inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-30% op posters Aanbieding geldig tot 2024/05/27 Actie is geldig nog: : :

Poster aan de muur Bosgeur - zwarte line art van dennenappels op een contrasterende witte achtergrond Nr 131920

Poster aan de muur Bosgeur - zwarte line art van dennenappels op een contrasterende witte achtergrond Nr 131920

<%= shipping_time %>
incl. btw
Gratis levering boven 99€

Poster "Bosgeur - zwarte line art van dennenappels op een contrasterende witte achtergrond"

Poster voor aan de muur Bosgeur - zwarte line art van dennenappels op een contrasterende witte achtergrond is een ongewone wanddecoratie voor elk interieur. Beschikbaar in verschillende formaten en combinaties, zodat je het perfect kunt afstemmen op je inrichting. Je kunt kiezen voor een poster in een lijst of in de basisversie, zonder extra lijst. Een witte marge of passe-partout accentueert mooi het door jou gekozen patroon. De poster met lijst is licht en voorzien van een ophangsysteem, zodat je hem snel en eenvoudig aan de muur kunt ophangen.

Poster Bosgeur - zwarte line art van dennenappels op een contrasterende witte achtergrond geeft ons eindeloze inrichtingsmogelijkheden - alles hangt af van onze creativiteit. Het kan op zichzelf de muur versieren, maar kan ook gecombineerd worden met andere decoraties - kies andere ontwerpen en creëer een unieke compositie! De poster Bosgeur - zwarte line art van dennenappels op een contrasterende witte achtergrond ziet er net zo goed uit opgehangen als tegen de muur geleund. De poster Bosgeur - zwarte line art van dennenappels op een contrasterende witte achtergrond zal er prachtig uitzien in de woonkamer of slaapkamer. Dit is slechts een van de meer dan 100 suggesties - we raden aan om kennis te maken met andere motieven uit onze nieuwste collectie!

dik sterk papier
afdrukken in full HD
UV-veilige afdruk
minimalistisch frame
Gemaakt in de EU

Technische informatie:

Papier: Gewicht 250 g/m²
Beschikbare opties: Poster zonder lijst, poster met lijst, poster met marge (zonder lijst of met lijst). De marge/rand is ca. 6% aan de lange zijde
Kader: Plastic
Beschikbare framekleuren: Zwart, goud
Optionele toevoegingen aan het product: Nagels
Leveringswijze: Lijst en poster worden in één pakket verzonden, maar apart verpakt
Pakket: Voor posters met een lijst aktetas en karton.Voor frameloze posters koker en karton