inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-30% op posters Aanbieding geldig tot 2024/05/27 Actie is geldig nog: : :

Poster Diepe jungle - groene compositie van bladeren uit het tropisch regenwoud Nr 134505

Poster Diepe jungle - groene compositie van bladeren uit het tropisch regenwoud Nr 134505

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Poster voor aan de muur "Diepe jungle - groene compositie van bladeren uit het tropisch regenwoud"

Poster voor aan de muur Diepe jungle - groene compositie van bladeren uit het tropisch regenwoud is een indrukwekkende wanddecoratie voor elk interieur. Beschikbaar in verschillende maten en opties, zodat je het eenvoudig kunt aanpassen op je inrichting. Je kunt kiezen voor een poster in een lijst of zonder extra lijst. Een witte marge of passe-partout accentueert het door jou gekozen ontwerp. De poster met lijst is licht en voorzien van een ophangsysteem, zodat je hem snel en eenvoudig aan de muur kunt ophangen.

Poster voor aan de muur Diepe jungle - groene compositie van bladeren uit het tropisch regenwoud geeft ons eindeloze inrichtingsmogelijkheden - alles hangt af van ons idee. Het kan op zichzelf de muur versieren, of deel uitmaken van een galerij met andere decoraties - kies andere ontwerpen en creëer een je eigen compositie! De poster Diepe jungle - groene compositie van bladeren uit het tropisch regenwoud ziet er net zo goed uit opgehangen als tegen de muur geplaatst. De poster Diepe jungle - groene compositie van bladeren uit het tropisch regenwoud zal er prachtig uitzien in een modern huis of kantoor. Dit is slechts een van de meer dan 100 suggesties - we raden aan om kennis te maken met andere grafieken uit onze nieuwste collectie!

dik sterk papier
afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
minimalistisch frame
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Papier: Gewicht 250 g/m²
Beschikbare opties: Poster zonder lijst, poster met lijst, poster met marge (zonder lijst of met lijst). De marge/rand is ca. 6% aan de lange zijde
Kader: Plastic
Beschikbare framekleuren: Zwart, goud
Optionele toevoegingen aan het product: Nagels
Leveringswijze: Lijst en poster worden in één pakket verzonden, maar apart verpakt
Pakket: Voor posters met een lijst aktetas en karton.Voor frameloze posters koker en karton