inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-30% op posters Aanbieding geldig tot 2024/05/27

Poster Palm bij zonsopgang - landschap van zon en palmen in abstract motief Nr 131847

Poster Palm bij zonsopgang - landschap van zon en palmen in abstract motief Nr 131847

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Poster voor aan de muur "Palm bij zonsopgang - landschap van zon en palmen in abstract motief"

Poster voor aan de muur Palm bij zonsopgang - landschap van zon en palmen in abstract motief is een moderne versiering voor elke kamer. Beschikbaar in veel maten en combinaties, zodat je het perfect kunt afstemmen op je inrichting. Je kunt kiezen voor een poster ingelijst in een minimalistische, lichte lijst of niet ingelijst. Een witte marge of passe-partout accentueert het door jou gekozen ontwerp. De poster in een lijst is licht en voorzien van een montagesysteem, zodat je hem snel en eenvoudig aan de muur kunt ophangen.

Poster voor aan de muur Palm bij zonsopgang - landschap van zon en palmen in abstract motief geeft ons eindeloze inrichtingsmogelijkheden - alles hangt af van ons idee. Het kan op zichzelf de muur versieren, maar kan ook gecombineerd worden met andere decoraties - kies andere ontwerpen en creëer een je eigen compositie! De poster Palm bij zonsopgang - landschap van zon en palmen in abstract motief ziet er net zo goed uit aan de muur als tegen de muur geleund. De poster Palm bij zonsopgang - landschap van zon en palmen in abstract motief is perfect in de woonkamer, keuken of slaapkamer. Dit is slechts een van de vele suggesties - we nodigen je uit om kennis te maken met andere grafieken uit onze nieuwste collectie!

dik sterk papier
afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
minimalistisch frame
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Papier: Gewicht 250 g/m²
Beschikbare opties: Poster zonder lijst, poster met lijst, poster met marge (zonder lijst of met lijst). De marge/rand is ca. 6% aan de lange zijde
Kader: Plastic
Beschikbare framekleuren: Zwart, goud
Optionele toevoegingen aan het product: Nagels
Leveringswijze: Lijst en poster worden in één pakket verzonden, maar apart verpakt
Pakket: Voor posters met een lijst aktetas en karton.Voor frameloze posters koker en karton