inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-30% op posters Aanbieding geldig tot 2024/05/27 Actie is geldig nog: : :

Poster Herfstschat - lineart van een blad en teksten op een contrastrijke witte achtergrond Nr 131844

Poster Herfstschat - lineart van een blad en teksten op een contrastrijke witte achtergrond Nr 131844

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Poster "Herfstschat - lineart van een blad en teksten op een contrastrijke witte achtergrond"

Poster voor aan de muur Herfstschat - lineart van een blad en teksten op een contrastrijke witte achtergrond is een ongewone versiering voor elke kamer. Verkrijgbaar in verschillende maten en combinaties, zodat je het eenvoudig kunt afstemmen op je inrichting. Je kunt kiezen voor een poster met een minimalistische lijst of zonder extra lijst. Een witte marge of passe-partout accentueert mooi het door jou gekozen patroon. De poster in een lijst is licht en voorzien van een montagesysteem, zodat je hem snel en eenvoudig aan de muur kunt ophangen.

Poster Herfstschat - lineart van een blad en teksten op een contrastrijke witte achtergrond biedt ons eindeloze decoratievemogelijkheden - alles hangt af van onze creativiteit. Het kan op zichzelf de muur versieren, maar kan ook gecombineerd worden met andere decoraties - kies andere ontwerpen en creëer een unieke muurgalerij! De poster Herfstschat - lineart van een blad en teksten op een contrastrijke witte achtergrond ziet er net zo goed uit aan de muur als tegen de muur geleund. De poster Herfstschat - lineart van een blad en teksten op een contrastrijke witte achtergrond zal er prachtig uitzien in de woonkamer boven de bank of boven de eettafel. Dit is slechts een van de meer dan 100 suggesties - we raden aan om kennis te maken met andere grafieken uit onze nieuwste collectie!

dik sterk papier
afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
minimalistisch frame
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Papier: Gewicht 250 g/m²
Beschikbare opties: Poster zonder lijst, poster met lijst, poster met marge (zonder lijst of met lijst). De marge/rand is ca. 6% aan de lange zijde
Kader: Plastic
Beschikbare framekleuren: Zwart, goud
Optionele toevoegingen aan het product: Nagels
Leveringswijze: Lijst en poster worden in één pakket verzonden, maar apart verpakt
Pakket: Voor posters met een lijst aktetas en karton.Voor frameloze posters koker en karton