inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-30% op posters Aanbieding geldig tot 2024/05/27

Poster Geur van bosmist - grijze landschap van mistige sparrenbomen Nr 130385

Poster Geur van bosmist - grijze landschap van mistige sparrenbomen Nr 130385

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Poster "Geur van bosmist - grijze landschap van mistige sparrenbomen"

Geur van bosmist - grijze landschap van mistige sparrenbomen is een ongewone wanddecoratie voor elke kamer. Beschikbaar in veel maten en opties, zodat je het perfect kunt aanpassen op je inrichting. Je kunt kiezen voor een poster in een lijst of zonder lijst. Een witte marge of passe-partout accentueert mooi het door jou gekozen ontwerp. De poster in een lijst is licht en voorzien van een ophangsysteem, zodat je hem snel en eenvoudig aan de muur kunt ophangen.

Poster Geur van bosmist - grijze landschap van mistige sparrenbomen biedt ons eindeloze decoratievemogelijkheden - alles hangt af van onze vindingrijkheid. Het kan op zichzelf de muur versieren, of deel uitmaken van een galerij met andere decoraties - kies andere ontwerpen en creëer een unieke compositie! De poster Geur van bosmist - grijze landschap van mistige sparrenbomen ziet er net zo goed uit aan de muur als tegen de muur geleund. De poster Geur van bosmist - grijze landschap van mistige sparrenbomen zal er prachtig uitzien in de woonkamer, keuken of slaapkamer. Dit is slechts een van de meer dan 100 suggesties - we nodigen je uit om kennis te maken met andere motieven beschikbaar in de nieuwe collectie van bimago!

dik sterk papier
afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
minimalistisch frame
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Papier: Gewicht 250 g/m²
Beschikbare opties: Poster zonder lijst, poster met lijst, poster met marge (zonder lijst of met lijst). De marge/rand is ca. 6% aan de lange zijde
Kader: Plastic
Beschikbare framekleuren: Zwart, goud
Optionele toevoegingen aan het product: Nagels
Leveringswijze: Lijst en poster worden in één pakket verzonden, maar apart verpakt
Pakket: Voor posters met een lijst aktetas en karton.Voor frameloze posters koker en karton