inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Schilderijen van Amsterdam

Filters

Filters

Kleur

Beelddelen

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Waar denk je aan als je aan Amsterdam denkt? Windmolens, fietsen, tulpen? Schilderijen Amsterdam van bimago is een unieke collectie canvas schilderijen van Amsterdam - de Europese hoofdstad van de losbandigheid! Je kunt nu de kaart van Amsterdam, stadsgezichten, of haar beroemde symbolen een plekje geven in je woonkamer, slaapkamer, of keuken. Een inspirerend schilderij Amsterdam of een schilderij met Amsterdam is ook een geweldig cadeau voor elke reisliefhebber! Bekijk de bimago collectie en kies samen met ons je volgende bestemming.

Schilderijen van Amsterdam

Zee van tulpen, karakteristieke windmolens en fietsen. Dit is wat Amsterdam voor velen is. Als je van deze stad houdt of gewoon van reizen houdt en je wilt omringd worden door decoratieve elementen die je eraan herinneren, dan zijn Amsterdamse schilderijen de perfecte oplossing voor jou. Op bimago vind je schilderijen van Amsterdam in verschillende stijlen en kleuren. Je kunt kiezen uit klassieke maar zeer pittoreske landschappen met expressieve kleuren, ingetogen zwart-witcomposities die iconische stedelijke plekken uitbeelden, of schilderijen die worden gedomineerd door monumenten. Ook de stadsplattegronden vanuit vogelperspectief zijn zeer effectief. Deze magische stad is binnen handbereik!


 

Amsterdamse schilderijen op canvas

Het schilderij Amsterdam, waarop de stad staat afgebeeld, is ook een leuk cadeau-idee. Hoogwaardige afwerking en uiterst verfijnde details zullen elke liefhebber van stadsreizen zeker bevallen. Een schilderij met Amsterdam stelt je in staat om snel de ruimte te veranderen waarin je je dagelijks bevindt - zowel thuis als op je werk. Nederlandse landschappen zullen zeker de concentratie, creativiteit, maar ook ontspanning in combinatie met plannen voor verdere reisreizen bevorderen. Amsterdamse schilderijen zijn universeel genoeg om elke kamer te veranderen. Het volstaat om ze aan te vullen met enkele toevoegingen om ze een uniek karakter te geven. Je kunt ze bijvoorbeeld verlichten met spots of elementen toevoegen van natuurlijke grondstoffen zoals klei. Het karakter van het schilderij wordt ook benadrukt door de passende lijst: een houten exemplaar past perfect in een retro of vintage kamer, terwijl een metalen exemplaar met rijke versieringen een moderne of minimalistische ruimte aanvult.