inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-30% op posters Aanbieding geldig tot 2024/05/27

Poster aan de muur Zeewier - zwarte plantencompositie op een achtergrond van beige textuur Nr 134510

Poster aan de muur Zeewier - zwarte plantencompositie op een achtergrond van beige textuur Nr 134510

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Poster "Zeewier - zwarte plantencompositie op een achtergrond van beige textuur"

Zeewier - zwarte plantencompositie op een achtergrond van beige textuur is een buitengewone decoratie voor elk interieur. Verkrijgbaar in veel formaten en combinaties, zodat je het perfect kunt afstemmen op je behoeften. Je kunt kiezen voor een poster met lijst of zonder omlijsting. Een witte marge of passe-partout accentueert het door jou gekozen ontwerp. De poster met lijst is licht en voorzien van een montagesysteem, zodat je hem snel en eenvoudig aan de muur kunt ophangen.

Poster Zeewier - zwarte plantencompositie op een achtergrond van beige textuur biedt ons eindeloze inrichtingsmogelijkheden - alles hangt af van onze creativiteit. Het kan op zichzelf de muur versieren, maar kan ook gecombineerd worden met andere decoraties - kies andere ontwerpen en creëer een je eigen muurgalerij! De poster Zeewier - zwarte plantencompositie op een achtergrond van beige textuur ziet er net zo goed uit opgehangen als tegen de muur geplaatst. De poster Zeewier - zwarte plantencompositie op een achtergrond van beige textuur is perfect in de woonkamer boven de bank of boven de eettafel. Dit is slechts een van de vele suggesties - we nodigen je uit om kennis te maken met andere motieven beschikbaar in de nieuwe collectie van bimago!

dik sterk papier
afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
minimalistisch frame
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Papier: Gewicht 250 g/m²
Beschikbare opties: Poster zonder lijst, poster met lijst, poster met marge (zonder lijst of met lijst). De marge/rand is ca. 6% aan de lange zijde
Kader: Plastic
Beschikbare framekleuren: Zwart, goud
Optionele toevoegingen aan het product: Nagels
Leveringswijze: Lijst en poster worden in één pakket verzonden, maar apart verpakt
Pakket: Voor posters met een lijst aktetas en karton.Voor frameloze posters koker en karton