inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-30% op posters Aanbieding geldig tot 2024/06/24

Poster aan de muur Waardevol fruit - tropische ananas in goudkleur op een blauwe achtergrond Nr 131826

Poster aan de muur Waardevol fruit - tropische ananas in goudkleur op een blauwe achtergrond Nr 131826

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Poster "Waardevol fruit - tropische ananas in goudkleur op een blauwe achtergrond"

Poster voor aan de muur Waardevol fruit - tropische ananas in goudkleur op een blauwe achtergrond is een unieke versiering voor elk interieur. Beschikbaar in verschillende maten en opties, zodat je het perfect kunt afstemmen op je inrichting. Je kunt kiezen voor een poster met een minimalistische, lichte lijst of zonder lijst. Een witte marge of passe-partout accentueert mooi het door jou gekozen patroon. De poster met lijst is licht en voorzien van een montagesysteem, zodat je hem snel en eenvoudig aan de muur kunt ophangen.

Poster Waardevol fruit - tropische ananas in goudkleur op een blauwe achtergrond biedt ons eindeloze decoratievemogelijkheden - alles hangt af van ons idee. Het kan op zichzelf de muur versieren, maar kan ook gecombineerd worden met andere decoraties - kies andere ontwerpen en creëer een unieke muurgalerij! De poster Waardevol fruit - tropische ananas in goudkleur op een blauwe achtergrond ziet er net zo goed uit opgehangen als tegen de muur geleund. De poster Waardevol fruit - tropische ananas in goudkleur op een blauwe achtergrond is perfect in de woonkamer of de hal. Dit is slechts een van de meer dan 100 suggesties - we raden aan om kennis te maken met andere grafieken uit de nieuwste collectie van bimago!

dik en stevig papier
full HD print
UV veilig print
minimalistische lijst
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Papier: Gewicht 250 g/m²
Beschikbare opties: Poster zonder lijst, poster met lijst, poster met marge (zonder lijst of met lijst). De marge/rand is ca. 6% aan de lange zijde
Lijst: Plastic
Beschikbare lijst kleuren: Zwart, goud
Optionele accessoires voor het product: Nagels
Leveringswijze: Lijst en poster worden in één pakket verzonden, maar apart verpakt.
Pakket: Map en karton voor ingelijste posters. Koker en karton voor frameloze posters.