inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-30% op posters Aanbieding geldig tot 2024/05/27 Actie is geldig nog: : :

Poster Palmenschaduw - plant tussen verschillende figuren in abstract motief Nr 131843

Poster Palmenschaduw - plant tussen verschillende figuren in abstract motief Nr 131843

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Poster voor aan de muur "Palmenschaduw - plant tussen verschillende figuren in abstract motief"

Poster voor aan de muur Palmenschaduw - plant tussen verschillende figuren in abstract motief is een buitengewone versiering voor elke kamer. Beschikbaar in verschillende maten en opties, zodat je het eenvoudig kunt afstemmen op je inrichting. Je kunt kiezen voor een poster met lijst of opgerolde poster. Een witte marge of passe-partout accentueert mooi het door jou gekozen ontwerp. De poster in een lijst is licht en voorzien van een montagesysteem, zodat je hem snel en eenvoudig aan de muur kunt ophangen.

Poster voor aan de muur Palmenschaduw - plant tussen verschillende figuren in abstract motief biedt ons eindeloze inrichtingsmogelijkheden - alles hangt af van ons idee. Het kan op zichzelf de muur versieren, of deel uitmaken van een galerij met andere decoraties - kies andere ontwerpen en creëer een unieke muurgalerij! De poster Palmenschaduw - plant tussen verschillende figuren in abstract motief ziet er net zo goed uit aan de muur als tegen de muur geplaatst. De poster Palmenschaduw - plant tussen verschillende figuren in abstract motief zal er prachtig uitzien in de woonkamer boven de bank of boven de eettafel. Dit is slechts een van de meer dan 100 suggesties - we nodigen je uit om kennis te maken met andere ontwerpen uit onze nieuwste collectie!

dik sterk papier
afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
minimalistisch frame
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Papier: Gewicht 250 g/m²
Beschikbare opties: Poster zonder lijst, poster met lijst, poster met marge (zonder lijst of met lijst). De marge/rand is ca. 6% aan de lange zijde
Kader: Plastic
Beschikbare framekleuren: Zwart, goud
Optionele toevoegingen aan het product: Nagels
Leveringswijze: Lijst en poster worden in één pakket verzonden, maar apart verpakt
Pakket: Voor posters met een lijst aktetas en karton.Voor frameloze posters koker en karton