inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-30% op posters Aanbieding geldig tot 2024/05/27

Poster Waterig struikgewas - maritieme en zwarte plantencompositie op een lichte beige achtergrond Nr 134517

Poster Waterig struikgewas - maritieme en zwarte plantencompositie op een lichte beige achtergrond Nr 134517

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Poster voor aan de muur "Waterig struikgewas - maritieme en zwarte plantencompositie op een lichte beige achtergrond"

Poster Waterig struikgewas - maritieme en zwarte plantencompositie op een lichte beige achtergrond is een moderne versiering voor elk interieur. Verkrijgbaar in verschillende maten en opties, zodat je het perfect kunt aanpassen op je behoeften. Je kunt kiezen voor een poster met lijst of zonder omlijsting. Een witte marge of passe-partout accentueert mooi het door jou gekozen patroon. De poster met lijst is licht en voorzien van een ophangsysteem, zodat je hem snel en eenvoudig aan de muur kunt ophangen.

Poster voor aan de muur Waterig struikgewas - maritieme en zwarte plantencompositie op een lichte beige achtergrond geeft ons eindeloze decoratievemogelijkheden - alles hangt af van ons idee. Het kan op zichzelf de muur versieren, of deel uitmaken van een galerij met andere decoraties - kies andere ontwerpen en creëer een unieke muurgalerij! De poster Waterig struikgewas - maritieme en zwarte plantencompositie op een lichte beige achtergrond ziet er net zo goed uit aan de muur als tegen de muur geplaatst. De poster Waterig struikgewas - maritieme en zwarte plantencompositie op een lichte beige achtergrond zal er prachtig uitzien in de woonkamer, keuken of slaapkamer. Dit is slechts een van de vele suggesties - we raden aan om kennis te maken met andere grafieken uit onze nieuwste collectie!

dik sterk papier
afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
minimalistisch frame
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Papier: Gewicht 250 g/m²
Beschikbare opties: Poster zonder lijst, poster met lijst, poster met marge (zonder lijst of met lijst). De marge/rand is ca. 6% aan de lange zijde
Kader: Plastic
Beschikbare framekleuren: Zwart, goud
Optionele toevoegingen aan het product: Nagels
Leveringswijze: Lijst en poster worden in één pakket verzonden, maar apart verpakt
Pakket: Voor posters met een lijst aktetas en karton.Voor frameloze posters koker en karton