inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-30% op posters Aanbieding geldig tot 2024/05/27

Poster Winddruppels - paardebloem in het water die golven creëert op een lichte achtergrond Nr 132197

Poster Winddruppels - paardebloem in het water die golven creëert op een lichte achtergrond Nr 132197

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Poster voor aan de muur "Winddruppels - paardebloem in het water die golven creëert op een lichte achtergrond"

Poster Winddruppels - paardebloem in het water die golven creëert op een lichte achtergrond is een prachtige versiering voor elk interieur. Verkrijgbaar in verschillende maten en opties, zodat je het perfect kunt afstemmen op je behoeften. Je kunt kiezen voor een poster ingelijst of opgerolde poster. Een witte marge of passe-partout accentueert mooi het door jou gekozen ontwerp. De poster in een lijst is licht en voorzien van een montagesysteem, zodat je hem snel en eenvoudig aan de muur kunt ophangen.

Poster voor aan de muur Winddruppels - paardebloem in het water die golven creëert op een lichte achtergrond biedt ons eindeloze decoratievemogelijkheden - alles hangt af van onze creativiteit. Het kan op zichzelf de muur versieren, maar ook geweldig in sets - kies andere ontwerpen en creëer een unieke muurgalerij! De poster Winddruppels - paardebloem in het water die golven creëert op een lichte achtergrond ziet er net zo goed uit aan de muur als tegen de muur geleund. De poster Winddruppels - paardebloem in het water die golven creëert op een lichte achtergrond is perfect in de woonkamer boven de bank of boven de eettafel. Dit is slechts een van de vele suggesties - we nodigen je uit om kennis te maken met andere ontwerpen uit de nieuwste collectie van bimago!

dik sterk papier
afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
minimalistisch frame
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Papier: Gewicht 250 g/m²
Beschikbare opties: Poster zonder lijst, poster met lijst, poster met marge (zonder lijst of met lijst). De marge/rand is ca. 6% aan de lange zijde
Kader: Plastic
Beschikbare framekleuren: Zwart, goud
Optionele toevoegingen aan het product: Nagels
Leveringswijze: Lijst en poster worden in één pakket verzonden, maar apart verpakt
Pakket: Voor posters met een lijst aktetas en karton.Voor frameloze posters koker en karton