inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-30% op posters Aanbieding geldig tot 2024/05/27

Poster Woestijnvegetatie - woestijn met een boom in een oranje compositie Nr 134762

Poster Woestijnvegetatie - woestijn met een boom in een oranje compositie Nr 134762

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Poster "Woestijnvegetatie - woestijn met een boom in een oranje compositie"

Poster voor aan de muur Woestijnvegetatie - woestijn met een boom in een oranje compositie is een moderne wanddecoratie voor elke kamer. Verkrijgbaar in veel maten en opties, zodat je het eenvoudig kunt aanpassen op je behoeften. Je kunt kiezen voor een poster in een lijst of niet ingelijst. Een witte marge of passe-partout accentueert mooi het door jou gekozen ontwerp. De poster met lijst is licht en voorzien van een montagesysteem, zodat je hem snel en eenvoudig aan de muur kunt ophangen.

Poster Woestijnvegetatie - woestijn met een boom in een oranje compositie geeft ons eindeloze decoratievemogelijkheden - alles hangt af van ons idee. Het kan op zichzelf de muur versieren, of deel uitmaken van een galerij met andere decoraties - kies andere ontwerpen en creëer een unieke muurgalerij! De poster Woestijnvegetatie - woestijn met een boom in een oranje compositie ziet er net zo goed uit aan de muur als tegen de muur geleund. De poster Woestijnvegetatie - woestijn met een boom in een oranje compositie is perfect in de woonkamer of slaapkamer. Dit is slechts een van de vele suggesties - we nodigen je uit om kennis te maken met andere motieven beschikbaar in de nieuwe collectie van bimago!

dik sterk papier
afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
minimalistisch frame
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Papier: Gewicht 250 g/m²
Beschikbare opties: Poster zonder lijst, poster met lijst, poster met marge (zonder lijst of met lijst). De marge/rand is ca. 6% aan de lange zijde
Kader: Plastic
Beschikbare framekleuren: Zwart, goud
Optionele toevoegingen aan het product: Nagels
Leveringswijze: Lijst en poster worden in één pakket verzonden, maar apart verpakt
Pakket: Voor posters met een lijst aktetas en karton.Voor frameloze posters koker en karton