inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

De derde poster is gratis Aanbieding geldig tot 2024/06/18

Poster Parijs ontbijt - tekst en koffie met croissant in een heldere compositie Nr 131952

Poster Parijs ontbijt - tekst en koffie met croissant in een heldere compositie Nr 131952

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Poster "Parijs ontbijt - tekst en koffie met croissant in een heldere compositie"

Poster Parijs ontbijt - tekst en koffie met croissant in een heldere compositie is een originele wanddecoratie voor elk interieur. Beschikbaar in veel maten en opties, zodat je het eenvoudig kunt afstemmen op je inrichting. Je kunt kiezen voor een poster met een minimalistische lijst of opgerolde poster. Een witte marge of passe-partout accentueert mooi het door jou gekozen patroon. De poster met lijst is licht en voorzien van een ophangsysteem, zodat je hem snel en eenvoudig aan de muur kunt ophangen.

Poster Parijs ontbijt - tekst en koffie met croissant in een heldere compositie geeft ons eindeloze decoratievemogelijkheden - alles hangt af van onze creativiteit. Het kan op zichzelf de muur versieren, of deel uitmaken van een galerij met andere decoraties - kies andere ontwerpen en creëer een je eigen compositie! De poster Parijs ontbijt - tekst en koffie met croissant in een heldere compositie ziet er net zo goed uit aan de muur als tegen de muur geleund. De poster Parijs ontbijt - tekst en koffie met croissant in een heldere compositie zal er prachtig uitzien in de woonkamer of de hal. Dit is slechts een van de vele suggesties - we nodigen je uit om kennis te maken met andere ontwerpen uit onze nieuwste collectie!

dik en stevig papier
full HD print
UV veilig print
minimalistische lijst
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Papier: Gewicht 250 g/m²
Beschikbare opties: Poster zonder lijst, poster met lijst, poster met marge (zonder lijst of met lijst). De marge/rand is ca. 6% aan de lange zijde
Lijst: Plastic
Beschikbare lijst kleuren: Zwart, goud
Optionele accessoires voor het product: Nagels
Leveringswijze: Lijst en poster worden in één pakket verzonden, maar apart verpakt.
Pakket: Map en karton voor ingelijste posters. Koker en karton voor frameloze posters.