inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-30% op posters Aanbieding geldig tot 2024/05/27 Actie is geldig nog: : :

Poster Dichte jungle - plantaardige compositie van dicht, groen tropisch regenwoud Nr 134506

Poster Dichte jungle - plantaardige compositie van dicht, groen tropisch regenwoud Nr 134506

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Poster voor aan de muur "Dichte jungle - plantaardige compositie van dicht, groen tropisch regenwoud"

Poster voor aan de muur Dichte jungle - plantaardige compositie van dicht, groen tropisch regenwoud is een prachtige wanddecoratie voor elk interieur. Verkrijgbaar in verschillende formaten en opties, zodat je het eenvoudig kunt aanpassen op je inrichting. Je kunt kiezen voor een poster met een minimalistische lijst of niet ingelijst. Een witte marge of passe-partout accentueert het door jou gekozen patroon. De poster met lijst is licht en voorzien van een montagesysteem, zodat je hem snel en eenvoudig aan de muur kunt ophangen.

Poster voor aan de muur Dichte jungle - plantaardige compositie van dicht, groen tropisch regenwoud biedt ons eindeloze inrichtingsmogelijkheden - alles hangt af van onze creativiteit. Het kan op zichzelf de muur versieren, of deel uitmaken van een galerij met andere decoraties - kies andere ontwerpen en creëer een unieke muurgalerij! De poster Dichte jungle - plantaardige compositie van dicht, groen tropisch regenwoud ziet er net zo goed uit opgehangen als tegen de muur geplaatst. De poster Dichte jungle - plantaardige compositie van dicht, groen tropisch regenwoud zal er prachtig uitzien in de woonkamer boven de bank of boven de eettafel. Dit is slechts een van de meer dan 100 suggesties - we nodigen je uit om kennis te maken met andere grafieken uit de nieuwste collectie van bimago!

dik sterk papier
afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
minimalistisch frame
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Papier: Gewicht 250 g/m²
Beschikbare opties: Poster zonder lijst, poster met lijst, poster met marge (zonder lijst of met lijst). De marge/rand is ca. 6% aan de lange zijde
Kader: Plastic
Beschikbare framekleuren: Zwart, goud
Optionele toevoegingen aan het product: Nagels
Leveringswijze: Lijst en poster worden in één pakket verzonden, maar apart verpakt
Pakket: Voor posters met een lijst aktetas en karton.Voor frameloze posters koker en karton