inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-30% op posters Aanbieding geldig tot 2024/05/27 Actie is geldig nog: : :

Poster Herfst in de bergen - herfstlandschap van bomen op een effen grijze achtergrond Nr 131909

Poster Herfst in de bergen - herfstlandschap van bomen op een effen grijze achtergrond Nr 131909

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Poster voor aan de muur "Herfst in de bergen - herfstlandschap van bomen op een effen grijze achtergrond"

Poster Herfst in de bergen - herfstlandschap van bomen op een effen grijze achtergrond is een modieuze decoratie voor elk interieur. Beschikbaar in veel maten en opties, zodat je het eenvoudig kunt aanpassen op je behoeften. Je kunt kiezen voor een poster ingelijst in een minimalistische, lichte lijst of opgerolde poster. Een witte marge of passe-partout accentueert mooi het door jou gekozen ontwerp. De poster in een lijst is licht en voorzien van een ophangsysteem, zodat je hem snel en eenvoudig aan de muur kunt ophangen.

Poster voor aan de muur Herfst in de bergen - herfstlandschap van bomen op een effen grijze achtergrond biedt ons eindeloze decoratievemogelijkheden - alles hangt af van onze creativiteit. Het kan op zichzelf de muur versieren, of deel uitmaken van een galerij met andere decoraties - kies andere ontwerpen en creëer een je eigen compositie! De poster Herfst in de bergen - herfstlandschap van bomen op een effen grijze achtergrond ziet er net zo goed uit aan de muur als tegen de muur geplaatst. De poster Herfst in de bergen - herfstlandschap van bomen op een effen grijze achtergrond is perfect in een modern huis of kantoor. Dit is slechts een van de vele suggesties - we raden aan om kennis te maken met andere ontwerpen uit de nieuwste collectie van bimago!

dik sterk papier
afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
minimalistisch frame
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Papier: Gewicht 250 g/m²
Beschikbare opties: Poster zonder lijst, poster met lijst, poster met marge (zonder lijst of met lijst). De marge/rand is ca. 6% aan de lange zijde
Kader: Plastic
Beschikbare framekleuren: Zwart, goud
Optionele toevoegingen aan het product: Nagels
Leveringswijze: Lijst en poster worden in één pakket verzonden, maar apart verpakt
Pakket: Voor posters met een lijst aktetas en karton.Voor frameloze posters koker en karton