helpen een uniek interieur vol glans en vreugde te creëren. De zonnebloem op de foto is een perfecte decoratie voor mensen die elke dag van het leven willen genieten en net als zonnebloemen - kijk altijd naar de zon! Fenomenale schilderijen op canvas en handgeschilderde beelden met zonnebloemen zullen je interieur veranderen. Ontdek het potentieel van foto's met zonnige bloemen.

Schilderijen met zonnebloemen

Zonnebloemen zijn ongebruikelijke bloemen. Ze worden geassocieerd met warmte, vreugde en geluk. Ze worden beschouwd als opbeurende en rustgevende bloemen, zelfs in zeer moeilijke tijden. Mensen die een dergelijke aandoening op prijs stellen, zullen zeker blij zijn met de serie zonnebloemschilderijen van bimago. Het aanbod van de winkel laat zien dat een afbeelding met zonnebloemen vele gezichten kan hebben. Of liever gezegd streepjes. Levende zonnebloemen tegen een blauwe lucht, beschilderd met een traditionele penseelstreek, zullen het centrale element zijn van een minimalistisch huiskamerdecor. Snijbloemen gemarkeerd met een avant-gardistische lijn zijn een voorstel voor een modern interieur. Een andere variant zijn zonnebloemen op een bank, in een vaas of in de vorm van moderne collages. Deze laatste zijn geweldig voor de keuken of in de kinderkamer. Er zijn veel mogelijkheden.


 

Afbeelding van zonnebloemen in een vaas

Een foto van zonnebloemen in een vaas is een ware traktatie voor liefhebbers van grote kunst en schilderkunst. De serie bimago-schilderijen verwijst naar de bijzondere werken van Vincent van Gogh. Deze elf schilderijen gemaakt in Parijs en in Arles zijn een vast onderdeel geworden van de geschiedenis van de schilderkunst. En tegelijkertijd is het een object van genegenheid geworden voor kunstkenners. De stijl van canvasschilderijen met zonnebloemen in een vaas is een perfecte aanvulling op klassieke interieurs met ingetogen kleuren. Ze zullen goed werken in het gezelschap van wit, bruin, grijs en klassiek hout.

Afbeeldingen van zonnebloemen en klaprozen

De diepgele kleur van de zonnebloemen zal prachtig opgaan in het sappige rood van de veldpapavers. Levende, vers geplukte papavers zijn onstabiel en vervagen snel. Maar degenen die op de foto zijn vastgelegd, zullen ons oog op elk moment van de dag of nacht behagen. Papaver, als symbool van luxe, extravagantie, schoonheid en succes, harmonieert perfect met trots en vreugdevol zonnebloemen. Schilderijen van zonnebloemen en klaprozen zijn een geweldig cadeau-idee voor mensen die klassieke decoraties in interieurdesign waarderen.